Connect geweer metallic grijs + Connect vest

Product Code: 10578


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Connect geweer metallic grijs + Connect vest

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 47,50
Beschrijving

Details

Laser tag spelen in of rondom je eigen huis. Dat kan nu met dit stoere Light Battle Connect speelgoed geweer met vest. Met deze lasergun kun je je bestaande set uitbreiden. Light Battle Connect is de nieuwe generatie lasergame speelgoed geweren. Light Battle Connect speelgoed geweren kunnen gekoppeld worden aan de Light Battle Connect vesten. Hierdoor wordt je in plaats van op je pistool, op je vest geraakt. Het vest en de lasergun communiceren met elkaar.  Het Light Battle Connect vest wordt meegeleverd met deze lasergame set. Met de Light Battle laserguns heb je eindeloos speelplezier voor kinderen maar ook voor alle vaders en moeders. Wil je goedkoop lasergamen met je eigen lasergun? Dan is dit de perfecte aankoop!

Hoe werkt het lasergame spel?
Laser tag kun je spelen in maximaal vier teams, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Het is de bedoeling dat je al je tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan wanneer alle levens op de lasergun van je tegenstander op zijn. Het doel om op te richten is de lasergun, hierdoor heb je geen extra accessoires nodig om te spelen.

Je kunt aan de hand van de 3 levensbalken op de lasergame gun zien hoeveel levens je nog hebt. Elke levensbalk staat voor 3 levens, dit betekent dus dat iedere speler 9 levens heeft. Het aantal levens dat er af gaat kan ook bepaald worden door het gekozen munitiesoort. Als er bijvoorbeeld gekozen wordt voor het munitiesoort "pistool" gaat er 1 leven af, maar als er gekozen wordt voor "raketwerper" gaan er 3 levens af bij een raak schot. 

Functionaliteiten van de lasergame gun: 

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 4 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Kan gekoppeld worden met het Light Battle Connect vest;
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk); 
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt; 
  • Licht- en geluidseffecten.

Het speelgoedgeweer heeft een lengte van 51 cm en een hoogte van 18 cm. En doordat er gebruik gemaakt wordt van een hoge kwaliteit kunststof, is dit pistool extra sterk. Light Battle producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en zijn ook super leuk voor alle vaders en moeders. Er wordt een uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal meegeleverd. Er gaan 4 AA batterijen in de lasergun. Met nieuwe Alkaline batterijen kun je urenlang lasergamen.

Vals spelen is niet meer mogelijk 
De Connect laserpistolen van Light Battle hebben een unieke oplossing tegen het valsspelen. Waar je bij andere speelgoed geweren vals kan spelen door nieuwe levens te krijgen door het pistool uit te schakelen en weer aan, is dat bij de Light Battle pistolen met Anti-Cheat functie niet meer mogelijk. Het pistool onthoudt namelijk het aantal verloren levens zodra hij weer wordt aangeschakeld. De Anti-Cheat functie zorgt er tevens voor dat een pistool dat een keer geraakt is, niet meer van teamkleur kan veranderen. Zo wordt het lasergamen nog echter, leuker en eerlijker.

Belangrijk: Wanneer alle levens van een gun op zijn, heb je een tweede Light Battle Connect gun met een andere teamkleur nodig om deze weer te voorzien van nieuwe levens. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle lasergun met Anti-Cheat functie om het speelgoed geweer zonder levens te voorzien van nieuwe levens (te activeren). Om dit te doen richt je met een Connect of Anti-Cheat gun met een andere teamkleur op het speelgoed geweer of pistool zonder levens en druk je vervolgens enkele seconden de activatieknop in. De activeringsfunctie is alleen aanwezig op de Light Battle geweren en pistolen met een Anti-Cheat functie en niet op de standaard Light Battle pistolen. Lasergame speelgoed maakt gebruik van infraroodlicht dat kan weerkaatsen op muren of plafonds. Lasergame speelgoed is daarom minder geschikt voor gebruik in kleine ruimtes met lichte muren of veel glas. 

Light Battle Connect Vest
Het Light Battle Connect vest kan gekoppeld worden aan een Connect lasergun. Wanneer het vest gekoppeld is, worden je levensbalken op het pistool uitgeschakeld en speel je alleen nog met de levens op het vest. Wanneer je geraakt wordt gaat er een leven van het vest af en zal deze kort trillen. Wanneer al je levens op het vest op zijn, wordt de verbonden lasergun uitgeschakeld.

Schietafstand 
Light Battle laserguns hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. Dit wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand is. Ook is het belangrijk voor de schietafstand welke munitiesoort je kiest. Bij de munitiesoort "pistool" is je bereik het grootst waar de schietafstand korter is bij het munitiesoort "raketwerper".

100% veilig 
Light Battle lasergame speelgoed is compleet veilig omdat het gebruik maakt van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht. Dit licht is vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen ook geen gevaarlijke of schadelijke laserstralen uit laser gun. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels. 

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: