2 laserpistolen camo grijs/wit

Product Code: LBAP10267D


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

2 laserpistolen camo grijs/wit

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 41,90
Beschrijving

Details

Met Light Battle Active beleef de ultieme lasergame ervaring. Met deze lasergame pistolen heb je eindeloos speelplezier, zowel voor de ouders als voor de kinderen. Vanaf nu kan je zolang je maar wilt in en rond het huis laserschieten. Een Light Battle Active lasergame pistool is makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt laserschieten in maximaal vier teams waarbij elk team uit een oneindig aantal spelers kan bestaan. Het doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan als alle levens op het lasergame pistool van de tegenstander op zijn. Het lasergame pistool is het doel om op te richten, extra accessoires is niet noodzakelijk.

Hoeveel levens je nog hebt kun je zien aan de hand van 3 levensbalken, waarbij elke rode levensbalk voor drie levens staat. Je hebt in totaal dus 9 levens. Hoeveel levens je tegenstander verliest, hangt af van het gebruikte munitiesoort. Schiet je bijvoorbeeld met de munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het pistool ingesteld op de munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van het lasergame pistool:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

De Light Battle Active producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar is ook super leuk voor alle vaders en moeders. De lasergame pistolen set wordt geleverd inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. Het laserpistool heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. Het pistool werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
De Light Battle Active lasergame pistolen hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. Deze afstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht/UV licht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van het lasergame pistool is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Als je hebt gekozen voor het munitiesoort pistool, dan is het bereik het grootst. Als het pistool staat ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand van het laserpistool korter.

100% veilig
Laser speelgoed van Light Battle Active maakt gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen dus geen gevaarlijke of zichtbare laserstralen uit het lasergame pistool. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze lasergame pistolen set bevat de volgende artikelen:

  • 1 lasergame pistool camo grijs;
  • 1 lasergame pistool camo wit.

Light Battle Active laser game accessoires
Alle Light Battle Active laserpistolen en accessoires zijn met elkaar te combineren. Accessoires, zoals een Target of VIP masker, zorgen voor meer spelmogelijkheden. Met de targets kun je "verover de vlag" spelen en met een VIP masker "bescherm de VIP". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Video

Video

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: