2 camo VIP maskers

Product Code: LBAP9023


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

2 camo VIP maskers
Incl. BTW: € 15,50
Beschrijving

Details

Het Light Battle Active VIP Masker maakt het lasergamen nog leuker. Speel bijvoorbeeld het spel "bescherm de VIP". Eén speler van het team wordt aangewezen als VIP en draagt het lasergame masker. De VIP moet beschermt worden door zijn eigen team. Een team is uitgeschakeld als de levens op het masker van een VIP op zijn. Als de VIP is uitgeschakeld gaat het masker een aantal seconden trillen en gaan de levensbalken knipperen.

Hoe werkt een VIP masker?
Door met een Light Battle Active lasergun of geweer op de lasergame maskers te schieten kan deze gekoppeld worden aan een teamkleur. Net als op de Light Battle Active laserpistolen wordt het aantal levens op het masker weergegeven door drie levensbalken. Elke levensbalk vertegenwoordigd 3 levens. Afhankelijk van de munitiesoort waarmee de tegenstander schiet, zijn er 3 tot 9 schoten nodig om de VIP uit te schakelen. Bij gebruik van het masker samen met een lasergame pistool of geweer, telt het aantal levens op het VIP masker. Er is verder geen communicatie tussen het masker en het speelgoedpistool. Als het masker een leven verliest, zal dit niet gebeuren op het lasergame pistool of geweer.

Het Light Battle Active VIP Masker werkt op 3 LR44 knoopcelbatterijen (niet inbegrepen). Het VIP masker heeft de afmetingen: 17 x 10.5 x 8 cm. Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en staat garant voor urenlang speelplezier met het hele gezin!

100% veilig
Light Battle Active lasergame speelgoed maakt gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze VIP masker set?
• 1 VIP masker camo groen;
• 1 VIP masker camo grijs.

Light Battle Active laser game accessoires
Om uw speelplezier nog verder te vergroten, kunt u bijvoorbeeld ook de Light Battle Active Targets aan uw set toevoegen. Accessoires, zoals een target zorgt voor nog meer spelmogelijkheden. Met de targets speel je bijvoorbeeld "verover de vlag". Het Light Battle Active masker en target is te combineren met alle andere Light Battle Active pistolen en geweren. De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Beoordelingen

Klantenreviews 1 item(s)

Goed
Geen defecten, in prima staat
Beoordeling
Review door Gian / (Geplaatst op 02-11-2017)
Uw review toevoegen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: