2 laserguns (camo grijs, wit) + 2 targets

Product Code: LBAP22267


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

2 laserguns (camo grijs, wit) + 2 targets
Incl. BTW: € 56,25
Beschrijving

Details

Met deze Light Battle Active lasergame set kun je eindeloos veel speelplezier beleven met het hele gezin. Nu kun je zolang je maar wilt in en rond het huis je favoriete lasergames spelen. Vergroot je spelmogelijkheden met de Light Battle Active targets en speel bijvoorbeeld capture the flag. Een Light Battle Active lasergame gun is makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergamen?
Je kunt lasergamen in maximaal vier teams waarbij elk team uit een oneindig aantal spelers kan bestaan. Het doel van het spel is dat je al je tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan als alle levens op het lasergun van de tegenstander op zijn. Hierbij is de lasergun het doel om op te richten, extra accessoires zijn niet noodzakelijk.

Hoeveel levens je nog hebt kun je zien aan de 3 levensbalken op je lasergun, hier staat elke rode levensbalk voor drie levens. In totaal heb je dus 9 levens.Hoeveel levens je tegenstander verliest, hangt af van het gebruikte munitiesoort. Schiet je bijvoorbeeld met de munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het pistool ingesteld op de munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de laserguns:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar uiteraard is het ook super leuk voor alle vaders en moeders. De lasergame set wordt geleverd in een stoere cadeauverpakking, inclusief handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. De lasergun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. De gun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline kan je urenlang lasergames spelen met het hele gezin!

Schietafstand
Laserguns van Light Battle Active hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. Deze afstand is afhankelijk van de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht/UV licht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van de laserguns is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Als je bijvoorbeeld voor het munitiesoort pistool kiest, dan is het bereik het grootst. Als het pistool staat ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand van de laserguns korter.

Hoe werkt het een lasergame target?
Na het inschakelen gaat het target elke 30 seconden 1 seconde branden. Zo wordt hij makkelijker vindbaar in het donker. Als het target geraakt is blijft hij een even knipperen in de kleur waarmee hij geraakt is. Terwijl hij knippert, kan het target door niemand geraakt worden. Nadat het target 5 keer geraakt is door dezelfde teamkleur, blijft het knipperen in de teamkleur van het team dat de target veroverd heeft totdat hij uit wordt gezet.

Het Light Battle Active Lasergame target werkt op 3 1,5V AAA alkaline batterijen (niet inbegrepen). Er zit ook een batterij spaarfunctie op de lasergame targets, deze schakelt de target uit nadat 4 uren aan heeft gestaan.

100% veilig
Producten van Light Battle Active maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het lasergame pistool. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze laserguns set bevat de volgende artikelen:

  • 1 lasergun camo grijs;
  • 1 lasergun camo wit;
  • 2 Light Battle Active Targets.

Light Battle Active laser game accessoires Er is ook een Light Battle Active VIP masker verkrijgbaar. Hiermee kun je het spel "bescherm de VIP" spelen. De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Video

Video

Beoordelingen

Klantenreviews 1 item(s)

Super leuk set!
Mijn zoon (11) is super blij met deze set, hij had al losse guns, maar de targets in deze set maken het helemaal af. Er zijn nu meer spelvarianten mogelijke, gamen blijft zo nog langer leuk! Ook heel leuk om in het donker mee te spelen.
Beoordeling
Review door Annemiek / (Geplaatst op 19-10-2018)
Uw review toevoegen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: