2 laserpistolen (wit, blauw)

Product Code: LBAP10234D


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

2 laserpistolen (wit, blauw)

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 39,00
Beschrijving

Details

Beleef de ultieme lasergame ervaring met deze super stoere Light Battle Active laserguns. Deze lasergame set staat garant voor eindeloos speelplezier voor kinderen maar ook voor ouders. Vanaf nu kan je in en rond het huis lasergamen zolang je maar wilt. Een Light Battle Active lasergun is makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt lasergamen met maximaal vier teams, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Tijdens het laserspel is het de bedoeling dat je alle tegenstanders uitschakelt. Je hebt je tegenstander uitgeschakeld als alle levens op de lasergun van de tegenstander op zijn. De laser gun is het doel om op te richten, extra accessoires is niet noodzakelijk.

Het aantal levens wordt getoond aan de hand van 3 levensbalken, waarbij elke rode levensbalk voor drie levens staat. Je hebt dus in totaal 9 levens. Hoeveel levens je tegenstander verliest, is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Schiet je bijvoorbeeld met de munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het pistool ingesteld op de munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is ook super leuk voor alle vaders en moeders. De lasergame set wordt geleverd inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. De laser gun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. De laser gun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
Light Battle Active laserguns hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. De schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van de lasergun is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort "pistool", dan is het bereik het grootst. Staat het pistool ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand van het laserpistool korter.

100% veilig
Light Battle Active lasergame speelgoed maakt gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit laser gun. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze lasergame pistolen set bevat de volgende artikelen:

  • 1 lasergame gun blauw;
  • 1 lasergame gun wit.

Light Battle Active laser game accessoires
De Light Battle Active laserguns zijn te combineren met alle andere Light Battle Active pistolen en accessoires. Accessoires, zoals een Target of VIP masker, zorgen voor meer spelmogelijkheden. Met de targets speel je bijvoorbeeld "verover de vlag" en met een VIP masker "bescherm de VIP". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Video

Video

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: