2 Connect Anti-Cheat lasergame pistolen (Metallic groen,grijs) + 2 targets

Product Code: 10314


VOORBESTELLING - Vanaf eind augustus 2020 leverbaar

2 Connect Anti-Cheat lasergame pistolen (Metallic groen,grijs) + 2 targets

Schrijf de eerste review van dit product

Voorbestelling Incl. BTW: € 60,50
Beschrijving

Details

Met deze supergave laserpistolen verandert je eigen huis of straat in een echte lasergame arena! Waar je met andere merken laserpistolen gemakkelijk nieuwe levens kunt krijgen door het pistool tijdens het spel uit en aan te zetten bij het lasergamen, is valsspelen bij deze laserpistolen niet meer mogelijk. Deze Light Battle Connect Anti-Cheat laserpistolen hebben nog een unieke functie, ze kunnen gekoppeld worden aan een Light Battle Connect vest. Het vest en laserpistool kunnen hierdoor met elkaar communiceren. Het Light Battle Connect vest wordt niet meegeleverd met deze lasergame set en is los verkrijgbaar. Wanneer er zonder vest wordt gespeeld kun je elkaar op het lasergame pistool raken, een vest is dus niet noodzakelijk en kan later altijd nog gekocht worden.

Hoe werkt het lasergamen?
Bij het lasergamen is het doel om je tegenstander uit te schakelen. Dit doe je door op het laserpistool van je tegenstander te mikken. Als je tegenstander geraakt is zal er een leven van het lasergame pistool van je tegenstander af gaan. Het aantal levens wordt weergegeven door middel van 3 levensbalken op de zijkant van het pistool. Wanneer je tegenstander geen levens meer heeft, heb je gewonnen.

Functionaliteiten van de Connect Anti-Cheat laserpistool:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Pistool is te koppelen met het Light Battle Connect vest (niet meegeleverd);
  • Anti-Cheat én activeringsfunctie;
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je geraakt bent;
  • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige stem.

Hoe werkt de Anti Cheat functie?
Light Battle Connect Anti-Cheat maakt gebruik van een uniek systeem welke het valsspelen tegen gaat. Hier is het namelijk niet meer mogelijk om nieuwe levens te krijgen door simpelweg het pistool uit te zetten en vervolgens weer aan. Door de Anti-Cheat functie onthoudt het pistool het aantal levens wanneer het opnieuw wordt ingeschakeld.
Als je 1x geraakt bent, is het niet meer mogelijk om van teamkleur te wisselen. Hierdoor kan ook op deze manier niet meer valsgespeeld worden.

Wanneer al je levens van je laserpistool af zijn, heb je een ander Light Battle Connect Anti-Cheat pistool of geweer met een andere teamkleur nodig om je laserpistool van nieuwe levens te voorzien. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle Connect Anti-Cheat laserpistool om het laserpistool zonder levens te voorzien van nieuwe levens. 

Schietafstand
Je kunt elkaar tot een afstand van maximaal 50 meter raken. De schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden, hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het munitiesoort een bepalende factor voor de schietafstand. Schiet je bijvoorbeeld met het munitiesoort “single shot” dan is je schietafstand het grootst. Maar wanneer je lasergame pistool staat ingesteld op het munitiesoort “plasmagun”, dan is de schietafstand het kortst.

Lasergame targets
Deze set wordt geleverd met 2 Light Battle Active targets. Deze lasergame targets kun je als te veroveren vlag gebruiken. Verstop jouw vlag in het speelveld net zoals je tegenstander en probeer de vlag te veroveren door het target 5x te raken. Wanneer je dit hebt gedaan, zal het target in jouw teamkleur blijven knipperen en heb je hem veroverd.

Het Light Battle Active Lasergame target werkt op 3 1,5V AAA Alkaline batterijen (niet inbegrepen). Er zit ook een batterij spaarfunctie op de lasergame targets, deze schakelt de target uit nadat deze 4 uren aan heeft gestaan.

Light Battle Connect Vest
Alleen het Light Battle Connect vest kan gekoppeld worden aan deze lasergame pistolen. Wanneer het vest gekoppeld is, worden je levensbalken op het pistool uitgeschakeld en speel je alleen nog met de levens op het vest. Wanneer je geraakt wordt gaat er een leven van het vest af en zal deze gaan trillen. Wanneer al je levens op het vest op zijn wordt je laserpistool uitgeschakeld. 

Veilig speelgoed
Bij Light Battle lasergame speelgoed wordt gebruik gemaakt van onzichtbaar en onschadelijk infraroodlicht. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Productspecificaties:

Batterijen: 3x "AAA" Alkaline batterijen
Afmetingen (lxb): 21 x 15 cm

Beoordelingen