2 Connect Anti-Cheat lasergame pistolen - Metallic groen en grijs

Product Code: 10523


VOORBESTELLING - Vanaf eind augustus 2020 leverbaar

2 Connect Anti-Cheat lasergame pistolen - Metallic groen en grijs

Schrijf de eerste review van dit product

Voorbestelling Incl. BTW: € 45,00
Beschrijving

Details

Met deze supergave laserguns verandert je eigen huis of straat in een echte lasergame arena! Waar je met andere merken laserguns gemakkelijk nieuwe levens kunt krijgen door de lasergun tijdens de laser games uit en aan te zetten, is valsspelen bij deze laserguns niet meer mogelijk. Deze Light Battle Connect Anti-Cheat laserguns hebben nog een unieke functie, ze kunnen gekoppeld worden aan een Light Battle Connect vest. Het vest en lasergun kunnen hierdoor met elkaar communiceren. Het Light Battle Connect vest wordt niet meegeleverd met deze lasergame set en is los verkrijgbaar. Wanneer er zonder vest wordt gespeeld kun je elkaar op de lasergun raken, een vest is dus niet noodzakelijk en kan later altijd nog gekocht worden.

Hoe werkt het lasergamen?
Bij het lasergamen is het doel om je tegenstander uit te schakelen. Dit doe je door op de lasergun van je tegenstander te mikken. Als je tegenstander geraakt is zal er een leven van de lasergun van je tegenstander af gaan. Het aantal levens wordt weergegeven door middel van 3 levensbalken op de zijkant van de lasergun. Wanneer je tegenstander geen levens meer heeft, heb je gewonnen.

Functionaliteiten van het Anti-Cheat lasergunl:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • Munitie herlaadknop;
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Anti-cheat én activeringsfunctie;
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige spelcoach;

Hoe werkt de Anti Cheat functie?
Light Battle Connect Anti-Cheat maakt gebruik van een uniek systeem welke het valsspelen tegen gaat. Hier is het namelijk niet meer mogelijk om nieuwe levens te krijgen door simpelweg de lasergun uit te zetten en vervolgens weer aan. Door de Anti-Cheat functie onthoudt de lasergun het aantal levens wanneer het opnieuw wordt ingeschakeld.
Als je 1x geraakt bent, is het niet meer mogelijk om van teamkleur te wisselen. Hierdoor kan ook op deze manier niet meer valsgespeeld worden.

Wanneer al je levens van je lasergun af zijn, heb je een ander Light Battle Connect Anti-Cheat lasergun of geweer met een andere teamkleur nodig om je lasergun van nieuwe levens te voorzien. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle Connect Anti-Cheat lasergun om de lasergun zonder levens te voorzien van nieuwe levens. 

Schietafstand
Je kunt elkaar tot een afstand van maximaal 50 meter raken. Bij het lasergamen op locatie wordt de schietafstand mede bepaald door de weersomstandigheden, hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het munitiesoort een bepalende factor voor de schietafstand. Schiet je bijvoorbeeld met het munitiesoort “single shot” dan is je schietafstand het grootst. Maar wanneer je lasergun staat ingesteld op het munitiesoort “plasmagun”, dan is de schietafstand het kortst bij de laser games.

Light Battle Connect Vest
Alleen het Light Battle Connect vest kan gekoppeld worden aan deze laserguns. Wanneer het vest gekoppeld is, worden je levensbalken op de lasegun uitgeschakeld en speel je alleen nog met de levens op het vest. Wanneer je geraakt wordt gaat er een leven van het vest af en zal deze gaan trillen. Wanneer al je levens op het vest op zijn wordt je lasergun uitgeschakeld. 

Veilig speelgoed
Bij Light Battle lasergame speelgoed wordt gebruik gemaakt van onzichtbaar en onschadelijk infraroodlicht. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Productspecificaties:

Batterijen: 3x "AAA" Alkaline batterijen
Afmetingen (lxb): 21 x 15 cm

Beoordelingen