2 Connect laserpistolen metallic groen en grijs + 2 Connect vesten

Product Code: 10524


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

2 Connect laserpistolen metallic groen en grijs + 2 Connect vesten

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 70,00
Beschrijving

Details

Met deze supergave laser game set verandert je eigen huis of straat in een echte laser game arena! De Light Battle Connect is de nieuwe generatie laser game speelgoed. Waar je met andere merken laserpistolen gemakkelijk nieuwe levens kunt krijgen door het laserpistool tijdens het spel uit en aan te zetten, is valsspelen bij deze laserpistolen niet meer mogelijk. Deze Light Battle Connect pistolen hebben nog een unieke functie, ze kunnen gekoppeld worden aan meegeleverde Light Battle Connect vesten. Het vest en het laserpistool kunnen hierdoor met elkaar communiceren. Zodra het vest gekoppeld is, wordt de ontvanger van het pistool uitgeschakeld en moet je elkaar op het vest raken. 

Hoe werkt het lasergamen?
Bij het lasergamen is het doel om je tegenstander uit te schakelen. Dit doe je door op het vest van je tegenstander te schieten. Als je tegenstander geraakt is zal er een leven van het vest van je tegenstander af gaan. Het aantal levens wordt weergegeven door middel van 4 levensbalken op het vest. Wanneer alle levens van je tegenstander op zijn, heb je gewonnen.

Functionaliteiten van het laserpistool:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • Connectie tussen het pistool en het vest;
  • Munitie herlaadknop;
  • Anti-cheat én activeringsfunctie;
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige spelcoach;

Hoe werkt de Anti Cheat functie?
Light Battle Connect maakt gebruik van een uniek systeem welke het valsspelen tegen gaat. Hier is het namelijk niet meer mogelijk om nieuwe levens te krijgen door simpelweg het laserpistool uit te zetten en vervolgens weer aan. Door de Anti-Cheat functie onthoudt het laserpistool het aantal levens wanneer het opnieuw wordt ingeschakeld.
Als je 1x geraakt bent, is het niet meer mogelijk om van teamkleur te wisselen. Hierdoor kan ook op deze manier niet meer valsgespeeld worden.

Wanneer al je levens van je laserpistool af zijn, heb je een ander Light Battle Connect pistool of geweer met een andere teamkleur nodig om je laserpistool van nieuwe levens te voorzien. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle Connect laserpistool om het laserpistool zonder levens te voorzien van nieuwe levens. 

Schietafstand
Je kunt elkaar tot een afstand van maximaal 50 meter raken. De schietafstand wordt onder andere bepaald door de weersomstandigheden, hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het munitiesoort een bepalende factor voor de schietafstand. Schiet je bijvoorbeeld met het munitiesoort “single shot” dan is je schietafstand het grootst. Maar wanneer je laserpistool staat ingesteld op het munitiesoort “plasmagun”, dan is de schietafstand het kortst bij een laser game.

Light Battle Connect Vest
Het Light Battle Connect Vest vormt een waardevolle aanvulling op je lasergame set. Het Light Battle Connect vest kan gekoppeld worden aan de Connect laserpistolen. Wanneer het vest gekoppeld is, worden je levensbalken op het pistool uitgeschakeld en speel je alleen nog met de levens op het vest. Wanneer je geraakt wordt gaat er een leven van het vest af en zal deze kort trillen. Wanneer al je levens op het vest op zijn, wordt het verbonden laserpistool uitgeschakeld. 

Veilig speelgoed
Bij Light Battle lasergame speelgoed wordt gebruik gemaakt van onzichtbaar en onschadelijk infraroodlicht. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Productspecificaties:

Batterijen: 3x "AAA" Alkaline batterijen
Afmetingen (lxb): 21 x 15 cm

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: