2 Light Battle Connect Lasergame Vesten - Metallic groen en grijs

Product Code: 10531


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

2 Light Battle Connect Lasergame Vesten - Metallic groen en grijs

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 25,00
Beschrijving

Details

Maak je Light Battle Connect lasergame set compleet met het Connect lasergame vest. Deze lasergame vesten hebben een unieke Connect functie, dit betekent dat hij gekoppeld wordt aan je Light Battle Connect laserpistool. Wanneer je pistool is gekoppeld, communiceren je lasergun en het vest als het geraakt wordt. Hiermee wordt het lasergamen nóg echter en leuker.

Nadat je het vest hebt ingeschakeld, moet je deze koppelen aan je Light Battle Connect lasergun. Stel je pistool in op de gewenste teamkleur. Daarna schiet je één keer op het vest met je lasergun. Als je een goede connectie hebt tussen het vest en je laserpistool, dan zullen de levensbalken op je pistool heen en weer oplichten.

Het vest heeft 4 levensbalken waarbij elke balk staat voor 3 levens, in totaal heb je dus 12 levens. Bij verlies van één leven zal de levensbalk langzaam knipperen. Bij verlies van nog een leven zal de levensbalk snel knipperen. Na verlies van een derde leven zal de levensbalk uit gaan. Als je geraakt wordt door een speler met een andere teamkleur dan zal het pistool een geluidseffect laten horen en gaat het vest kort trillen. Het vest werkt op 3 "AAA" Alkaline batterijen (niet inbegrepen) en heeft de afmetingen van 19x13cm.

Let op! Het Light Battle Connect vest kan uitsluitend gekoppeld worden aan de Light Battle Connect laserpistolen. 

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: