2 laserguns (camo groen, grijs) + 2 Vesten

Product Code: LBAPV22256


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

2 laserguns (camo groen, grijs) + 2 Vesten
Incl. BTW: € 61,90
Beschrijving

Details

Met deze Light Battle Active lasergame set kan je je favoriete lasergame in het echt beleven. Met de twee vesten is je lasergame set helemaal compleet. Met deze set ben je verzekerd van eindeloos speelplezier met het hele gezin. De Light Battle Active laserguns zijn makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Een lasergame spel kun je in maximaal vier teams spelen, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt door op hun vesten of laserpistolen te schieten. Het laserpistool en het vest zijn dus de doelen om op te richten.
Hoeveel levens je nog hebt kun je zien aan de 3 levensbalken op het laserpistool en 4 levensbalken op het vest. Elke levensbalk staat voor drie levens. Het aantal levens dat je tegenstander verliest is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Schiet je bijvoorbeeld met de munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het laserpistool ingesteld op de munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens. Als alle levens op je laserpistool en op je vest op zijn, dan ben je uitgeschakeld.

Functionaliteiten van de lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook vaders en moeders vinden dit lasergame spel geweldig leuk. De lasergame set wordt geleverd inclusief uitgebreide handleiding in de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse taal. Een lasergun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm en werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline batterijen kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
Light Battle Active laserpistolen hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. De schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van de laserpistool is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort pistool, dan is het bereik het grootst. Staat het pistool ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand korter.

Light Battle Active vest
Dit Light Battle Active vest is samen te gebruiken met alle Light Battle Active pistolen en geweren. In tegenstelling tot andere systemen zoals Laser X, is het Light Battle vest niet met een kabel verbonden aan de gun.

Na het inschakelen van het vest, moet je het vest koppelen aan de teamkleur van je gun. Dit doe je door één keer op het vest te schieten. Het vest gaat daarna branden in de gekozen teamkleur.
Als je schiet op het vest met dezelfde teamkleur als je gun, gaan er geen levens verloren. Schiet iemand met een andere teamkleur op het vest, dan gaan er één of meerdere levens verloren. Het aantal levens dat verloren gaat, is afhankelijk van de gebruikte munitiesoort van je tegenstander.
Het vest gaat even trillen en de verlichting knipperen als je geraakt wordt. Nadat het vest geraakt is kan deze gedurende enkele seconden niet meer geraakt worden. Er is geen communicatie tussen de gun en het vest. Wordt het vest geraakt, dan zal er niet automatisch een leven op de gun verloren gaan. Na verlies van alle levens zal het vest een aantal keren trillen en de verlichting zal blijven knipperen. Je kunt het vest resetten door deze uit te schakelen en weer aan te schakelen.

Het vest is geschikt voor kinderen maar ook door volwassenen. Dankzij de gratis meegeleverde extra riem, die gebruikt kan worden als verlenging, kan nu ook met het hele gezin gespeeld worden. Het Light Battle Active vest werkt op 3 AAA alkaline batterijen (niet inbegrepen). Het vest heeft de afmetingen: 11 x 11 x 5 cm.

100% veilig
De Light Battle Active producten maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit de laserpistolen. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze lasergame set?
Deze lasergame set bevat de volgende artikelen:

  • 1 laserpistool camo grijs;
  • 1 laserpistool camo groen;
  • 2 Light Battle Active vesten.
Video

Video

Beoordelingen

Klantenreviews 4 item(s)

super leuk speelgoed
De laserpistolen doen het goed en hebben goede licht en geluidseffecten. Zeker aanrader voor kinderen en voor de feestdagen.
Beoordeling
Review door Tim / (Geplaatst op 10-10-2019)
Melissa
De vesten maakt het speelgoed nog meer af!
Beoordeling
Review door Melissa / (Geplaatst op 08-07-2019)
Snelle levering. Super speelgoed.
Snelle levering. Laserguns en 2 vesten werken perfect. Kinderen van 6 en 8 zijn er super blij mee en zelf vind ik het ook leuk speelgoed. Een aanrader!
Beoordeling
Review door Kim / (Geplaatst op 05-12-2018)
2 laser guns met vest
Dit pakket voor mijn zoon van 9 jaar gekocht . Hij is er super blij mee. De guns zien er mooi uit. En hebben veel mogelijkheden.
Er moeten overal wel veel batterijen in.
Levering was super snel.
Beoordeling
Review door Marielle / (Geplaatst op 03-12-2018)
Uw review toevoegen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: