2 laserguns oranje/groen + 2 targets

Product Code: LBAP22212


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

2 laserguns oranje/groen + 2 targets

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 53,41
Beschrijving

Details

Met deze laserguns kun je eindeloos veel speelplezier beleven met het hele gezin. Je kunt nu zolang je maar wilt in en rond het huis je favoriete lasergames spelen. Een Light Battle Active lasergame gun is makkelijk in gebruik en je hebt geen last van softdarts of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt lasergames spelen in maximaal vier teams waarbij elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Het doel van het lasergamespel is dat je al je tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan als alle levens op het lasergun van de tegenstander op zijn. Hierbij is de lasergun het doel om op te richten, extra accessoires zijn niet noodzakelijk.

Hoeveel levens je nog hebt kun je zien aan de 3 levensbalken op je lasergun. Elke levensbalk staat voor drie levens. In totaal heb je dus 9 levens. Hoeveel levens je tegenstander verliest, hangt af van het gebruikte munitiesoort. Schiet je bijvoorbeeld met de munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het pistool ingesteld op de munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de laserguns:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar uiteraard is het lasergamen ook super leuk voor alle vaders en moeders. De lasergame set wordt geleverd in een stoere cadeauverpakking, inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. De lasergun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. De gun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline kan je urenlang lasergames spelen met het hele gezin!

Schietafstand
De Light Battle Active lasergame pistolen hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. Deze afstand is afhankelijk van de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht/UV licht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van het lasergame pistool is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Als je bijvoorbeeld voor het munitiesoort pistool kiest, dan is het bereik het grootst. Als het pistool staat ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand van het laserpistool korter.

100% veilig
Producten van Light Battle Active maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke of zichtbare laserstralen uit het lasergame pistool. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze laserguns set bevat de volgende artikelen:

  • 1 lasergun oranje;
  • 1 lasergun groen;
  • 2 Light Battle Active Targets.

Light Battle Active laser game accessoires
Alle Light Battle Active laserguns en accessoires zijn met elkaar te combineren. Deze set wordt geleverd met 2 Light Battle Active Targets. Met deze targets kun je "verover de vlag" spelen. Er zijn nog meer accessoires verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld een VIP masker. Hiermee kun je het spel "bescherm de VIP" spelen. De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Video

Video

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: