2 lasergame guns (wit, blauw) + 2 targets

Product Code: LBAP22234


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

2 lasergame guns (wit, blauw) + 2 targets

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 53,41
Beschrijving

Details

Vanaf nu kun je lasergamen in en om je huis met al je vrienden of familie. Met deze Light Battle Active lasergame set kan je je favoriete schietspel in het echt beleven. Met deze lasergame set ben je verzekerd van eindeloos speelplezier met het hele gezin. Een Light Battle Active laserpistool is makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken. Met de Light Battle Active Targets kan je bijvoorbeeld het de lasergame "verover de vlag" spelen.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt lasergamen in maximaal vier teams en elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Het is de bedoeling dat je alle tegenstanders uitschakelt door op hun laserguns te schieten. De lasergun is dus het doel om op te richten.

Het aantal levens dat je hebt, kun je zien aan de 3 levensbalken op het laserpistool, elke rode levensbalk staat voor drie levens. In totaal heb je dus 9 levens. Het aantal levens dat je tegenstander verliest is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Als je bijvoorbeeld met de munitiesoort pistool schiet, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het laserpistool op de munitiesoort raketwerper ingesteld dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is ook super leuk voor alle vaders en moeders. Deze lasergame set wordt geleverd in een stoere cadeauverpakking, inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. De lasergun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. Door gebruik te maken van een hoge kwaliteit kunststof, is dit pistool extra sterk. De laser gun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
Light Battle Active laserguns hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. De schietafstand is afhankelijk van de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het gekozen munitiesoort van invloed op de schietafstand. Gebruik je de munitiesoort pistool, dan is het bereik het grootst. Staat het pistool ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand van het laserpistool korter.

Light Battle Active Target
Het Light Battle Active Target zorgt veel extra spelmogelijkheden en is speciaal voor Light Battle ontwikkeld. Deze accessoire kan gebruikt worden in combinatie met Light Battle Active pistolen en/of geweren.
Het target kan worden gebruikt als te veroveren vlag. Tevens kunnen er verschillende targets worden opgehangen in het speelveld. Het team dat na een bepaalde tijd de meeste targets heeft veroverd, is de winnaar van het spel.

Werking Light Battle Active Target
Na inschakelen, gaat het target elke 30 seconden 1 seconde branden. Dit met het doel het target in het donker vindbaar te maken in het spel.Als het target geraakt is blijft deze enige tijd knipperen in de kleur waarmee deze geraakt is. Tijdens het knipperen kan het target door niemand geraakt worden. Nadat het target 5 levens heeft verloren door dezelfde teamkleur is de target veroverd. Het target blijft dan snel knipperen in die teamkleur totdat het target met de aan en uit schakelaar wordt uitgeschakeld. De automatische uitschakeling (batterij spaarfunctie) vindt plaats na 4 uren.
Het target werkt op 3 AAA alkaline batterijen (niet inbegrepen). Het target heeft de volgende afmetingen: 11.2 x 11.2 x 5 cm.

100% veilig
Light Battle Active maakt gebruik van onzichtbaar en onschadelijk infrarood licht, dit is vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen ook geen gevaarlijke laserstralen uit de laserpistolen. Alle Light Battle Active lasergame producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze lasergame set?
Deze lasergame pistolen set bevat de volgende artikelen:

  • 1 laserpistool blauw;
  • 1 laserpistool wit;
  • 2 Light Battle Active targets.

Video

Video

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: