2 remote control laserguns + 1 afstandsbediening (camo groen, grijs)

Product Code: LBAP10256RC

Beschikbaarheid: Niet in voorraad


2 remote control laserguns + 1 afstandsbediening (camo groen, grijs)

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 71,50
Beschrijving

Details

Nieuw in de collectie zijn deze Light Battle Active laserguns met een remote control. Deze speciale laserguns zijn verkrijgbaar in de kleuren camo groen en camo grijs. Zo kun je nog steeds al je favoriete lasergames spelen, maar door een remote control functie die de aan/uit schakelaar uitschakelt kan de spelleider met een afstandsbediening zorgen dat er niemand vals kan spelen. Deze lasergame set staat garant voor eindeloos veel speelplezier voor het hele gezin. De laserguns van Light Battle Active zijn makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt lasertag spelen met maximaal vier teams waarbij elk team uit een oneindig aantal spelers kan bestaan. Het doel van lasertag is het de bedoeling dat je alle tegenstanders uitschakelt. Je tegenstander is uitgeschakeld als alle levens op de lasergun van je tegenstander op zijn. De lasergun is hierbij het doel om op te richten, extra accessoires zijn niet noodzakelijk om te kunnen spelen.

De levens worden getoond aan de hand van 3 levensbalken, waarbij elke rode levensbalk voor drie levens staat. Iedere speler start het spel dus met 9 levens. Het is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort hoeveel levens je tegenstander verliest bij een raak schot. Als je bijvoorbeeld met het munitiesoort pistool schiet, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Als je het pistool hebt ingesteld op het munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
 • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
 • Acti cheat functie;
 • Munitie herlaadknop;
 • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk)
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten.


Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar maar is ook zeker een aanrader voor alle vaders en moeders. De laserguns set wordt geleverd inclusief een uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. Een laser gun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. De laserguns van Light Battle Active zijn extra sterk omdat er bij de productie gebruik wordt gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. De laser gun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline batterijen kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
Met de Light Battle Active laserguns kun je van een afstand van maximaal 50 meter iemand raken. Deze schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van de lasergun is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort "pistool", dan is het bereik het grootst. Staat het pistool ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand van het laserpistool korter.

Remote control functie
Met de Light Battle Active remote control functie is het niet meer mogelijk om vals te spelen door tijdens het spel levens het pistool te resetten. Bij de normale Light Battle Active lasergamepistolen kan dit namelijk door het pistool uit en vervolgens weer aan te zetten.

Om de remote control functie in te schakelen moeten alle spelers in een straal van 5 meter om de spelleider (persoon met de afstandsbediening) gaan staan. Eerst moeten alle spelers hun pistool aan zetten door de aan/uit-schakelaar omhoog te zetten. Vervolgens drukt de spelleider op het gesloten slot om de pistolen op slot te zetten. Vanaf dit moment hebben de spelers zelf niet meer mogelijkheid om zelf hun pistool uit te zetten.

Nu kunnen alle spelers het spel spelen. Zodra alle levens op zijn, ligt een speler uit het spel en moet hij of zij zich melden bij de spelleider. Als het spel voorbij is moet iedereen zich eerst weer melden bij de spelleider. Door op de afstandsbediening op het open slot te drukken geeft hij iedere speler de beschikking om zijn/haar pistool uit te schakelen. Als het pistool vervolgens weer aan wordt gezet heeft iedere speler weer nieuwe levens en zijn ze klaar voor een nieuw spel zodra de spelleider de pistolen weer op slot heeft gezet.

Let op: Light Battle Active pistolen waarbij niet duidelijk vermeld is dat deze over een remote control functie beschikken hebben geen remote control functie. Alleen de speciale remote control serie reageert op de afstandsbediening.

100% veilig
Door het gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, zijn de Light Battle Active producten compleet veilig. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit laser gun. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze lasergame pistolen set bevat de volgende artikelen:

 • 1 lasergun camo groen;
 • 1 lasergun camo grijs;
 • 1 afstandbediening.

Light Battle Active laser game accessoires
De Light Battle Active laserguns zijn te combineren met alle andere Light Battle Active pistolen en accessoires. Met accessoires zoals een Target of VIP masker kun je zorgen voor meer spelmogelijkheden. Met de targets speel je bijvoorbeeld "verover de vlag" en met een VIP masker "bescherm de VIP". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Beoordelingen