4 lasergame pistolen camo groen/grijs

Product Code: LBAP10456D


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

4 lasergame pistolen camo groen/grijs

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 82,12
Beschrijving

Details

Met deze lasergame speelgoed set van Light Battle Active kun je eindeloos blijven spelen met al je vrienden en familie. Vanaf nu kan je in en rond het huis lasergamen zolang je maar wilt. Een Light Battle Active laserpistool is makkelijk in gebruik en je hebt geen last van soft darts of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe speel je het laserspel?
Je kunt lasergamen met een oneindig aantal spelers verdeeld over maximaal van 4 teams. Doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Je hebt je tegenstander uitgeschakeld als alle levens op het laserpistool van de tegenstander op zijn. De laserpistool is het doel om op te richten, dus bent dus geen extra accessoires zoals een vest nodig.

Hoeveel levens je nog hebt wordt weergegeven aan de hand van 3 rode levensbalken. Elke rode balk staat voor 3 levens, je hebt in totaal dus 9 levens. Hoeveel levens je tegenstander verliest, is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Als je bijvoorbeeld schiet met het munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het pistool ingesteld op het munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active lasergamen in geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar is ook super leuk voor alle vaders en moeders. Deze set wordt geleverd inclusief een handleiding in het Engels, Duits, Frans en Nederlands. Het Light Battle Active laserpistool heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm en is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. Het laserpistool werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline batterijen kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
Light Battle Active laserpistolen hebben een schietafstand tot maximaal 50 meter. Dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook het gekozen munitiesoort heeft invloed op de schietafstand. Als er gekozen wordt voor het munitiesoort "pistool", is je bereik het grootst. Maar als het pistool ingesteld staat als "raketwerper", dan is de schietafstand korter

100% veilig
Light Battle lasergame speelgoed maakt gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infraroodlicht. Dit infraroodlicht is vergelijkbaar met de afstandbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het laserpistool. Alle Light Battle Active speelgoedpistolen beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze lasergame pistolen set bevat de volgende artikelen:

  • 2x lasergun camo groen;
  • 2x lasergun camo grijs.

Light Battle Active laser game accessoires
Light Battle Active laserguns zijn te combineren met Light Battle Active speelgoedgeweren en accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld een Target of VIP masker toevoegen aan je lasergame set voor meer spelmogelijkheden. Met de targets speel je "verover de vlag" en met een VIP masker "bescherm de VIP". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Video

Video

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: