4 camo laserguns (camo groen, grijs) + 2 targets

Product Code: LBAP24256


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

4 camo laserguns (camo groen, grijs) + 2 targets
Incl. BTW: € 97,31
Beschrijving

Details

Beleef de ultieme lasergame sensatie voor jong en oud met dit Light Battle Active lasergame speelgoed. Lasergamen zo lang en wanneer je maar wilt met maximaal 4 teams. Elk team kan een oneindig aantal spelers bevatten. Afhankelijk van de gebruikte munitiesoort verliest de tegenstander als deze geraakt is, één of meerdere levens. Het aantal levens wordt door middel van de levensbalken op het laserpistool weergegeven.

Functionaliteit lasergun:

  • Lasergamen met maximaal 4 teams;
  • Vier munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • Munitie herlaadknop;
  • Drie levensbalken;
  • Licht - en geluidseffecten;
  • Trilt tijdens het schieten en als je geraakt wordt;
  • Aan/uit schakelaar;
  • Batterijen: 4x AA batterij (niet inbegrepen)

Schietafstand
Light Battle Active lasergame gun hebben een schietafstand van maximaal 50 meter, hoe meer zonlicht hoe korter de schietafstand. De schietafstand van het laserpistool is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort “pistool”, dan is het bereik het groots, staat het pistool ingesteld als raketwerper dan is de schietafstand van het lasergame speelgoedpistool korter.

Extra beschermende laklaag
De nieuwe ARMY lasergame pistolen zijn exclusief voor Light Battle voorzien van een extra doorzichtige laklaag. Deze laklaag maakt de ARMY laser tag serie minder gevoelig voor beschadigingen.

Light Battle Active Target
De Light Battle Active Target zorgt voor veel extra spelmogelijkheden en is speciaal voor Light Battle ontwikkeld. De Target kan worden gebruikt als te veroveren vlag. Tevens kunnen er verschillende targets worden opgehangen in het speelveld. Het team dat de meeste targets heeft veroverd is de winnaar van het spel.

Na inschakelen gaat het target elke 30 seconden 1 seconde branden. Dit met het doel de target in het donker vindbaar te maken in het spel.
Als het target geraakt is blijft deze enige tijd knipperen in de kleur waarmee deze geraakt is. Tijdens het knipperen kan het target door niemand geraakt worden. Nadat het target 5 levens heeft verloren door dezelfde teamkleur, blijft het snel knipperen in die kleur totdat het target met de aan en uit schakelaar wordt uitgeschakeld. De automatische uitschakeling (batterij spaarfunctie) vindt plaats na 4 uren.
Het target werkt op 3 batterijen 1,5V AAA. Deze zijn niet inbegrepen.

Video

Video

Beoordelingen

Klantenreviews 1 item(s)

Erg leuke schietgame
Mijn zoons (11 en 13) zijn geweldig blij met de pistolen. Ze doen het goed en zijn door het ontwerp en de geluiden/opties interessant. Tot nu toe alleen binnenshuis mee gespeeld, maar ik verwacht dat het buiten nog leuker is. Echt heel tevreden mee.
Beoordeling
Review door Mc / (Geplaatst op 08-12-2017)
Uw review toevoegen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: