4 laserguns camo groen/wit + 2 Targets

Product Code: LBAP24257
Deliverytime: 1 tot 3 werkdagen
4 laserguns camo groen/wit + 2 Targets

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 89,00
Beschrijving

Details

Met deze lasergame set van Light Battle Active kun je met het hele gezin lekker actief lasergamen. Ga met je laserguns de strijd aan en speel je favoriete lasertag games zolang je maar wilt. Een Light Battle Active lasergun is erg makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken. De twee targets zorgen voor nog meer speelplezier. Met de targets speel je bijvoorbeeld het spel "capture the flag".

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt lasergamen met maximaal 4 teams, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Het doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Je tegenstander is uitgeschakeld wanneer alle levens op het laserpistool van de tegenstander op zijn. De lasergun is het doel om op te richten, dus extra accessoires zijn niet noodzakelijk.

Het aantal levens wordt op de lasergun weergegeven aan de hand van 3 levensbalken. Hierbij staat elke rode balk voor 3 levens, in totaal heb je dus 9 levens. Hoeveel levens je tegenstander verliest, is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Als je bijvoorbeeld schiet met het munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het lasergun ingesteld op het munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar het is ook zeker een aanrader voor alle vaders en moeders. Deze lasergame set wordt geleverd met een uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. De Light Battle Active lasergun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm en is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. De lasergun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline batterijen kan je weer urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
Light Battle Active laserguns hebben een schietafstand tot maximaal 50 meter. Dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden; hoe meer UV straling (zonlicht) er in de lucht zit, hoe korter de schietafstand. Maar ook het gekozen munitiesoort heeft invloed op de schietafstand. Als er geschoten wordt met het munitiesoort "pistool", is je bereik het grootst. Maar als je lasergun ingesteld staat als "raketwerper", dan is de schietafstand korter.

100% veilig
Light Battle Active producten maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infraroodlicht. Dit infraroodlicht is vergelijkbaar met de afstandbediening van een televisie. Er komen dus geen gevaarlijke laserstralen uit de lasergun. Alle Light Battle Active laserpistolen beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze lasergame set?
Deze lasergame set bevat de volgende artikelen:

  • 2x lasergun camo groen;
  • 2x lasergun camo wit;
  • 2x target.

Light Battle Active laser game accessoires
Alle Light Battle Active laserguns en accessoires zijn met elkaar te combineren. Deze set wordt geleverd met 2 Light Battle Active Targets. Met deze targets kun je het spel "verover de vlag" spelen. Er zijn nog meer accessoires verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld een VIP masker. Hiermee kun je het spel "bescherm de VIP" spelen. De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Video

Video

Beoordelingen