4 lasergame pistolen (camo grijs, wit)

Product Code: LBAP10467


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

4 lasergame pistolen (camo grijs, wit)
Incl. BTW: € 82,12
Beschrijving

Details

Met deze lasergame speelgoed set kun je eindeloos blijven spelen met al je vrienden en familie. Vanaf nu kan je in en rond het huis lasergamen zolang je maar wilt. Een Light Battle Active lasergun is makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Lasergamen met Light Battle Active kan met maximaal 4 teams, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Je hebt je tegenstander uitgeschakeld als alle levens op de lasergun van de tegenstander op zijn. De laser gun is het doel om op te richten, dus extra accessoires zijn niet noodzakelijk.
Hoeveel levens je nog hebt wordt aan de hand van 3 levensbalken weergegeven. Elke rode balk staat voor 3 levens, je hebt in totaal dus 9 levens. Hoeveel levens je tegenstander verliest, is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Als je bijvoorbeeld schiet met het munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het pistool ingesteld op het munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active kan gespeeld worden door kinderen vanaf 6 jaar en is ook super leuk voor alle vaders en moeders. Deze Lasergame set wordt geleverd in een stoere cadeauverpakking, inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. De Light Battle Active laser gun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. Omdat er bij de productie gebruik gemaakt is van een hoge kwaliteit kunststof, kan de lasergun tegen een stootje. De lasergun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline batterijen kan je weer urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
Light Battle Active laserguns hebben een schietafstand tot maximaal 50 meter. Dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook het gekozen munitiesoort heeft invloed op de schietafstand. Als er gekozen wordt voor het munitiesoort "pistool", is je bereik het grootst. Maar als het pistool ingesteld staat als "raketwerper", dan is de schietafstand korter

100% veilig
Light Battle lasergame speelgoed maakt gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infraroodlicht. Dit infraroodlicht is vergelijkbaar met de afstandbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit laser gun. Alle Light Battle Active speelgoedpistolen beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze lasergame pistolen set bevat de volgende artikelen:

  • 2x lasergun camo grijs;
  • 2x lasergun camo wit.

Light Battle Active laser game accessoires
Light Battle Active laserguns zijn te combineren met alle andere Light Battle Active speelgoedpistolen en accessoires. Zo kun je een Target of VIP masker toevoegen aan je lasergame set voor meer spelmogelijkheden. Met de targets speel je bijvoorbeeld "verover de vlag" en met een VIP masker "bescherm de VIP". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Video

Video

Beoordelingen

Klantenreviews 1 item(s)

Goed
Voldoet naar verwachting.
Beoordeling
Review door Petra / (Geplaatst op 15-04-2019)
Uw review toevoegen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: