4 laserguns groen, oranje, wit en blauw

Product Code: LBAP1041234DP1


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

4 laserguns groen, oranje, wit en blauw
Incl. BTW: € 76,44
Beschrijving

Details

Vanaf nu kun je eindeloos lasergamen met deze geweldige Light Battle Active lasergame pistolen. Speel met je vrienden of met het hele gezin in en om je huis. Light Battle Active lasergame pistolen zijn makkelijk in gebruik en veilig omdat er geen gebruik wordt gemaakt van laserstralen, kogels of pijltjes die verkeerd terecht kunnen komen.

Hoe werkt het lasergame spel?
Het lasergame spel kun je spelen met een oneindig aantal spelers verdeeld over maximaal vier teams. Doel van het spel is dat je je tegenstanders uitschakelt door op hun lasergame pistool te mikken. Je bent dus geen extra accessoires zoals een vest nodig om te kunnen lasergamen. Elke speler heeft in totaal 9 levens. Dit wordt weergegeven aan de hand van 3 levensbalken op het pistool, waarbij elke levensbalk voor 3 levens staat. Het is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort hoeveel levens je tegenstander verliest. Als je het munitiesoort "pistool" hebt ingesteld op je lasergame pistool, verliest je tegenstander 1 leven bij een raak schot. Als je het pistool hebt ingesteld op "raketwerper" dan verliest je tegenstander 3 levens

Functionaliteiten van het lasergame pistool:

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
 • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
 • Munitie herlaadknop;
 • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten.

De laserpistolen van Light Battle Active zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar het lasergamen is ook super leuk voor alle vaders en moeders. Deze set lasergame pistolen wordt geleverd in een stoere cadeauverpakking, inclusief uitgebreide handleiding in het Engels, Duits, Frans en Nederlands. De laser gun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. Door gebruik te maken van een zeer hoge kwaliteit kunststof, is dit pistool extra sterk. De lasergun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
Light Battle Active laserpistolen hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. De schietafstand wordt ook bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht er is, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van het laserpistool is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort pistool, dan is het bereik het grootst. Staat het pistool ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand van het laserpistool korter.

100% veilig
Speelgoedpistolen van Light Battle Active maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het laserpistool. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze lasergame pistolen set bevat de volgende artikelen:

 • 1 lasergame pistool groen;
 • 1 lasergame pistool oranje;
 • 1 lasergame pistool blauw;
 • 1 lasergame pistool wit.

Light Battle Active laser game accessoires
De Light Battle Active lasergame pistolen zijn te combineren met alle andere Light Battle Active pistolen en accessoires. Accessoires, zoals een Target of VIP masker, zorgen voor meer spelmogelijkheden. Met de targets kun je bijvoorbeeld "verover de vlag" spelen en met een VIP masker "bescherm de VIP". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Video

Video

Beoordelingen

Klantenreviews 2 item(s)

Prima aankoop! Veel plezier voor kinderen
Snelle levering, guns goed stevig verpakt, alles werkt prima en met infrarood super veilig. Kinderen zijn er heel blij mee en lopen het hele huis (en de tuin) rond ermee. Geen tijd meer voor hun tablet of nintendo switch... en dat maakt mij blij want nu bewegen ze tenminste ook nog :). Ik hoor wel af en toe al eens iemand zeggen dat de ander 'vals gespeeld' heeft (gun snel uitgeschakeld en terug opgezet om opnieuw 9 levens te hebben), dus misschien zijn de nieuwere 'anti-cheat' guns toch het overwegen waard...
Beoordeling
Review door Rudy V. / (Geplaatst op 06-04-2019)
Spelplezier voor 4
Pas een aantal dagen gebruikt, maar tot nu toe lijken de laser guns tegen een stootje te kunnen. Gebruiksvriendelijk ook voor een 5 jarig broertje!
Beoordeling
Review door Yildiz / (Geplaatst op 09-12-2018)
Uw review toevoegen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: