4 Connect lasergame pistolen - Metallic groen en grijs

Product Code: 10533


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

4 Connect lasergame pistolen - Metallic groen en grijs

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 90,00
Beschrijving

Details

Met deze supergave speelgoedpistolen speel je je favoriete lasergames waar en wanneer je maar wilt! Waar je met andere merken speelgoed pistolen gemakkelijk nieuwe levens kunt krijgen door het pistool tijdens het spel uit en aan te zetten, is vals spelen bij deze speelgoed pistolen niet meer mogelijk. Deze Light Battle Connect Anti-Cheat lasergame speelgoed pistolen hebben nog een unieke functie, ze kunnen gekoppeld worden aan een Light Battle Connect vest. Het vest en het speegoedpistool kunnen hierdoor met elkaar communiceren. Het Light Battle Connect vest wordt niet meegeleverd met deze lasergame set en is los verkrijgbaar. Wanneer er zonder vest wordt gespeeld kun je elkaar op het lasergame pistool raken bij het spelen van lasergames, een vest is dus niet noodzakelijk en kan later altijd nog gekocht worden 

Hoe werkt het lasergamen?
Bij het spelen van lasergames is het doel om je tegenstander uit te schakelen tijdens spannende lasergames. Dit doe je door op het speelgoedpistool van je tegenstander te mikken. Als je tegenstander geraakt is zal er een leven van het lasergame pistool van je tegenstander af gaan. Het aantal levens wordt weergegeven door middel van 3 levensbalken op de zijkant van het pistool. Wanneer je tegenstander geen levens meer heeft, heb je gewonnen. 

Functionaliteiten van het Anti-Cheat lasergame speelgoedpistool:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Pistool is te koppelen met het Light Battle Connect vest (niet meegeleverd);
  • Anti-Cheat én activeringsfunctie;
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je geraakt bent;
  • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige stem.

Hoe werkt de Anti Cheat functie?
Light Battle Connect Anti-Cheat maakt gebruik van een uniek systeem welke het vals spelen tegen gaat. Hier is het namelijk niet meer mogelijk om nieuwe levens te krijgen door simpelweg het pistool uit te zetten en vervolgens weer aan. Door de Anti-Cheat functie onthoudt het pistool het aantal levens wanneer het opnieuw wordt ingeschakeld.
Als je 1x geraakt bent, is het niet meer mogelijk om van teamkleur te wisselen. Hierdoor kan ook op deze manier niet meer vals gespeeld worden.

Wanneer al je levens van je lasergun af zijn, heb je een ander Light Battle Connect Anti-Cheat pistool of geweer met een andere teamkleur nodig om je lasergun van nieuwe levens te voorzien. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle Connect Anti-Cheat gun om het laserpistool zonder levens te voorzien van nieuwe levens. 

Schietafstand
Bij dit schietspel kun je elkaar met de speelgoed pistolen tot een afstand van maximaal 50 meter raken. De schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden, hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het munitiesoort een bepalende factor voor de schietafstand. Schiet je bij het schietspel bijvoorbeeld met het munitiesoort “single shot” dan is je schietafstand het grootst. Maar wanneer je lasergame pistool staat ingesteld op het munitiesoort “plasmagun”, dan is de schietafstand het kortst.

Light Battle Connect Vest
Alleen het Light Battle Connect vest kan gekoppeld worden aan deze lasergame pistolen. Wanneer het vest gekoppeld is, worden je levensbalken op het pistool uitgeschakeld en speel je bij de lasergames alleen nog met de levens op het vest. Wanneer je geraakt wordt gaat er een leven van het vest af en zal deze gaan trillen. Wanneer al je levens op het vest op zijn wordt je laserpistool uitgeschakeld. 

Veilig speelgoed
Bij Light Battle lasergame speelgoed wordt gebruik gemaakt van onzichtbaar en onschadelijk infraroodlicht. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Productspecificaties:

Batterijen: 3x "AAA" Alkaline batterijen
Afmetingen (lxb): 21 x 15 cm

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: