4 Connect lasergame pistolen metallic groen en grijs + 4 Connect vesten

Product Code: 10534


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

4 Connect lasergame pistolen metallic groen en grijs + 4 Connect vesten

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 137,20
Beschrijving

Details

Met deze supergave lasergame set verandert je eigen huis of straat in een echte laser tag arena! De Light Battle Connect is de nieuwe generatie laser tag speelgoed. Waar je met andere merken laserguns gemakkelijk nieuwe levens kunt krijgen door de lasergun tijdens het spel uit en aan te zetten, is vals spelen bij deze laserguns niet meer mogelijk. Deze Light Battle Connect laserguns hebben nog een unieke functie, ze kunnen gekoppeld worden aan meegeleverde Light Battle Connect vesten. Het vest en de lasergun kunnen hierdoor met elkaar communiceren. Zodra het vest gekoppeld is, wordt de ontvanger van het pistool uitgeschakeld en moet je elkaar op het vest raken. Dus wil je een gave set voor je lasergame kopen? Dan is dit de perfecte set!

Hoe werkt laser tag?
Bij het laser tag is het doel om je tegenstander uit te schakelen. Dit doe je door op het vest van je tegenstander te schieten. Bij het spelen van laser tag zal, als je tegenstander geraakt is, er een leven van het vest van je tegenstander af gaan. Het aantal levens wordt weergegeven door middel van 4 levensbalken op het vest. Wanneer alle levens van je tegenstander op zijn, heb je gewonnen.

Functionaliteiten van het laserpistool:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Pistool is te koppelen met het Light Battle Connect vest;
  • Anti-Cheat én activeringsfunctie;
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je geraakt bent;
  • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige stem.

Hoe werkt de Anti Cheat functie?
Light Battle Connect maakt gebruik van een uniek systeem welke het vals spelen bij het spelen van laser tag tegen gaat. Hier is het namelijk niet meer mogelijk om nieuwe levens te krijgen door simpelweg de lasergun uit te zetten en vervolgens weer aan. Door de Anti-Cheat functie onthoudt de lasergun het aantal levens wanneer het opnieuw wordt ingeschakeld.
Als je 1x geraakt bent, is het niet meer mogelijk om van teamkleur te wisselen. Hierdoor kan ook op deze manier niet meer vals gespeeld worden.

Wanneer bij het spelen van laser tag al je levens van je lasergun af zijn, heb je een ander Light Battle Connect pistool of geweer met een andere teamkleur nodig om je lasergun van nieuwe levens te voorzien. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle Connect gun om het lasergun zonder levens te voorzien van nieuwe levens. 

Schietafstand
Je kunt elkaar tot een afstand van maximaal 50 meter raken. De schietafstand wordt onder andere bepaald door de weersomstandigheden, hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het munitiesoort een bepalende factor voor de schietafstand. Schiet je bijvoorbeeld met het munitiesoort “single shot” dan is je schietafstand het grootst. Maar wanneer je lasergame pistool staat ingesteld op het munitiesoort “plasmagun”, dan is de schietafstand het kortst.

Light Battle Connect Vest
Het Light Battle Connect vest kan gekoppeld worden aan de Connect laserpistolen. Wanneer het vest gekoppeld is, worden je levensbalken op het pistool uitgeschakeld en speel je alleen nog met de levens op het vest. Wanneer je geraakt wordt gaat er een leven van het vest af en zal deze kort trillen. Wanneer al je levens op het vest op zijn, wordt het verbonden laserpistool uitgeschakeld. 

Veilig speelgoed
Bij Light Battle lasergame speelgoed wordt gebruik gemaakt van onzichtbaar en onschadelijk infraroodlicht. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Productspecificaties:

Batterijen: 3x "AAA" Alkaline batterijen
Afmetingen (lxb): 21 x 15 cm

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: