4 laserguns (oranje, groen, blauw, wit) + 2 Targets

Product Code: LBAP2421234D


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

4 laserguns (oranje, groen, blauw, wit) + 2 Targets
Incl. BTW: € 91,63
Beschrijving

Details

Met dit Light Battle Active lasergame spel kan je je favoriete schietspel in het echt beleven. Met behulp van de Targets speel je bijvoorbeeld verover de vlag. Beleef nu de ultieme lasergame ervaring met deze super stoere Light Battle Active laserpistolen inclusief twee Targets. Met deze set ben je verzekerd van eindeloos speelplezier met het hele gezin. Een Light Battle Active laserpistool is makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Een lasergame spel kun je in maximaal vier teams spelen, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Doel van het laserspel is dat je alle tegenstanders uitschakelt door op hun laserpistolen te schieten. Het laserpistool is dus het doel om op te richten.
Hoeveel levens je nog hebt kun je zien aan de 3 levensbalken op het laserpistool, elke rode levensbalk staat voor drie levens. In totaal heb je dus 9 levens. Het aantal levens dat je tegenstander verliest is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Schiet je bijvoorbeeld met de munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het laserpistool ingesteld op de munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
 • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
 • Munitie herlaadknop;
 • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook vaders en moeders vinden dit lasergame spel geweldig leuk. De lasergamepistolen wordt geleverd in een stoere cadeauverpakking, inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. Een lasergun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. Een lasergun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline batterijen kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
Light Battle Active laserpistolen hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. De schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van de laserpistool is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort pistool, dan is het bereik het grootst. Staat het pistool ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand korter.

100% veilig
De Light Battle Active producten maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit de laserpistolen. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Light Battle Active Target
Het Light Battle Active Target zorgt veel extra spelmogelijkheden en is speciaal voor Light Battle ontwikkeld. Deze accessoire kan gebruikt worden in combinatie met Light Battle Active laserpistolen en/of geweren.
Het target kan bijvoorbeeld gebruikt worden als te veroveren vlag. Tevens kunnen er verschillende targets worden opgehangen in het speelveld. Het team dat na een bepaalde tijd de meeste targets heeft veroverd, is dan de winnaar van het laserspel.

Werking Light Battle Active Target
Na inschakelen, gaat het target elke 30 seconden 1 seconde branden. Dit met het doel het target in het donker vindbaar te maken in het lasergame spel. Als het target geraakt is blijft deze enige tijd knipperen in de kleur waarmee deze geraakt is. Tijdens het knipperen kan het target door niemand geraakt worden. Nadat het target vijf levens heeft verloren door dezelfde teamkleur is de target veroverd. Het target blijft dan snel knipperen in die teamkleur totdat het target wordt uitgeschakeld. Het target werkt op 3 AAA alkaline batterijen (niet inbegrepen). Het target heeft de volgende afmetingen: 11.2 x 11.2 x 5 cm.

Wat zit er in deze lasergame set?
Deze lasergame set bevat de volgende artikelen:

 • 1 laserpistool groen;
 • 1 laserpistool oranje;
 • 1 laserpistool blauw;
 • 1 laserpistool wit;
 • 2 Light Battle Active targets.
Video

Video

Beoordelingen

Klantenreviews 3 item(s)

Zeer leuk speelgoed
De kinderen en ik hebben het speelgoed al veel gebruikt. Je kan zelfs langs de zijkant raak schieten, en het feit dat je elkaar moet opzoeken om op elkaar te schieten maakt dat je actief bezig bent. Fortnite in het echt! Ik ben er zeker van dat dit speelgoed nog veel gebruikt zal worden. Bouwkwaliteit is goed, solide. Service van lightballte.nl is ook heel goed, artikel besteld bleek niet in voorraad, toch kregen we het artikel op tijd geleverd voor de verjaardag. Men had een aantal artikelen samengesteld ipv 1 doos. Dat is goede service! Ik hou ze in het oog voor extra artikelen, een vest lijkt me ook zeer leuk. Beter dan laser x, reviews op YouTube zeggen alles.
Beoordeling
Review door JohnV / (Geplaatst op 04-10-2018)
Onwijs gaaf om mee te spelen!
Onwijs leuke set!
Na ontvangst direct in gebruik genomen en een waar succes! Werkt ook goed op een zonnige dag!
Het is mij helaas niet helemaal duidelijk of en hoe je de targets kunt inzetten... Je kunt ze niet tot een teamkleur benoemen en je kunt er ook niet uit opmaken welke teamkleur het meeste de target heeft geraakt. Wellicht een idee voor verdere verbetering van het product?!
Ik raad dit echt aan voor actief spelplezier en zie uit naar verdere accessoires die men wellicht gaat uitgeven!
Beoordeling
Review door Willemijn / (Geplaatst op 12-04-2018)
5 sterren
Leuk product, ik wilde eigenlijk paintball guns kopen, maar dat geeft (op de openbare weg) tóch gezeur met voorbijgangers op (terwijl ze legaal op straat gebruikt mogen worden).
Wel een beetje gedoe, aangezien alle spelers (9 á 10 jaar) z'n/haar eigen regels willen doordrukken, maar daar leren ze weer sociale vaardigheden van (als het goed is.....).

De targets zijn een uitstekende aanvulling, ze bieden een enorme uitbreiding van het aantal te bedenken spelvarianten.
Wij doen de targets op de rug van de deelnemers zodat je niet alleen van voren en van opzij geraakt kan worden, maar dus ook van achter, verder kan je er mini-teams mee maken ( 1 met alleen een target (dus zonder gun), en 1 met een gun die de ongewapende moet verdedigen ).
En zo zijn er vele varianten te verzinnen.

Een aanrader, dit product.
Beoordeling
Review door Karl / (Geplaatst op 31-08-2017)
Uw review toevoegen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: