2 camo laserguns camo groen/grijs + 2 camo VIP maskers

Product Code: LBAP22256M
Deliverytime: 2 tot 3 werkdagen
2 camo laserguns camo groen/grijs + 2 camo VIP maskers

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 56,00
Beschrijving

Details

Ben jij klaar voor de strijd met deze stoere lasergame pistolen van Light Battle Active. Met deze speelgoedpistolen heb je eindeloos speelplezier, zowel voor de ouders als voor de kinderen. Nu kun je lasergamen zolang je maar wil en waar je maar wil. Een Light Battle Active laserpistool is eenvoudig in gebruik en je hebt geen last van softdarts of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt lasergamen in maximaal vier teams waarbij elk team uit een oneindig aantal spelers kan bestaan. Het doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan als alle levens op het lasergame pistool van de tegenstanders op zijn. Het lasergame pistool is het doel om op te richten, extra accessoires zoals een vest is niet noodzakelijk.

Hoeveel levens je nog hebt kun je zien aan de hand van 3 levensbalken, waarbij elke rode levensbalk voor drie levens staat. Je hebt in het begin van het spel dus totaal 9 levens. Hoeveel levens je tegenstander verliest, hangt af van het gebruikte munitiesoort. Schiet je bijvoorbeeld met de munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het pistool ingesteld op de munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van het lasergame pistool:

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
 • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
 • Munitie herlaadknop;
 • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten.

De Light Battle Active producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar deze lasergame producten zijn ook super leuk voor alle vaders en moeders. De speelgoedpistolen set wordt geleverd inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. Het laserpistool heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. Het pistool werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
Speelgoedpistolen van Light Battle Active hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. Deze afstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht/UV licht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van het lasergame pistool is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Als je hebt gekozen voor het munitiesoort pistool, dan is het bereik het grootst. Als het pistool staat ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand van het laserpistool korter.

Light Battle VIP masker
Met dit stoere camouflage gekleurd Light Battle Active VIP Masker wordt lasergamen nog leuker. Met een lasergame masker speel je bijvoorbeeld het spel "bescherm de VIP". Eén speler van het team wordt aangewezen als VIP en draagt het lasergame masker. De VIP moet beschermt worden door zijn eigen team. Een team is uitgeschakeld als de levens op het lasergame masker van een VIP op zijn. Als de VIP is uitgeschakeld gaat het masker een aantal seconden trillen en gaan de levensbalken knipperen.

Hoe werkt een VIP masker?
Door met een Light Battle Active laser pistool of geweer op het masker te schieten wordt deze gekoppeld aan een teamkleur. Net als op het Light Battle Active laserpistool wordt het aantal levens op het masker weergegeven door drie levensbalken, hierbij staat levensbalk voor 3 levens. Afhankelijk van het soort munitie waarmee de tegenstander schiet, zijn er 3 tot 9 schoten nodig om de VIP uit te schakelen. Bij gebruik van het masker samen met een lasergame pistool of geweer, telt het aantal levens op het VIP masker. Er is verder geen communicatie tussen het masker en het laser pistool. Als het masker een leven verliest, zal dit niet gebeuren op het laser pistool of geweer.

Het Light Battle Active VIP Masker werkt op 3 LR44 knoopcelbatterijen (niet inbegrepen). Het VIP masker heeft de afmetingen: 17 x 10.5 x 8 cm. Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en staat garant voor urenlang speelplezier met het hele gezin!

100% veilig
Light Battle Active laserpistolen en accessoires maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen dus geen gevaarlijke laserstralen uit het speelgoedpistool. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze lasergame set?
Deze lasergame pistolen set bevat de volgende artikelen:

 • 1 lasergame pistool camo groen;
 • 1 lasergame pistool camo grijs;
 • 1 VIP masker camo groen;
 • 1 VIP masker camo grijs.

Light Battle Active laser game accessoires
Alle Light Battle Active laserpistolen, geweren en accessoires zijn met elkaar te combineren. Een andere leuke uitbreiding op deze lasergame set is een Targets. Met twee targets kun je bijvoorbeeld "verover de vlag" spelen. De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Video

Video

Beoordelingen