4 lasergame pistolen camo Grijs/Wit

Product Code: LBAP10467
Deliverytime: 2 tot 3 werkdagen
4 lasergame pistolen camo Grijs/Wit

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 97,50
Beschrijving

Details

Beleef de ultieme lasergame sensatie voor jong en oud met dit Light Battle Active lasergame speelgoed. Lasergamen zo lang en wanneer je maar wilt met maximaal 4 teams. Elk team kan een oneindig aantal spelers bevatten. Afhankelijk van de gebruikte munitiesoort verliest de tegenstander als deze geraakt is, één of meerdere levens. Het aantal levens wordt door middel van de levensbalken op het laser pistool weergegeven.

Functionaliteit laser pistool:

  • Lasergamen met maximaal 4 teams;
  • Vier munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • Munitie herlaadknop;
  • Drie levensbalken;
  • Licht - en geluidseffecten;
  • Trilt tijdens het schieten en als je geraakt wordt;
  • Aan/uit schakelaar;
  • Batterijen: 4x AA batterij (niet inbegrepen).

Schietafstand
Light Battle Active laser pistool hebben een schietafstand van maximaal 50 meter, hoe meer zonlicht hoe korter de schietafstand. De schietafstand van het laserpistool is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort “pistool”, dan is het bereik het groots, staat het pistool ingesteld als raketwerper dan is de schietafstand van het laser pistool korter.

Extra beschermende laklaag
De nieuwe camo lasergame pistolen zijn exclusief voor Light Battle voorzien van een extra doorzichtige laklaag. Deze laklaag maakt de ARMY laser tag serie minder gevoelig voor beschadigingen.

Light Battle accessoires
Dit product is te combineren met alle andere Light Battle Active pistolen en accessoires. Door gebruik te maken van accessoires zoals een Target of VIP masker, vergroot je de spelmogelijkheden. Met een target speel je bijvoorbeeld “verover de vlag”, met een VIP masker speel je bijvoorbeeld het stel “bescherm de VIP”.  Light Battle accessoires is los verkrijgbaar of in voordeelpakketten.

100% veilig en eenvoudig in gebruik
Light Battle Active maakt gebruik van onschadelijke en onzichtbare infraroodtechniek gelijk aan een afstandsbediening van een TV. De lasergun beschikt over een Infrarood zender en ontvanger, er is daarom geen extra accessoires noodzakelijk om te kunnen lasergamen.

Light Battle Active is geschikt voor spelers van 7 jaar en ouder en wordt geleverd inclusief Nederlandstalige handleiding.
Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Bevat kleine onderdelen – verstikkingsgevaar.

Video

Video

Beoordelingen