Light Battle Active Lasergame Lasergun - Camo Wit

Light Battle Active Lasergame Lasergun - Camo Wit

Light Battle Active Lasergame Lasergun - Camo Wit

€ 23,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LBA107

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Nu kun je je ultieme lasergame ervaring beleven met deze super stoere Light Battle Active laserpistolen. Met deze laserpistolen kun je eindeloos lasergamen met al je vrienden, natuurlijk kunnen ook je ouders meespelen. Je kunt zowel in als rondom het huis laserschieten. Een Light Battle Active laserpistool is erg makkelijk te gebruiken en je hebt geen last van pijnlijke of gevaarlijke kogels of pijltjes die zoekraken.

Hoe werkt het laserschieten?
Je kunt laserschieten vanaf 2 spelers tot een onbeperkt aantal spelers, verdeelt over maximaal vier teams. Het is de bedoeling dat je al je tegenstanders uitschakelt. Als alle levens op het laserpistool van je tegenstander op zijn, heb je hem/haar uitgeschakeld. Om je tegenstander te raken, moet je mikken op het laserpistool van je tegenstander. Het gebruik van een vest is niet noodzakelijk. Wanneer je één keer geraakt bent kun je niet meer van teamkleur veranderen totdat je de gun weer uitschakelt.
Hoeveel levens je hebt, kun je zien aan de 3 rode levensbalken op je laserpistool. Elke levensbalk staat voor 3 levens, in totaal heb je dus 9 levens. Welke soort munitie je gebruikt, heeft ook effect op het aantal levens van je tegenstander. Als je bijvoorbeeld met de munitiesoort pistool raak schiet, verliest je tegenstander 1 leven. Heb je het pistool ingesteld op de munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de laserpistool:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active is niet alleen geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar maar is ook super leuk voor alle vaders en moeders. Het laserpistool wordt geleverd inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. De maten van het laserpistool zijn 28.5 cm lang en 16.5 cm hoog. Het laserpistool is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. Er gaan 4 AA batterijen (niet inbegrepen) in het laserpistool. Met 4 nieuwe alkaline batterijen kun je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Geschikt voor oplaadbatterijen
De laserguns zijn getest met nieuwe volledig opgeladen Varta AA 2100mAh oplaadbare batterijen. Met deze batterijen kan je 6 tot 8 uur spelen. Bij gebruik van oudere oplaadbatterijen en/of minder krachtige batterijen kan de speelduur aanzienlijk korter zijn.

Schietafstand
De laserpistolen van Light Battle Active hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. De afstand waarvan je iemand kunt raken wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht (UW licht), hoe korter de schietafstand. De schietafstand hangt ook nog af van het gekozen munitiesoort. Maak je gebruik van het munitiesoort "pistool", dan is het bereik het grootst. Heb je gekozen voor de munitiesoort "raketwerper", dan is de schietafstand korter.

100% veilig
Light Battle Active lasergame speelgoed maakt gebruik van infrarood licht wat vergelijkbaar is met de afstandbediening van een televisie, dit is dus onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit laserpistool. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Light Battle Active laser game accessoires
De Light Battle Active laserpistolen zijn te combineren met alle andere Light Battle Active pistolen en accessoires. Een target zorgt voor meer spelmogelijkheden. Met de targets speel je bijvoorbeeld "verover de vlag". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
KleurWit
Leeftijdsgroep6-7, 8-9
OplaadbaarNee (geschikt voor oplaadbatterijen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan