2 VIP maskers oranje/groen

Product Code: LBAP20201


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

2 VIP maskers oranje/groen

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 15,50
Beschrijving

Details

Het Light Battle Active VIP Masker maakt het lasergamen nog leuker. Speel bijvoorbeeld het spel "bescherm de VIP". Eén speler van het team wordt aangewezen als VIP en draagt het lasergame masker. De VIP moet beschermt worden door zijn eigen team. Een team is uitgeschakeld als de levens op het masker van een VIP op zijn. Als de VIP is uitgeschakeld gaat het masker een aantal seconden trillen en gaan de levensbalken knipperen.

Hoe werkt een VIP masker?
Door met een Light Battle Active lasergun of geweer op het masker te schieten kan deze gekoppeld worden aan een teamkleur. Net als op de Light Battle Active laserpistolen wordt het aantal levens op het masker weergegeven door drie levensbalken, elke levensbalk vertegenwoordigd 3 levens. Afhankelijk van de munitiesoort waarmee de tegenstander schiet, zijn er 3 tot 9 schoten nodig om de VIP uit te schakelen.
Bij gebruik van het masker samen met een lasergame pistool of geweer, telt het aantal levens op het VIP masker. Er is verder geen communicatie tussen het masker en het speelgoedpistool. Als het masker een leven verliest, zal dit niet gebeuren op het lasergame pistool of geweer.

Het Light Battle Active VIP Masker werkt op 3 LR44 knoopcelbatterijen (niet inbegrepen). Het VIP masker heeft de afmetingen: 17 x 10.5 x 8 cm. Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en staat garant voor urenlang speelplezier met het hele gezin!

100% veilig
Light Battle Active lasergame speelgoed maakt gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht,vergelijkbaar metdeafstandsbediening van een televisie. AlleLight Battle Active productenbeschikken over een CE markering envoldoen aan devoor speelgoed van toepassing zijndeEuropeseveiligheidsregels.

Wat zit er in deze VIP masker set?

  • 1 VIP masker groen;
  • 1 VIP masker oranje.

Light Battle Active laser game accessoires
Om uw speelplezier nog verder te vergroten, kunt u ook de Light Battle Active Targets aan uw De Light Battle Active laserguns zijn te combineren met alle andere Light Battle Active pistolen en accessoires. Accessoires, zoals een target zorgtvoor nog meer spelmogelijkheden. Met de targets speel je bijvoorbeeld "verover de vlag". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: