Light Battle Active Target

Product Code: LBA907


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Light Battle Active Target
Incl. BTW: € 7,76
Beschrijving

Details

Met een Light Battle Active lasergame target kun je een extra spelelement toevoegen aan het lasergamen. Zo speel je bijvoorbeeld het spel "verover de vlag" met twee targets. Hang het target ergens in het speelveld op en probeer met je team als eerste de target (vlag) te veroveren. Het team wat het target als eerste 5 keer weet te raken, heeft het target (de vlag) veroverd.

Hoe werkt het een lasergame target?
Na het inschakelen gaat het target elke 30 seconden een seconde branden. Zo wordt hij makkelijk vindbaar in het donker. Als het target geraakt is blijft hij even knipperen in de kleur waarmee hij geraakt is. Terwijl hij knippert, kan het target door niemand geraakt worden. Nadat het target 5 keer geraakt is door dezelfde teamkleur, blijft het knipperen in die kleur totdat hij weer uit wordt gezet. Zo weet je welk team de vlag heeft veroverd en dus heeft gewonnen.

Het Light Battle Active lasergame target werkt op 3 1,5V AAA Alkaline batterijen, deze zijn niet inbegrepen. Er zit ook een batterij spaarfunctie op de Lasergame targets, deze schakelt in na 4 uren. Het target is de combineren met alle andere Light Battle Active speelgoedpistolen en speelgoedgeweren.

100% veilig
Light Battle Active lasergame speelgoed maakt gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Light Battle Active laser game accessoires
Om uw speelplezier nog verder te vergroten, kunt u ook de Light Battle Active VIP maskers aan uw lasergame set toevoegen. Met het VIP masker speel je bijvoorbeeld "bescherm de VIP", hierbij beschermt een team zijn aangewezen VIP. De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Beoordelingen

Klantenreviews 1 item(s)

5 sterren
De targets zijn een uitstekende aanvulling, ze bieden een enorme uitbreiding van het aantal te bedenken spelvarianten.
Wij doen de targets o.a. op de rug van de deelnemers zodat je niet alleen van voren en van opzij geraakt kan worden, maar dus ook van achter, verder kan je er mini-teams mee maken ( 1 met alleen een target (dus zonder gun), en 1 met een gun die de ongewapende moet verdedigen ).
En zo zijn er vele varianten te verzinnen.
Beoordeling
Review door Karl / (Geplaatst op 31-08-2017)
Uw review toevoegen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: