2 Light Battle Active targets

Product Code: LBAP9072


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

2 Light Battle Active targets

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 15,50
Beschrijving

Details

Met de Light Battle Active Lasergame targets kun je nog meer spelmogelijkheden toevoegen. Zo speel je bijvoorbeeld het spel "verover de vlag". Hang je vlag (target) op een strategische plek, zodat je het de tegenstander extra moeilijk maakt. Het is de bedoeling dat je je target goed beschermt, zodat de tegenstander hem niet kan veroveren.

Hoe werkt het een Lasergame target?
Na het inschakelen gaat het target elke 30 seconden 1 seconde branden. Zo wordt hij makkelijker vindbaar in het donker. Als het target geraakt is blijft hij een even knipperen in de kleur waarmee hij geraakt is. Terwijl hij knippert, kan het target door niemand geraakt worden. Nadat het target 5 keer geraakt is door dezelfde teamkleur, blijft het knipperen in de teamkleur van het team dat de target veroverd heeft totdat hij uit wordt gezet.

Het Light Battle Active Lasergame target werkt op 3 1,5V AAA alkaline batterijen (niet inbegrepen). Er zit ook een batterij spaarfunctie op de lasergame targets, deze schakelt de target uit nadat 4 uren aan heeft gestaan.

Wat ontvangt u?
2x een Light Battle Active Target.

100% veilig
Light Battle Active lasergame speelgoed maakt gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Light Battle Active laser game accessoires
Het target is te combineren met alle Light Battle Active lasergame pistolen en geweren. Om uw speelplezier nog verder te vergroten, kunt u ook de Light Battle Active VIP maskers aan uw set toevoegen.Met het VIP masker speel je bijvoorbeeld "bescherm de VIP", hierbij beschermt een team zijn aangewezen VIP.De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: