Anti-cheat Mega Blaster - blauw

Anti-cheat Mega Blaster - blauw

Anti-cheat Mega Blaster - blauw

€ 37,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 2 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
SKU
LBA204

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Met dit Light Battle Anti-Cheat lasergame geweer kun je jouw bestaande Light Battle Anti-Cheat lasergame set uitbreiden. Light Battle Anti-Cheat lasergeweren staan garant voor eindeloos veel speelplezier voor het hele gezin. Nu kun je lekker actief lasergamen, binnen of buiten en wanneer je maar wilt zonder dat je last hebt van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt lasergamen met een oneindig aantal spelers en met maximaal vier teams. Het doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan wanneer alle levens op het lasergeweer van je tegenstander op zijn. Om iemand te raken moet je op het lasergeweer van je tegenstander richten.

Aan de hand van 4 levensbalken op het geweer kun je zien hoeveel levens je nog hebt, hierbij staat elke rode levensbalk voor drie levens. Tijdens het spel heb je 3x de mogelijkheid om een levensbalk opnieuw te activeren. Het is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort hoeveel levens je tegenstander verliest bij een raak schot. Als je bijvoorbeeld met het munitiesoort single shot schiet, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Als je het pistool hebt ingesteld op het munitiesoort plasmagun dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • 4 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Anticheat én activeringsfunctie;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige stem.

De Light Battle Anti-Cheat geweren zijn bedoeld voor de serieuzere lasergamer. Omdat de Anti-Cheat lasergeweren iets moeilijker in gebruik zijn, adviseren wij een minimum leeftijd vanaf 8 jaar. Deze lasergame geweren set wordt geleverd inclusief een uitgebreide handleiding in de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse taal. Een Light Battle Anti-Cheat lasergame geweer heeft een lengte 51cm en een hoogte van 18cm. Deze geweren zijn extra sterk omdat er bij de productie gebruik wordt gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. Het geweer werkt op 4 AA alkaline batterijen (niet inbegrepen).

Vals spelen is niet meer mogelijk
De lasergeweren van Light Battle hebben een unieke oplossing tegen het vals spelen. Waar je bij andere laserguns weer nieuwe levens krijgt door het pistool uit te schakelen en weer aan, is dat bij de Light Battle geweren met anti-cheat niet meer mogelijk. Deze onthoudt namelijk de levens zodra hij weer wordt ingeschakeld. De Anti-Cheat functie zorgt er tevens voor dat een geweer dat een keer geraakt is, niet meer van teamkleur kan veranderen. Zo wordt het lasergamen nog echter, leuker en eerlijker.

Belangrijk: Wanneer alle levens op zijn, kan alleen een tweede Light Battle Anti-Cheat gun met een andere teamkleur je voorzien van nieuwe levens. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle lasergun met anti-cheat functie om een geweer zonder levens te voorzien van nieuwe levens (te activeren). Om dit te doen richt je met een geweer met een andere teamkleur op het geweer zonder levens en druk je vervolgens enkele seconden de activatieknop in. De activeringsfunctie is alleen aanwezig op de Light Battle geweren en pistolen met een Anti-Cheat functie en niet op de standaard Light Battle Active pistolen. Lasergame speelgoed maakt gebruik van infraroodlicht dat kan weerkaatsen op muren of plafonds. Lasergame speelgoed is daarom minder geschikt voor gebruik in kleine ruimtes met lichte muren of veel glas.

De Anti-Cheat geweren werken prima samen met alle andere Light Battle producten, zoals bijvoorbeeld de standaard Light Battle Active pistolen, de targets of vesten. Uiteraard kunnen de Anti-Cheat pistolen en geweren samen met elkaar gebruikt worden. De Anti-Cheat pistolen en geweren hebben precies dezelfde functionaliteiten.

Schietafstand
Met de Light Battle Active lasergeweren kun je van een afstand van maximaal 50 meter iemand raken. Deze schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van de lasergun is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort "single shot", dan is het bereik het grootst. Staat het lasergeweer ingesteld als "plasmagun", dan is de schietafstand van het geweer korter.

100% veilig
De Light Battle speelgoedgeweren maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, hierdoor zijn ze 100% veilig. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het geweer. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

 

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
Speelgoed merkLight Battle
KleurBlauw
Leeftijdsgroep8-9, 10-11, 12+
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan