Anti-cheat Mega Blaster - blauw/groen - 2 pack + 2 targets

Anti-cheat Mega Blaster - blauw/groen - 2 pack + 2 targets

Anti-cheat Mega Blaster - blauw/groen - 2 pack + 2 targets

€ 94,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 2 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
SKU
LBAPG22214

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Ga de strijd aan met je vrienden of familie met deze super stoere Light Battle Anti-Cheat geweren-set met 2 targets! Verstop je target als vlag in het speelveld en zorg dat je de vlag van de tegenstander weet te vinden, maar kijk wel uit dat je niet geraakt wordt. Met deze Light Battle Anti-Cheat lasergame geweren kun je urenlang spelen met het hele gezin zonder dat er iemand vals kan spelen.

Light Battle lasergame is leuk voor kinderen, maar ook alle vaders en moeders kunnen meedoen. Er wordt gebruik gemaakt van onschadelijk infrarood licht (vergelijkbaar met de afstandsbediening van de televisie), dus je hebt geen last van pijnlijke kogels of pijltjes die zoekraken.

Hoe werkt lasergamen?
Bij lasergamen is het de bedoeling dat je je tegenstander uitschakelt, dit doe je door op het pistool van je tegenstander te mikken. Wanneer alle levens op het pistool van je tegenstander op zijn, heb je gewonnen. Je kunt op je lasergun zien hoeveel levens je nog hebt. Dit gebeurt aan de hand van de 4 levensbalken op de loop van het geweer, elke levensbalk staat voor 3 levens. Hoeveel levens je verliest bij een raak schot is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Wanneer je geraakt wordt door een schot met het munitiesoort ‘pistool’ zal er maar 1 leven af gaan, maar als je geraakt wordt door het munitiesoort ‘plasmagun’ zal er 3 levens van je geweer af gaan. Je hebt bij de Light Battle Anti-Cheat geweren ook nog de beschikking over 3 ‘verborgen’ levensbalken. Deze kun je tijdens het spel oproepen wanneer je een levensbalk kwijt bent.

Light Battle lasergame kun je spelen in maximaal 4 teams, elk team kan bestaan uit een oneindig aantal spelers. Je kunt deze set later dus altijd nog uitbreiden met meer Anti-Cheat pistolen of geweren, deze werken direct op elkaar. Behalve de grootte en het feit dat de Anti-Cheat geweren 1 levensbalk meer hebben, zit er geen verschil in de functionaliteit van het product.

Functionaliteiten van een Anti-Cheat lasergun:

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
 • 4 levensbalken (3 levens per levensbalk);
 • 3 ‘verborgen’ levensbalken;
 • Munitie herlaadknop;
 • Anti-cheat én activeringsfunctie;
 • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige spelcoach.

Omdat de Anti-Cheat geweren iets moeilijker in gebruik zijn, raden wij deze aan voor de serieuzere lasergamer en adviseren wij een leeftijd vanaf 8 jaar. Deze lasergame set wordt geleverd met een Nederlandstalige handleiding. Het geweer heeft een lengte van 51cm en een hoogte van 18cm en is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof waardoor hij extra sterk is.

Geen valsspelers meer
Met deze Light Battle Anti-Cheat geweren wordt het voor valsspelers onmogelijk gemaakt om het geweer zelf te resetten en zo nieuwe levens te verkrijgen. Waar je bij andere laserguns dit nog eenvoudig kunt doen door het geweer uit te schakelen en vervolgens weer aan te zetten, onthoudt een Light Battle Anti-Cheat geweer het aantal levens wanneer je het lasergeweer uitschakelt en zelfs wanneer je de batterijen eruit haalt. De Anti-Cheat functie zorgt er ook voor dat een geweer nadat het een keer geraakt is, niet meer van teamkleur kan veranderen. Zo is het spel echter, eerlijker en leuk voor iedereen.  

Om een Anti-Cheat geweer van nieuwe levens te voorzien kun je dit alleen doen met een tweede Anti-Cheat geweer welke staat ingesteld op een andere teamkleur. Zo geef je levens aan de tegenstander door met de loop te richten op het geweer van de tegenstander en 3 seconden de team/activation knop op jouw geweer ingedrukt te houden. Wanneer je meerdere geweren in dezelfde teamkleur hebt staan en deze niet kunt resetten, is er maar één manier om ze weer te resetten. Dit doe je door ze aan te zetten en ongeveer 30 minuten aan te laten liggen zonder er iets mee te doen, het geweer zal zichzelf resetten.

De activeringsfunctie is alleen aanwezig op de Light Battle geweren en pistolen met een Anti-Cheat functie en niet op de standaard Light Battle Active pistolen. Lasergame speelgoed maakt gebruik van infraroodlicht dat kan weerkaatsen op muren of plafonds. Lasergame speelgoed is daarom minder geschikt voor gebruik in kleine ruimtes met lichte muren of veel glas.

Lasergame targets
Deze set wordt geleverd met 2 Light Battle Active targets. Deze lasergame targets kun je als te veroveren vlag gebruiken. Verstop jouw vlag in het speelveld net zoals je tegenstander en probeer de vlag te veroveren door het target 5x te raken. Wanneer je dit hebt gedaan, zal het target in jouw teamkleur blijven knipperen en heb je hem veroverd.

Het Light Battle Active Lasergame target werkt op 3 1,5V AAA Alkaline batterijen (niet inbegrepen). Er zit ook een batterij spaarfunctie op de lasergame targets, deze schakelt de target uit nadat deze 4 uren aan heeft gestaan.

Schietafstand
Met de Light Battle Active lasergeweren kun je van een afstand van maximaal 50 meter iemand raken. Deze schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van de lasergun is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort "single shot", dan is het bereik het grootst. Staat het lasergeweer ingesteld als "plasmagun", dan is de schietafstand van het geweer korter.

100% veilig
De Light Battle speelgoedgeweren maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, hierdoor zijn ze 100% veilig. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het geweer. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze Lasergame set?
Deze lasergame anti-cheat set bevat de volgende artikelen:

 • 1 anti-cheat lasergeweer groen;
 • 1 anti-cheat lasergeweer blauw;
 • 2 lasergame targets.
Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
Speelgoed merkLight Battle
KleurBlauw, Groen
Leeftijdsgroep8-9, 10-11, 12+
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan