Anti-cheat laserguns - rood/blauw - 2 pack + 2 targets

Anti-cheat laserguns - rood/blauw - 2 pack + 2 targets

Anti-cheat laserguns - rood/blauw - 2 pack + 2 targets

€ 64,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 2 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
SKU
LBAP22224AC

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Speel je favoriete schietspel met je vrienden en familie zonder dat er iemand vals kan spelen. Deze pistolen hebben namelijk een Anti-Cheat functie waardoor het onmogelijk is geworden om vals te spelen door het pistool tijdens het spel uit en aan te schakelen. Speel “Capture the Flag” met de meegeleverde targets of bedenk je eigen lasergame spel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Verstop je target als vlag in het speelveld en zorg dat je de vlag van je tegenstander vindt, maar pas op dat je niet geraakt wordt natuurlijk! 

Light Battle kan natuurlijk gespeeld worden door kinderen, maar het is ook erg leuk voor alle vaders en moeders. Je schiet met onschadelijk infrarood licht (gelijk aan je afstandsbediening), dus je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt lasergamen?
Je kunt lasergamen met een oneindig aantal spelers en met maximaal vier teams. Het doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan wanneer alle levens op het lasergeweer van je tegenstander op zijn. Om iemand te raken moet je op het lasergeweer van je tegenstander richten.

Aan de hand van 3 levensbalken op het pistool kun je zien hoeveel levens je nog hebt, hierbij staat elke rode levensbalk voor drie levens. Tijdens het spel heb je 3x de mogelijkheid om een levensbalk opnieuw te activeren. Het is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort hoeveel levens je tegenstander verliest bij een raak schot. Als je bijvoorbeeld met het munitiesoort single shot schiet, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Als je het pistool hebt ingesteld op het munitiesoort plasmagun dan verliest je tegenstander 3 levens.

Light Battle lasergame kun je spelen in maximaal 4 teams, elk team kan bestaan uit een oneindig aantal spelers. Je kunt deze set later dus altijd nog uitbreiden met meer Anti-Cheat pistolen of geweren, deze werken direct op elkaar. Behalve het uiterlijk en het feit dat de Anti-Cheat geweren 1 levensbalk meer hebben, zit er geen verschil in de functionaliteit van het product.

Functionaliteiten van een Anti-Cheat lasergun:

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
 • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
 • 3 ‘verborgen’ levensbalken;
 • Munitie herlaadknop;
 • Anti-cheat én activeringsfunctie;
 • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige spelcoach.

Omdat de Anti-Cheat pistolen iets moeilijker in gebruik zijn, raden wij deze aan voor de serieuzere lasergamer en adviseren wij een leeftijd vanaf 8 jaar. Deze lasergame set wordt geleverd met een Nederlandstalige handleiding. Het pistool heeft een lengte van 21cm en een hoogte van 15cm en is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof.

Geen valsspelers meer
Met de Light Battle Anti-Cheat serie is het niet meer mogelijk om vals te spelen door het pistool zelf te resetten. Waar je dit bij andere lasergame merken nog eenvoudig kunt doen door het pistool uit te schakelen en weer aan te zetten, onthoudt de Light Battle Anti-Cheat gun de levens, zelf wanneer de batterijen eruit gehaald worden!

Om een Anti-Cheat pistool te voorzien van nieuwe levens (resetten), heb je altijd een tweede Light Battle Anti-Cheat pistool nodig die op een andere teamkleur staat ingesteld. Omdat je levens geeft aan de tegenstander, wordt er door je tegenstander bepaalt wanneer er een nieuw spel gestart wordt. Om dit te doen richt je met een Anti-Cheat gun met een andere teamkleur op het geweer of pistool zonder levens en druk je vervolgens enkele seconden de activatieknop in. De activeringsfunctie is alleen aanwezig op de Light Battle geweren en pistolen met een Anti-Cheat functie en niet op de standaard Light Battle Active pistolen. Lasergame speelgoed maakt gebruik van infraroodlicht dat kan weerkaatsen op muren of plafonds. Lasergame speelgoed is daarom minder geschikt voor gebruik in kleine ruimtes met lichte muren of veel glas.

Lasergame targets
Deze set wordt geleverd met 2 Light Battle Active targets. Deze lasergame targets kun je als te veroveren vlag gebruiken. Verstop jouw vlag in het speelveld net zoals je tegenstander en probeer de vlag te veroveren door het target 5x te raken. Wanneer je dit hebt gedaan, zal het target in jouw teamkleur blijven knipperen en heb je hem veroverd.

Het Light Battle Active Lasergame target werkt op 3 1,5V AAA Alkaline batterijen (niet inbegrepen). Er zit ook een batterij spaarfunctie op de lasergame targets, deze schakelt de target uit nadat deze 4 uren aan heeft gestaan. 

Veilig speelgoed
Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het laserpistool. Bij Light Battle lasergame speelgoed wordt gebruik gemaakt van onschadelijke infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie.  Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Wat zit er in deze lasergame set?
In deze set zit alles wat je nodig hebt om eindeloos te kunnen lasergamen. Deze set bevat de volgende artikelen;

 • 1 Anti-Cheat gun rood
 • 1 Anti-Cheat gun blauw
 • 2 lasergame targets
Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
Speelgoed merkLight Battle
KleurBlauw, Rood
Leeftijdsgroep8-9, 10-11, 12+
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan