Anti-cheat lasergun - groen

Anti-cheat lasergun - groen

Anti-cheat lasergun - groen

€ 22,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 2 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
SKU
LBA301

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Nu is er ook een Light Battle laserpistool mét een anti-cheat functie. Hiermee kun je urenlang spelen met het hele gezin zonder dat er iemand vals kan spelen. Met dit pistool kun je je huidige set compleet maken of verder uitbreiden. Met de Light Battle Anti-Cheat laserpistolen kun je lekker actief laserschieten, binnen of buiten en wanneer je maar wilt zonder dat je last hebt van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasertag?
Je kunt laserschieten met een oneindig aantal spelers in maximaal vier teams. Het doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan wanneer alle levens op het lasergeweer van je tegenstander op zijn. Om iemand te raken moet je goed op het laserpistool van je tegenstander richten, extra accessoires zijn niet noodzakelijk om te kunnen spelen.

Aan de hand van 3 levensbalken kun je zien hoeveel levens je nog hebt, hierbij staat elke rode levensbalk voor drie levens. Iedere speler start het spel dus met 9 levens. Het is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort hoeveel levens je tegenstander verliest bij een raak schot. Als je bijvoorbeeld met het munitiesoort pistool schiet, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Als je het pistool hebt ingesteld op het munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Anticheat én activeringsfunctie
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk)
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige stem.

Light Battle Anti-Cheat is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar maar is ook erg leuk voor alle vaders en moeders. Dit laserpistool wordt geleverd inclusief een uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. Een Light Battle anti-cheat laserpistool heeft een lengte 22cm en een hoogte van 15cm. Deze geweren zijn extra sterk omdat er bij de productie gebruik wordt gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. Het pistool werkt op 3 AAA alkaline batterijen (niet inbegrepen). 

Vals spelen is niet meer mogelijk
De lasergeweren van Light Battle Anti-Cheat hebben een unieke oplossing tegen het vals spelen. Waar je bij andere laserguns weer nieuwe levens krijgt door het pistool uit te schakelen en weer aan, is dat bij de Light Battle geweren met anti-cheat niet meer mogelijk. Deze onthoudt namelijk de levens zodra hij weer wordt ingeschakeld. Zo wordt het lasergamen nog echter, leuker en eerlijker.

Belangrijk: Wanneer alle levens op zijn, kan alleen een tweede Light Battle Anti-Cheat gun met een andere teamkleur je voorzien van nieuwe levens. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle lasergun met anti-cheat functie om een geweer zonder levens voorzien van nieuwe levens (te activeren). Om dit te doen richt je met een geweer met een andere teamkleur op het geweer zonder levens en druk je vervolgens enkele seconden de activatieknop in. De activeringsfunctie is alleen aanwezig op de Light Battle geweren en pistolen met een anti-cheat functie.

Schietafstand
Speelgoed geweren van Light Battle kunnen van een afstand van maximaal 50 meter iemand raken. Deze schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van de lasergun is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort "pistool", dan is het bereik het grootst. Staat het pistool ingesteld als raketwerper, dan is de schietafstand van het laserpistool korter. 

100% veilig
Speelgoed geweren en andere Light Battle producten maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, hierdoor zijn ze 100% veilig. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het geweer. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Light Battle Active laser game accessoires
De Light Battle Anti-Cheat laserpistolen zijn perfect te combineren met de grotere Light Battle Active anti-cheat geweren. De anti-cheat producten werken ook samen met de andere Light Battle pistolen en accessoires zonder anti-cheat functie. Wij adviseren echter om de anti-cheat guns niet samen te gebruiken met producten zonder anti-cheat functie. Dit om de reden dat er anders sprake is van een oneerlijke strijd.

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
Speelgoed merkLight Battle
KleurGroen
Leeftijdsgroep8-9, 10-11, 12+
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan