Bezorgkosten en Levertijden

Wij versturen uw bestelling via PostNL
Uw bestelling wordt aangetekend en verzekerd verstuurd. Als u niet thuis bent bij de eerste afleverpoging, probeert de pakketbezorger het op een later tijdstip een tweede keer. Uw pakket wordt niet bij de buren afgeleverd. De pakketbezorger vraagt altijd om te tekenen voor ontvangst.
Als aflevering aan de deur niet mogelijk is, dan kunt u binnen 3 weken de zending afhalen op een afhaalpunt bij u in de buurt. Ophaalinstructies worden in uw brievenbus achtergelaten.

Verzendkosten Nederland, België en Duitsland
Tot een orderbedrag van € 36,00 betaalt u € 6,50 verzendkosten. Wij versturen uw bestelling gratis als u meer dan € 36,00 aan producten besteld.

Verzendkosten Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Oostenrijk
Tot een orderbedrag van € 100,00 betaalt u € 6,50 verzendkosten. Wij versturen uw bestelling gratis als u meer dan € 100,00 aan producten besteld.

Verzendkosten Overige landen
De verzendkosten voor de overige landen worden tijdens uw bestelling door de shop berekend.

Levertijd
Normaal gesproken zijn alle producten op onze website op voorraad. Als u de bestelling via onze webshop plaatst en direct afrekent dan wordt uw bestelling doorgaans de volgende werkdag verstuurd. Binnen Nederland ontvangt u uw bestelling dan binnen 3 werkdagen. Voor klanten in België, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk geldt doorgaans een levertijd tot 4 werkdagen.

Ophalen op afspraak in Zwolle
Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u kiezen voor de verzendoptie "Ophalen in Zwolle". U kunt vervolgens een ophaalafspraak maken door telefonisch contact met ons op te nemen via 038-2022200. Alleen bestellingen die zijn geplaatst en zijn betaald via onze shop kunnen worden afgehaald. U dient de orderbevestiging die u ontvangt vanuit de shop mee te nemen of te tonen als afhaalbewijs. Wij accepteren geen betalingen op de afhaallocatie.

Tijdelijk beperkte voorraad

Beste klant,

Via onze webshop kunt u tijdelijk een beperkt aantal producten bestellen. Wij kunnen veel nog Light Battle voordeelsets leveren die niet in onze webshop staan. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden. Tevens zijn de Laser X sets nog volop leverbaar.

Alle producten zijn begin augustus weer volop leverbaar.


Wilt u weten of de door u gewenste producten leverbaar zijn, neem dan even contact op met ons serviceteam. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via 038-2022200 of via service@eushopping.nl.