Light Battle Connect  Geweer + Vest Metallic Groen

Light Battle Connect Geweer + Vest Metallic Groen

Light Battle Connect Geweer + Vest Metallic Groen

€ 59,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 2 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
SKU
10577

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Laser tag spelen in of rondom je eigen huis. Dat kan nu met dit stoere Light Battle Connect lasergeweer met vest. Met dit lasergeweer kun je je bestaande set uitbreiden. Light Battle Connect is de nieuwe generatie lasergame speelgoed. Light Battle Connect speelgoed geweren kunnen gekoppeld worden aan de Light Battle Connect vesten. Hierdoor wordt je in plaats van op je pistool, op je vest geraakt. Het vest en het lasergeweer communiceren met elkaar.  Het Light Battle Connect vest wordt meegeleverd met deze lasergame set. Met de Light Battle lasergeweren heb je eindeloos speelplezier voor kinderen maar ook voor alle vaders en moeders.

Hoe werkt het laserspel?
Je kunt lasergamen buiten en binnen Laser tag kun je spelen in maximaal vier teams, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Het is de bedoeling dat je al je tegenstanders uitschakelt bij het laserspel. Dit heb je gedaan wanneer alle levens op het lasergeweer van je tegenstander op zijn. Het doel om op te richten is het  lasergeweer, hierdoor heb je geen extra accessoires nodig om te spelen.

Je kunt aan de hand van de 3 levensbalken op het lasergeweer zien hoeveel levens je nog hebt. Elke levensbalk staat voor 3 levens, dit betekent dus dat iedere speler 9 levens heeft. Het aantal levens dat er af gaat kan ook bepaald worden door het gekozen munitiesoort. Als er bijvoorbeeld gekozen wordt voor het munitiesoort "pistool" gaat er 1 leven af, maar als er gekozen wordt voor "raketwerper" gaan er 3 levens af bij een raak schot. 

Functionaliteiten van de lasergame gun: 

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • 4 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Kan gekoppeld worden met het Light Battle Connect vest;
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk); 
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt; 
  • Licht- en geluidseffecten.

Het lasergeweer heeft een lengte van 51 cm en een hoogte van 18 cm. En doordat er gebruik gemaakt wordt van een hoge kwaliteit kunststof, is dit pistool extra sterk. Light Battle producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en zijn ook super leuk voor alle vaders en moeders. Er wordt een uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal meegeleverd. Er gaan 4 AA batterijen in de lasergun. Met nieuwe Alkaline batterijen kun je urenlang lasergamen.

Vals spelen is niet meer mogelijk 
De laserpistolen van Light Battle hebben een unieke oplossing tegen het valsspelen. Waar je bij andere lasergeweren vals kan spelen door nieuwe levens te krijgen door het pistool uit te schakelen en weer aan, is dat bij de Light Battle pistolen met Anti-Cheat functie niet meer mogelijk. Het pistool onthoudt namelijk het aantal verloren levens zodra hij weer wordt aangeschakeld. De Anti-Cheat functie zorgt er tevens voor dat een lasergeweer dat een keer geraakt is, niet meer van teamkleur kan veranderen. Zo wordt het laserspel nog echter, leuker en eerlijker.

Belangrijk: Wanneer alle levens van een gun op zijn, heb je een tweede Light Battle Connect lasergeweer met een andere teamkleur nodig om deze weer te voorzien van nieuwe levens. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle lasergeweer met functie om het pistool zonder levens te voorzien van nieuwe levens (te activeren). Om dit te doen richt je met een Anti-Cheat lasergeweer met een andere teamkleur op het geweer of pistool zonder levens en druk je vervolgens enkele seconden de activatieknop in. De activeringsfunctie is alleen aanwezig op de Light Battle geweren en pistolen met een Anti-Cheat functie en niet op de standaard Light Battle pistolen. Lasergame speelgoed maakt gebruik van infraroodlicht dat kan weerkaatsen op muren of plafonds. Lasergame speelgoed is daarom minder geschikt voor gebruik in kleine ruimtes met lichte muren of veel glas. 

Light Battle Connect Vest
Het Light Battle Connect vest kan gekoppeld worden aan een Connect lasergun. Wanneer het vest gekoppeld is, worden je levensbalken op het pistool uitgeschakeld en speel je alleen nog met de levens op het vest. Wanneer je geraakt wordt gaat er een leven van het vest af en zal deze kort trillen. Wanneer al je levens op het vest op zijn, wordt de verbonden lasergun uitgeschakeld. Er gaan 3 AAA Alkaline batterijen in een vest.

100% veilig Schietafstand |
Light Battle laserguns hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. Dit wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand is. Ook is het belangrijk voor de schietafstand welke munitiesoort je kiest. Bij de munitiesoort "pistool" is je bereik het grootst waar de schietafstand korter is bij het munitiesoort "raketwerper".

Light Battle lasergame speelgoed is compleet veilig omdat het gebruik maakt van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht. Dit licht is vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen ook geen gevaarlijke of schadelijke laserstralen uit laser gun. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels. 

Meer informatie
Uitzondering garantieZakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier. Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.
Speelgoed merkLight Battle
SKU10577
KleurGroen
Leeftijdsgroep8-9, 10-11, 12+
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan