Lasergame pistool camo grijs

Product Code: LBA106


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Lasergame pistool camo grijs
Incl. BTW: € 20,95
Beschrijving

Details

Speel met je vrienden en familie je favoriete lasergames, in en rondom je huis. Dit kan met deze lasergame gun van Light Battle Active. Je kunt met deze laser tag gun je bestaande lasergame set uitbreiden. De Light Battle Active lasergame guns zijn makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt dit lasergame spel spelen met maximaal vier teams, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Het doel is om je tegenstanders uit te schakelen. Wanneer alle levens van je tegenstander op zijn, heb je de tegenstander uitgeschakeld. Het doel waar je je tegenstander op moet taken de lasergame gun, een extra vest is daarom niet nodig. Aan de hand van 3 levensbalken wordt het aantal levens getoond, hierbij staat elke rode levensbalk voor 3 levens. Zo heb je in totaal dus 9 levens. Het aantal levens dat je tegenstander verliest is afhankelijk van het soort munitie wat je gebruikt. Als je bijvoorbeeld schiet met het munitiesoort "pistool", dan verliest je tegenstander 1 leven. Maar als je schiet met het munitiesoort "raketwerper", dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergame gun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten

Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar natuurlijk in dit spannende schietspel ook super leuk voor alle vaders en moeders. De lasergame gun wordt geleverd inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. De lasergame gun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. Door gebruik te maken van een hoge kwaliteit kunststof, is deze gun extra sterk. De lasergame gun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
De lasergame guns van Light Battle Active hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. De schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; bij meer zonlicht heb je een kortere schietafstand. Vanaf hoe ver je kunt schieten hangt ook af van de munitiesoort dan je gebruikt. Bij de munitiesoort "pistool" heb je een groter bereik dan wanneer je met het munitiesoort "raketwerper" schiet.

100% veilig
De lasergame guns van Light Battle Active maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen ook geen gevaarlijke laserstralen uit laser gun. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Light Battle Active laser game accessoires
Alle Light Battle Active guns en accessoires zijn met elkaar te combineren. Een Target of VIP masker, zorgen voor meer spelmogelijkheden. Met de targets speel je bijvoorbeeld "verover de vlag" en met een VIP masker "bescherm de VIP". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Video

Video

Beoordelingen

Klantenreviews 1 item(s)

Leuk
Ziet er leuk uit lijkt me leuk om mee te spelen.
Beoordeling
Review door Slein / (Geplaatst op 05-03-2018)
Uw review toevoegen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: