Lasergame pistool camo groen

Product Code: LBA105


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Lasergame pistool camo groen

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 20,95
Beschrijving

Details

Met deze super stoere laser tag lasergun heb je urenlang speelplezier met je vrienden of familie. Met deze lasergame gun kun je je bestaande set uitbreiden zodat je lasertag kan spelen in en rond het huis zolang je maar wilt. De Light Battle Active laserguns zijn erg makkelijk in gebruik en super veilig. Je hebt geen last van pijnlijke kogels of pijltjes die kunnen zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Lasertag kun je met een oneindig aantal spelers spelen verdeeld over maximaal vier teams. Het is de bedoeling dat je al je tegenstanders uitschakelt. Dit doe je door op de lasergame gun van de tegenstander te schieten. Het aantal levens wordt weergegeven door middel van 3 rode levensbalken, waarbij elke levensbalk voor 3 levens staat. In totaal heeft elke speler dus 9 levens. Het aantal levens wat je tegenstander verliest ligt aan het munitiesoort dat je gebruikt. Schiet je met het munitiesoort "pistool" dan verliest je tegenstander 1 leven maar schiet je met "raketwerper", dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de laser tag lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Je kunt al lasertag spelen vanaf 6 jaar, maar lasertag is ook superleuk voor alle vaders en moeders. De lasergame gun wordt geleverd met een uitgebreide handleiding in het Engels, Duits, Frans en Nederlands. De lasergun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm en is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. De laser tag gun werkt op 4 AA batterijen waarmee je urenlang kunt lasergamen met je hele familie.

Schietafstand
Light Battle Active laserguns hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. De schietafstand wordt wel bepaald door de weersomstandigheden. Hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook het munitiesoort van de lasergun is bepalend voor de schietafstand. Als je kiest voor de munitiesoort "pistool", kun je van een grotere afstand schieten dan wanneer je lasergame gun staat ingesteld op de munitiesoort "raketwerper".

100% veilig
Light Battle Active laserguns maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, dit is vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit laserguns. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels. 

Light Battle Active laser game accessoires
Alle Light Battle Active laserguns en accessoires zijn met elkaar te combineren. Met accessoires zoals een Target of VIP masker kun je voor meer speelmogelijkheden zorgen. Met de targets kun je bijvoorbeeld "verover de vlag" spelen en met een VIP masker speel je "bescherm de VIP". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Video

Video

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: