Wat is het verschil tussen de standaard guns en de Anti-Cheat guns?
Bij ander merken maar ook bij onze standaard laserguns kan je valsspelen door tijdens het spel de lasergun te resetten door deze aan en uit te schakelen.
De nieuwe Light Battle Anti-Cheat guns beschikken over een functie waarmee valsspelen wordt tegengegaan. Tevens kan je tijdens het spel niet meer van teamkleur veranderen. Geen enkele laserpistool van een ander merk beschikt over een deze unieke Anti-Cheat functie.

Hoe kan ik een Anti-Cheat gun resetten?
Je kunt een Anti-Cheat gun resetten door met een tweede Anti-Cheat gun; die ingesteld staat op een ander teamkleur; te richten op de te resetten gun en de activeringsknop 3 seconden in te houden.
Je bent dus altijd minimaal twee Anti-Cheat guns nodig om een gun te resetten.

Wat is het verschil tussen de Anti-Cheat geweren en Anti-Cheat pistolen?
De grotere Anti-Cheat geweren bevatten 4 levensbalken en de Anti-Cheat pistolen bevatten 3 levensbalken. Verder zijn de Anti-Cheat geweren en Anti-Cheat pistolen gelijk aan elkaar. Ook de schietafstand is hetzelfde.

Zijn er nog meer verschillen tussen de standaard guns en Anti-Cheat guns?
Ja, met de Anti-Cheat guns heb je de mogelijkheid om tijdens het spel 3x een levensbalk opnieuw te activeren. Hierdoor het je meer levens en kan je langer lasergamen.
De Anti-Cheat guns beschikken tevens over een Engelstalige stem die de gun nog stoerder maakt.

Werken de standaard guns samen met de Anti-Cheat guns?
Ja, de standaard pistolen kunnen samen worden gebruikt met de  Anti-Cheat guns.

Werkt de Light Battle accessoires ook samen met de Anti-Cheat guns?
Ja, de Light Battle accessoires werkt samen met de Anti-Cheat producten. Je dient er wel rekening meer te houden dat de accessoires niet beschikt over een Anti-Cheat functie.

Zijn de Anti-Cheat guns eenvoudig in gebruik?
Ook de Anti-Cheat guns zijn eenvoudig in gebruikt. Het zou kunnen zijn dat de jongste spelers (6 tot 8 jaar) hulp nodig hebben bij het resetten van de Anti-Cheat guns.

Voor welke leeftijd zijn de Anti-Cheat guns geschikt?
De Anti-Cheat guns zijn bestemd voor de iets serieuzere lasergamer. Is het spelelement belangrijk, dan zullen de Anti-Cheat guns de beste keuze zijn, voor jonge spelers (6 tot 8 jaar) is misschien de standaard gun de beste keuze.