Elk mens, wáár ook ter wereld heeft recht op een dak boven z’n hoofd, een veilig onderkomen. Helaas leven wereldwijd 1,6 miljard mensen in krotten of op straat, zo ook in de Filippijnen.

Stichting Red Horse Company stelt zich ten doel hier verandering in te brengen door hulp te bieden aan hen die onder erbarmelijke omstandigheden leven.

Hulp bieden doet zij o.a. door het organiseren van ‘bouwreizen’ naar de Filippijnen, om daar met vrijwilligers de handen uit de mouwen te steken en huizen te bouwen voor hen die geen fatsoenlijk dak boven hun hoofd hebben. Reis en verblijf zijn voor deze vrijwilligers volledig op eigen kosten.

Huizen bouwen? Ja, want een degelijk huis is de basis voor een gezond en veilig bestaan, een stukje waardigheid, én een plek waar kinderen veilig kunnen opgroeien! Juist hier kunnen we het ‘verschil’ maken, want een kind dient op te kunnen groeien in een omgeving waar het de kans krijgt om kind te kunnen zijn, veilig te kunnen spelen. Dát huis, een baken bij storm en regen, daar willen wij ons voor blijven inzetten.

red horse company

red horse company

Giften als de uwe maken het ons mogelijk hieraan te kunnen blijven werken, daarvoor dan onze welgemeende dank.  Wilt u meer weten over de Red Horse Company, neem dan een kijkje op www.redhorsecompany.nl.