Laser X set met 2 laserguns en 2 vesten

Product Code: LX016


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laser X set met 2 laserguns en 2 vesten
Incl. BTW: € 62,92
Beschrijving

Details

Deze set bevat alles wat je nodig hebt om met twee spelers te kunnen lasergamen. Je ontvangt 2 Laser X lasergamepistolen die verbonden zijn met een Laser X vest.

Hoe werkt het Laser X spel?
Het doel van het spel is dat je probeert je tegenstander uit te schakelen door op het vest van je tegenstander te schieten. Voordat je kan beginnen met lasergamen moet je het geweer eerst laden. Dit doe je door de trekker twee seconden in te houden en het pistool met de voorkant naar beneden te schudden. Je kunt nu 10x schieten voordat je weer moet herladen. Elke speler begint met 8 levens en verliest er één per raak schot. Elke minuut dat je niet geraakt bent krijg je er een leven bij. Het detectievest geeft door middel van de verlichting aan hoeveel levens je nog hebt. Je kunt Laser X spelen met een onbeperkt aantal spelers verdeeld over maximaal 2 teams. Je kunt ook 1 tegen 1 tegen elkaar spelen. Zijn al je levens op, dan ben je uitgeschakeld en gaat de verlichting op het pistool en het vest uit.

Eigenschappen van het Laser X lasergun:​​​

  • De verlichting op het vest geeft aan hoeveel levens je nog hebt;
  • De verlichting bovenop het laserpistool geeft aan hoeveel munitie je nog over hebt;
  • Herladen door 2 seconden de trekker in te drukken en het pistool met de voorkant naar beneden te schudden;
  • Engelstalige interactieve voice coach;
  • Koptelefoon aansluiting;
  • Batterijen: 3x AAA batterijen per laserpistool (niet inbegrepen);
  • Afmetingen lasergun: 16 x 29 cm;
  • Afmetingen micro vest: 9 x 10 cm;
  • Leeftijd 6+.

De Laser X laser gun heeft een bereik tot 50 meter. De schietafstand is afhankelijk van de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. De Engelstalige voice coach is aan en uit te zetten door de schakelaar op OFF te zetten en met een paperclip de voice coach knop aan de rechter zijkant van het vest in te drukken. Laser X maakt gebruik van onzichtbaar en onschadelijk infraroodlicht en werkt dus niet met schadelijk en zichtbare laserstalen. Deze Laser X set voor twee spelers wordt geleverd inclusief Nederlandstalige handleiding.

Video

Video

Beoordelingen

Klantenreviews 1 item(s)

Laser X
Erg leuk spel voor overdag en in het donker. Zeker om samen te spelen met kinderen in de wijk. Je kan meerdere laserguns met elkaar koppelen en zo 2 of 3 teams vormen.
Beoordeling
Review door Aiden / (Geplaatst op 14-04-2020)
Uw review toevoegen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: