Laser X Micro Double Set

Product Code: LX053


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laser X Micro Double Set
Incl. BTW: € 39,95
Beschrijving

Details

De Laser X Micro Double Set is compact en zeer eenvoudig in gebruik, hierdoor is deze lasergame set zeer geschikt voor de aller jongste lasergamers vanaf 6 jaar. Deze lasergame set bevat alles wat je nodig hebt om met 2 personen te kunnen lasergamen. Je ontvangt 2 Laser X micro blasters en twee micro vesten waarmee je gegarandeerd eindeloos veel speelplezier zal beleven. De Laser X Micro Double Set is uitstekend samen te gebruiken met de grotere Laser X Double Set of andere Laser X accessoires. Met deze Laser X set ben je lekker actief en gezond actief rondom of in je eigen huis. Let op! dit is de kleine (micro) uitvoering van de normale Laser X double set!

Hoe werkt het Laser X spel?
Doel van het spel is om je tegenstander uit te schakelen. Dit doe je door op het micro vest van je tegenstander te schieten. Je kunt lasergamen in twee teams spelen of 1 tegen 1. Nadat je een teamkleur hebt gekozen kan het spel bijna beginnen. Je moet eerst je pistool nog laden, dit kan heel eenvoudig door twee seconden de trekker in te houden. Je kunt nu 10x schieten voordat je weer moet herladen. Alle spelers beginnen het spel met 8 levens, elke keer als je geraakt wordt, verlies je 1 leven. Elke minuut dat je niet geraakt bent, krijg je er een leven bij. Het micro vest, dat je op je bovenarm draagt, geeft door middel van de verlichting aan hoeveel levens je nog hebt. Heb je geen levens meer, dan schakelt de verlichting van je micro lasergun en micro vest uit.

Eigenschappen van het Laser X Micro lasergun:
  • De verlichting op het vest geeft aan hoeveel levens je nog hebt;
  • De verlichting bovenop het laserpistool geeft aan hoeveel munitie je nog hebt;
  • Eenvoudig herladen door 2 seconden de trekker in te drukken;
  • Batterijen: 3x AAA per laserpistool (niet inbegrepen);
  • Afmetingen lasergun: 11.5 x 13.5 cm;
  • Afmetingen micro vest: 5 x 6 cm.
De Laser X Micro Double set laserguns hebben een bereik van maximaal 30 meter. De schietafstand is afhankelijk van de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht (UV licht) er is, hoe korter de schietafstand. Laser X maakt gebruik van een onschadelijke infraroodstraal, vergelijkbaar met dat van de afstandsbediening van de televisie. Er zijn komen dus geen gevaarlijke laserstralen uit de Laser X micro gun. Deze Laser X set wordt geleverd inclusief Nederlandstalige handleiding.
Beoordelingen

Klantenreviews 2 item(s)

Uren spelplezier voor groot en klein!
Uren spelplezier voor groot en klein!
Beoordeling
Review door Marijke / (Geplaatst op 22-08-2019)
Super!
Een heel leuk spel! Ziet er stevig uit en werkt super. Deze versie is vooral geschikt voor wat jongere kinderen. Het bandje om de arm is niet heel groot en het pistool ligt goed in de kleinere handjes. Mijn zoontje van 4 vindt het geweldig. En wij ouders stiekem ook. ;-)
Beoordeling
Review door Femke / (Geplaatst op 02-12-2018)
Uw review toevoegen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: