Lasergame speelgoedpistool groen

Product Code: LBA101


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Lasergame speelgoedpistool groen

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 19,51
Beschrijving

Details

Laser tag spelen in of rondom je eigen huis. Dat kan nu met deze stoere Light Battle Active laserguns. Met deze lasergun kun je je bestaande set uitbreiden. Met deze laserguns heb je eindeloos speelplezier voor kinderen maar ook voor alle vaders en moeders. Een Light Battle Active lasergun is makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Laser tag kun je spelen in maximaal vier teams, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Het is de bedoeling dat je al je tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan wanneer alle levens op de lasergun van je tegenstander op zijn. Het doel om op te richten is de lasergun, hierdoor heb je geen extra accessoires nodig om te spelen.
Je kunt aan de hand van de 3 levensbalken op de lasergame gun zien hoeveel levens je nog hebt. Elke levensbalk staat voor 3 levens, dit betekent dus dat iedere speler 9 levens heeft. Het aantal levens dat er af gaat kan ook bepaald worden door het gekozen munitiesoort. Als er bijvoorbeeld gekozen wordt voor het munitiesoort "pistool" gaat er 1 leven af, maar als er gekozen wordt voor"raketwerper" gaan er 3 levens af bij een raak schot. 

Functionaliteiten van de lasergame gun: 

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk); 
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt; 
  • Licht- en geluidseffecten.

De lasergame gun heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. En doordat er gebruik gemaakt wordt van een hoge kwaliteit kunststof, is dit pistool extra sterk. Light Battle Active producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en zijn ook super leuk voor alle vaders en moeders. Er wordt een uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal meegeleverd. Er gaan 4 AA batterijen in de lasergun. Met nieuwe Alkaline batterijen kun je urenlang lasergamen.


Light Battle Active laser game accessoires
Alle Light Battle Active laserguns en accessoires zijn met elkaar te combineren. Er zijn accessoires verkrijgbaar om de speelmogelijkheden uit te breiden zoals een Target of VIP masker. Met de targets kun je bijvoorbeeld "verover de vlag" spelen en met een VIP masker "bescherm de VIP". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Schietafstand
Light Battle Active laserguns hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. Dit wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand is. Ook is het belangrijk voor de schietafstand welke munitiesoort je kiest. Bij de munitiesoort "pistool" is je bereik het grootst waar de schietafstand korter is bij het munitiesoort "raketwerper".

100% veilig
Light Battle Active lasergame speelgoed is compleet veilig omdat het gebruik maakt van onschadelijk en onzichtbaar infrarood lichtt. Dit licht is vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen ook geen gevaarlijke of schadelijke laserstralen uit laser gun. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels. 

 

Video

Video

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: