Light Battle Active Lasergame Vest

Product Code: LBA904


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Light Battle Active Lasergame Vest

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 9,99
Beschrijving

Details

Light Battle Active vest
Dit Light Battle Active vest is samen te gebruiken met alle Light Battle pistolen en geweren. In tegenstelling tot andere systemen zoals Laser X, is het Light Battle vest niet met een kabel verbonden aan de gun. Het vest werk ook samen met de Anti-cheat pistolen en geweren, maar het vest beschikt niet over een anti-cheat functie.

Na het inschakelen van het vest, moet je het vest koppelen aan de teamkleur van je gun. Dit doe je door één keer op het vest te schieten. Het vest gaat daarna branden in de gekozen teamkleur. Als je schiet op het vest met dezelfde teamkleur als je gun, gaan er geen levens verloren. Schiet iemand met een andere teamkleur op het vest, dan gaan er één of meerdere levens verloren. Het aantal levens dat verloren gaat, is afhankelijk van de gebruikte munitiesoort van je tegenstander.
Het vest gaat even trillen en de verlichting knipperen als je geraakt wordt. Nadat het vest geraakt is kan deze gedurende enkele seconden niet meer geraakt worden. Er is geen communicatie tussen de gun en het vest. Wordt het vest geraakt, dan zal er niet automatisch een leven op de gun verloren gaan. Na verlies van alle levens zal het vest een aantal keren trillen en de verlichting zal blijven knipperen. Je kunt het vest resetten door deze uit te schakelen en weer aan te schakelen.

Het vest is geschikt voor kinderen maar ook door volwassenen. Dankzij de gratis meegeleverde extra riem, die gebruikt kan worden als verlenging, kan nu ook met het hele gezin gespeeld worden. Het Light Battle Active vest werkt op 3 AAA alkaline batterijen (niet inbegrepen). Het vest heeft de afmetingen: 11 x 11 x 5 cm.

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: