Light Battle laserpistool blauw

Product Code: LBA104


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Light Battle laserpistool blauw
Incl. BTW: € 19,51
Beschrijving

Details

Nu kun je zelf thuis je favoriete schietspel beleven met de Light Battle Active lasergame pistolen. Met dit stoere blauwe lasergame pistool kun je bijvoorbeeld je bestaande set uitbreiden. Met dit lasergame pistool heb je gegarandeerd eindeloos speelplezier met vrienden en familie.  Vanaf nu kan je in en rond het huis lasergamen zolang je maar wilt. De lasergame pistolen van Light Battle Active zijn erg makkelijk te gebruiken, ook heb je geen last van pijnlijke of gevaarlijke kogels of pijltjes die je kwijt kunt raken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt laserschieten in maximaal vier teams waarbij elk team uit een oneindig aantal spelers kan bestaan. Doel van het laserschieten is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Wanneer alle levens op het lasergame pistool van je tegenstander op zijn, heb je deze uitgeschakeld. Om je tegenstander te raken, mik je op het laserpistool. Extra accessoires zijn niet vereist om te spelen.

Je kunt het aantal levens zien aan de hand van 3 levensbalken op het lasergame pistool waarbij elke rode levensbalk voor 3 levens staat. In totaal heeft iedere speler dus 9 levens. Ook het gebruikte munitiesoort heeft effect op het aantal levens dat je tegenstander verliest. Als je schiet met "pistool" verliest je tegenstander 1 leven, terwijl er bij "raketwerper" 3 levens af gaan bij een raak schot.

Functionaliteiten van het laserpistool: 

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk); 
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt; 
  • Licht- en geluidseffecten.

Het Light Battle Active lasergame pistool heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. Door gebruik te maken van een hoge kwaliteit kunststof is dit pistool extra sterk. Het product is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Je ontvangt bij deze laserpistool een uitgebreide handleiding in het Engels, Duits, Frans en Nederlands. Er gaan 4 AA batterijen in onze lasergame pistolen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline batterijen kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
Je kunt met de Light Battle Active lasergame pistolen van een afstand tot maximaal 50 meter iemand raken. De schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het gekozen munitiesoort een een factor. Als je kiest voor het munitiesoort "pistool" heb je een groter bereik dan wanneer je bijvoorbeeld kiest voor "raketwerper"

100% veilig
Onze producten maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht. Dit is vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke of zichtbare laserstralen uit het speelgoedpistool. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels. 

Light Battle Active laser game accessoires
Light Battle Active laserguns kun je combineren met alle andere Light Battle Active pistolen en accessoires. Zo is er een Target verkrijgbaar om bijvoorbeeld "verover de vlag" of een VIP Masker waarmee "bescherm de VIP" gespeeld kan worden. De meest populaire uitbreiding op een Light Battle Active lasergame set is het Light Battle Active vest.

Video

Video

Beoordelingen

Klantenreviews 1 item(s)

Top ebayer
Wat een fantastisch speelgoed. Helemaal te gek. Zelfs pa is weer kind geworden... SUPER
Beoordeling
Review door Loeger / (Geplaatst op 08-02-2017)
Uw review toevoegen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: