Light Battle Active laserpistool oranje

Product Code: LBA102


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Light Battle Active laserpistool oranje

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 19,51
Beschrijving

Details

Nu kun je zelf lasergames spelen waar je maar wil met deze stoere Light Battle Active lasergame speelgoedpistool. Met deze lasergun kun je eindeloos spelen met al je vrienden of vader en moeder. Met een Light Battle Active lasergun heb je geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken en ze zijn erg makkelijk in gebruik.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt lasergames spelen met oneindig veel spelers verdeeld over een maximaal vier teams. Het is de bedoeling dat je alle tegenstanders uitschakelt. Je tegenstanders zijn uitgeschakeld als alle levens op de lasergun van je tegenstanders op zijn. Het doel om op te richten is de lasergame gun zelf.

Hoeveel levens je nog hebt, wordt weergegeven door de 3 levensbalken op de gun. Elke levensbalk staat voor 3 levens, in totaal heb je dus 9 levens. Het aantal levens dat er bij je tegenstander af gaat is mede afhankelijk van het gebruikte soort munitie. Als je kiest voor het munitiesoort "pistool" dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Maar heb je het pistool ingesteld op het munitiesoort "raketwerper" dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten

Light Battle Active lasergames kunnen gespeeld worden door kinderen vanaf 6 jaar. Maar natuurlijk is het lasergamen ook super leuk voor alle vaders en moeders. De lasergun wordt geleverd inclusief uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. De afmetingen van de lasergun zijn 28.5 cm lang en 16.5 cm hoog. Doordat gebruik wordt gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof, is dit speelgoedpistool extra sterk. De lasergun werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe Alkaline batterijen kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
Light Battle Active lasergame speelgoedpistolen hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. Dit wordt wel mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is dit afhankelijk van het soort munitie wat gekozen is. Bij het gebruik van de munitiesoort "raketwerper" kun je van minder ver iemand raken dan wanneer je het munitiesoort "pistool" hebt ingesteld op je speelgoedpistool.

100% veilig
Bij de Light Battle Active producten wordt gebruik gemaakt van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit lasergun. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Light Battle Active laser game accessoires
Alle Light Battle Active producten zijn met elkaar te combineren. Er zijn ook accessoires verkrijgbaar zoals een Target, waarmee je "verover de vlag" kunt spelen. Of een VIP masker, hier kun je "bescherm de VIP" mee spelen. De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Video

Video

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: