Light Battle Active laser pistool wit

Product Code: LBA103


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Light Battle Active laser pistool wit

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 19,51
Beschrijving

Details

Altijd al willen laserschieten met je beste vrienden en familie? Met Light Battle Active kan je lekker in en rondom je huis lasergamen waar je maar wilt. Met dit laser pistool kun je huidige lasergame set uitbreiden. Speelgoedpistolen van Light Battle Active zijn makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die je kwijt kunt raken of verkeerd terechtkomen.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt laserschieten in maximaal vier teams maar elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Tijdens het laserschieten is het de bedoeling dat je alle tegenstanders uitschakelt. Je tegenstander is uitgeschakeld als alle levens op het laser pistool van de tegenstander op zijn. Het doel waarop je moet richten is het laser pistool zelf, dus je hebt geen extra accessoires nodig om te spelen.
Hoeveel levens je hebt wordt weergegeven door 3 levensbalken, waarbij elke rode levensbalk voor 3 levens staat. In totaal heeft iedere speler dus 9 levens. De schietafstand is ook afhankelijk van het munitiesoort dat gebruikt wordt op het laser pistool, schiet je met het munitiesoort "pistool" dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Kies je voor het munitiesoort "raketwerper", dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van de laser pistool: 
  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt; 
  • Licht- en geluidseffecten.
Light Battle Active is super leuk voor alle ouders en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het pistool wordt geleverd met een uitgebreide handleiding in de Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse taal. Het laser pistool heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm. Omdat gebruik wordt gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof, is dit pistool extra sterk. Het laser pistool werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Met 4 nieuwe alkaline batterijen kan je urenlang lasergamen met het hele gezin!

Schietafstand
Speelgoed pistolen van Light Battle Active hebben een maximale schietafstand van 50 meter. Het ligt er hierbij wel aan wat de weersomstandigheden zijn; hoe meer zonlicht er is, hoe korter de schietafstand is. Ook het gekozen munitiesoort is van belang voor de schietafstand van het laser pistool. Bij het gebruik van het munitiesoort "pistool" is je bereik groter dan wanneer je kiest voor het munitiesoort "raketwerper".

100% veilig
Speelgoed pistolen van Light Battle Active maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht zoals de afstandsbediening van een televisie. Ook komen er geen zichtbare of gevaarlijke laserstralen uit het laserpistool. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels. 

Light Battle Active laser game accessoires
Je kunt de Light Battle Active laser pistolen combineren met alle andere Light Battle Active pistolen en accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld voor meer speelmogelijkheden zorgen door je lasergame set uit te breiden met accessoires, zoals een Target of VIP masker. Met de targets kun je "verover de vlag" spelen en met een VIP masker "bescherm de VIP". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.
Video

Video

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: