Paper Jamz pro speelgoed gitaar Bruin

Product Code: 628835 - Bruin


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Paper Jamz pro speelgoed gitaar Bruin

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 19,95
Beschrijving

Details

Met je Paperjamz elektrische kindergitaar ben je een echte rockster! Deze speelgoed gitaar heeft geen snaren, door de gitaar alleen aan te raken op de snaren kan je echt gitaar spelen. De nieuwe Paper Jamz Pro elektische gitaar voor kinderen heeft alle functies van gewone Paper Jamz speelgoedgitaar.

De nieuwe Pro-serie beschikt echter over meer manieren om gitaar te spelen. Helaas is de bijbehorende app niet meer beschikbaar, toch kun je nog steeds zelf "jammen" als een getrainde gitarist. De Pro Serie gitaar heeft een ingebouwde luidspreker met volumeregeling en een aansluiting voor een hoofdtelefoon of versterker.

Verschillende geluiden
De Paper Jamz Pro gitaar beschikt over 13 verschillende geluiden. Hierdoor kun je de perfecte sound kiezen om jouw liedje te spelen!

Veel effecten
Met de Paper Jamz Pro gitaar kun je veel verschillende effecten toepassen zodat je een getrainde gitarist lijkt! Zo heb je het "Slide-effect" waarmee je van de ene noot naar de volgende glijdt. Ook kun je echte Hammer-Ons en Pull-Offs effecten toepassen en zelfs een echte solo inzetten met het Tapping effect. Wanneer je de gitaar schudt terwijl je een noot speelt, zul je een vibrato effect krijgen.

Functionaliteiten van de Paper Jamz Pro gitaar;

  • 2 modes (Singe Note en Freestyle mode)
  • 13 verschillende gitaargeluiden
  • Verschillende effecten
  • Ingebouwde luidspreker
  • Koptelefoon aansluiting
  • Volume regeling
  • Mogelijkheid om de gitaar aan te sluiten op een versterker
Beoordelingen