Afstandsbediening voor Remote Control guns

Product Code: LBA-RC
Deliverytime: 1 tot 3 werkdagen
Afstandsbediening voor Remote Control guns

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 12,50
Beschrijving

Details

afstandsbediening voor remote control laserpistolen

LET OP: Deze afstandsbediening werkt alleen met de speciale aangepaste camo groene en camo grijze Light Battle Remote Control pistolen en niet met de normale Light Battle pistolen of nieuwe Anti-Cheat laserpistolen.

Hoe werkt de Remot Control afstandsbediening?
Het gebruik van de afstandsbediening is super simpel en voor iedereen toegankelijk. Zet de aan- en uitschakelaar van het Remote Control pistool aan door de schakelaar naar boven te zetten. Als iedereen dit heeft gedaan, kan de spelleider op de knop met het gesloten slot drukken om de aan- en uitschakelaar van de laserguns uit te zetten. Zorg dat tijdens het lasergamen de aan- uitschakelaar altijd aan (naar boven) staat. Om deze functie tegen valsspelen weer uit te schakelen, zet iedere speler de aan- en uit-schakelaar van de lasergun op uit (naar beneden). Dan drukt de spelleider op de knop met het open slot van de afstandbediening om de valsspeel blokkering functie weer uit te schakelen.

De Light Battle Active afstandsbediening voor Remote Control guns werkt op 1 Alkaline A23 12V batterij. De afstandsbediening wordt geleverd inclusief een batterij. Het bereik van de afstandsbediening is ongeveer 10 meter.

Beoordelingen