Beoordelingen

Daniel Jumelet

Datum: 11 november 2019
  • Uw beoordeling
  • Uitstekende service! Een van de producten toonde een vervelend gebrek, dit is perfect opgelost!

K.

Datum: 7 november 2019
  • Uw beoordeling
  • Ik had 2 laserpistolen besteld voor onze kleinzoon. Hij vertelde gisteren dat ze het prima deden. Hij is er heel blij mee. Snelle levering. Prima webshop met goede prijs/kwaliteitsverhouding. Kom graag nog eens terug.

Kim

Datum: 4 november 2019
  • Uw beoordeling
  • Het product is snel verzonden en in uitstekende staat ontvangen, ook ziet alles er zo uit als op de afbeelding.
    Het is een cadeau dus vooralsnog onbekend hoe het werkt.

Richard Geerink

Datum: 1 november 2019
  • Uw beoordeling
  • Snelle service, top artikelen. Het is zo goed bevallen dat we er nogmaals 2 gekocht hebben voor nog meer plezier!

B

Datum: 31 oktober 2019
  • Uw beoordeling
  • De bestelde producten werden boven verwachting snel geleverd!! Vandaag besteld is morgen geleverd. De volgende keer doe ik zeker weer graag zaken met dit bedrijf en raad dan ook iedereen aan de Light Guns hier aan te schaffen!!

Michael

Datum: 14 oktober 2019
  • Uw beoordeling
  • Goede kwaliteit kinderen hebben er al veel plezier aan beleefd, goede service ook.aanrader.

marco

Datum: 3 oktober 2019
  • Uw beoordeling
  • De bestelling werd netjes op tijd afgeleverd en de set werkt goed en onze kids hebben er veel plezier mee. 1 van de guns is een keer stuk gegaan. Deze hebben we opgestuurd en is kosteloos gerepareerd. Na ca 1 week was deze weer terug en hij werkt weer naar behoren.

Tom

Datum: 25 september 2019
  • Uw beoordeling
  • Duidelijke communicatie en snel antwoord op mijn vragen. Na bestelling spullen snel geleverd en netjes verpakt. Top!

Ruud

Datum: 23 september 2019
  • Uw beoordeling
  • Alles mooi op tijd ontvangen, duidelijk proces. Netjes verpakt, tot nu toe al veel speelplezier mee gehad.

Marijje

Datum: 20 september 2019
  • Uw beoordeling
  • Nette service, goede en duidelijke communicatie.
    Website doet wat het belooft.

Maaike

Datum: 16 september 2019
  • Uw beoordeling
  • Wij zijn enorm tevreden over de service en de snelle levering van de materialen. Ook toen we later nog iets bij wilden bestellen, werd dat meteen geregeld. De jongens zijn er heel blij mee. Nu al veel plezier van gehad!

Marlies

Datum: 16 september 2019
  • Uw beoordeling
  • Alles prima in orde, een dag vroeger als gepland bezorgt.Alleen niet handig dat je je handtekening moet zetten voor het pakje, ik werk en ben bijna nooit thuis, laat hetpakje altijd bij de buren of achterom zetten, deze mogelijkheid had ik niet, jammer!

Patricia

Datum: 2 september 2019
  • Uw beoordeling
  • Snel geleverd! De kinderen zijn erg blij met hun laser pistolen!

sabrina

Datum: 2 september 2019
  • Uw beoordeling
  • Super leuk setje!!
    De kids vinden het leuker dan de Nerf pistolen!!
    Echt een aanrader!!

Rick E

Datum: 26 augustus 2019
  • Uw beoordeling
  • Fantastisch! Mooi speelgoed! Wij hebben de nieuwe anti-cheat pistolen gekocht. Ze werken prima, mijn jongens en ik zijn er heel blij mee. We hebben er meteen de nodige uren mee gespeeld. Vooral het feit dat de wapens van de zijkant te raken zijn (op 50m!), maakt het heel leuk. We hebben op verschillende sites in de stad gespeeld, dan is die afstand wel belangrijk.

    Jammer dat de rode en blauwe pistolen (al een lange tijd) niet op de site zelf te bestellen zijn. Die hebben wij bij bol.com gekocht.

    Snel geleverd!

    Als de jongens het leuk blijven vinden, ga ik meer spullen kopen in de toekomst.

Marijke

Datum: 22 augustus 2019
  • Uw beoordeling
  • Het product was er sneller dan verwacht! Fijne verrassing!

Marijke

Datum: 22 augustus 2019
  • Uw beoordeling
  • Ons product was er sneller dan verwacht! En de laser-geweren hebben al uren speelplezier opgeleverd.

Mirjam

Datum: 19 augustus 2019
  • Uw beoordeling
  • Na aanschaf van flink wat batterijen werken de light battles. Jammer dat e voor dit geld geen batterijen/ oplaadsysteem bij zit.

W.

Datum: 19 augustus 2019
  • Uw beoordeling
  • Fijne snelle levering! Was een cadeau wat uitgepakt werd en meteen enthousiast heel de dag mee gespeeld is. Erg geslaagd dus.

Veerle

Datum: 15 augustus 2019
  • Uw beoordeling
  • Zeer goeie service. Er was een probleem met levering (door postNL) maar lightbattle was erg behulpzaam! Het werd correct en snel opgelost. Communicatie verliep ook erg goed!

1-20 of 484

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 25