Beoordelingen

Artibor

Datum: 21 augustus 2018
  • Uw beoordeling
  • Heb meerdere camo sets besteld. Snelle levering, ziet er stevig en stoer uit. De laserguns hebben veel mogelijkheden en spannende geluidseffecten. Kinderen zijn er weg van, zo spelen ze computerspelletjes maar dan buiten in het echt. Heb ze nog te kort om de batterijduur en hoe de laserguns zich houden bij intensief gebruik te beoordelen.

David

Datum: 19 augustus 2018
  • Uw beoordeling
  • Eerst een mail gestuurd kreeg snel antwoord.
    Snelle levering.
    ZEKER TOP BEDRIJF.
    Wij zijn zeer tevreden over dit product.
    Mooi en robuust en werkt super.
    Zowel kids als volwassenen hadden plezier.
    Laag stroom verbruik.
    Dus niet elke keer batterijen vervangen.
    Geweldig om met z'n alle 's avonds lol te maken.
    Voor mij was dit een super aankoop.
    (Nu heb ik de buurt kinderen aan mijn deur.
    Of zij ook mogen.
    Wees gewaarschuwd!

Marion

Datum: 16 juli 2018
  • Uw beoordeling
  • Supersnelle levering!! Goede kwaliteit!! Zoontje is er super blij mee!

Sandra

Datum: 6 juli 2018
  • Uw beoordeling
  • Prima service!
    De levering via Postnl liep niet helemaal vlekkeloos. Het pakketje was volgens track&trace bezorgd echter nergens een briefje of pakketje in de buurt te vinden...
    Postnl was helaas niet erg behulpzaam en verwees mij terug naar de verkoper.
    Hier werd wel direct actie ondernomen!
    Het pakketje was een straat verder bezorgd...
    Mooie producten, goede communicatie en echt superleuk speelgoed!!

Rowan

Datum: 3 juli 2018
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering, gebruiksvriendelijk, een top product!

KV

Datum: 2 juli 2018
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering en direct het weekend uitgeprobeerd voor een kinderfeestje. Met wat voorbereiding voor een leuke buitenlocatie, enkele spel variaties en wat te drinken helemaal compleet.

Alfred

Datum: 26 juni 2018
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering van producten, pistolen zien er geweldig uit, kinderen zijn er erg blij mee, 50 meter schietafstand buiten in open lucht haalt het niet, (meer 20 meter) maar staat ook beschreven, bij zonlicht neemt de schietafstand af. Geweldig spel voor de kinderen.

Marc

Datum: 13 juni 2018
  • Uw beoordeling
  • Voorlopig alles dik in orde, hebben ze nog maar net een week, maar al goed mee gespeeld geweest, zelfs papa en grote zus doen af en toe mee. Hebben er nog wel maar 3 van de 4 getest, direct de 4de ook eens testen, wie weet doet die het niet ??

sportregio Getevallei

Datum: 11 juni 2018
  • Uw beoordeling
  • De service was gewoon super. zeer snelle service.

Robert

Datum: 10 juni 2018
  • Uw beoordeling
  • We hadden afgelopen weekend een verjaardagsfeestje van onze kinderen en zijn met 7 kinderen en met de laserpistolen de bossen in geweest, ze waren zo druk bezig dat we ze met moeite weer mee hebben kunnen nemen, echt een aanrader!!!

Yannick

Datum: 29 mei 2018
  • Uw beoordeling
  • We hadden 2 Guns en 2 maskers gekocht als cadeau. Vanaf het moment dat deze uit de doos zijn gekomen tot de moment dat de Kinderen gingen slapen hebben de geweren niet stil gelegen. De kwaliteit voelt heel degelijk aan. En de verschillende keuzes van kogels zijn ook heel tof. Ik denk dat ze nog veel leuke momenten gaan hebben met de geweren.

Nienke

Datum: 22 mei 2018
  • Uw beoordeling
  • Heel leuk speelgoed en goede service! Snelle levering en hulpvaardig, een aanrader!

Larry

Datum: 21 mei 2018
  • Uw beoordeling
  • De geweren zijn over het algemeen goed. Alleen er zat voor de 2e keer een defect geweer bij. Vorige keer is dit netjes opgelost. Ik hoop deze keer ook weer.

Kim

Datum: 14 april 2018
  • Uw beoordeling
  • Zo worden onze kinderen uitgedaagd lekker buiten te spelen, te rennen en plezier te maken. Makkelijk in gebruik, leuke uitstraling en niets wat een oog kan raken. Veilig speelgoed! De vier batterijen voelt als enige als een nadeel. Afwachten hoe lang ze mee gaan. Levering was netjes en vlot.

Willemijn

Datum: 12 april 2018
  • Uw beoordeling
  • Onwijs leuke set!
    Na ontvangst direct in gebruik genomen en een waar succes! Werkt ook goed op een zonnige dag!
    Het is mij helaas niet helemaal duidelijk of en hoe je de targets kunt inzetten... Je kunt ze niet tot een teamkleur benoemen en je kunt er ook niet uit opmaken welke teamkleur het meeste de target heeft geraakt. Wellicht een idee voor verdere verbetering van het product?!
    Ik raad dit echt aan voor actief spelplezier en zie uit naar verdere accessoires die men wellicht gaat uitgeven!

John Doe

Datum: 7 april 2018
  • Uw beoordeling
  • Snelle reactie en bezorging en prima product ! Aanrader

Annemiek

Datum: 30 maart 2018
  • Uw beoordeling
  • Prima winkel, spullen snel in huis, een dag sneller dan op de site aangegeven.

roel

Datum: 27 maart 2018
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering.

    Kinderen zijn erg enthousiast over de laser pistolen
    helaas was op moment van bestellen niet de set leverbaar met de targets.

Varinia

Datum: 27 februari 2018
  • Uw beoordeling
  • 2 lazerguns besteld voor onze zoon zijn verjaardag.
    Het zou 3 werkdagen duren voor dat ik ze in huis had. Maar zit mijn verbazing had ik ze de volgende dag binnen. Helemaal top.

Marco Plas

Datum: 19 februari 2018
  • Uw beoordeling
  • Prima webwinkel. Producten waren er snel, zonder gedoe. Ik heb precies ontvangen wat werd aangeboden.

1-20 of 346

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 18