Beoordelingen

Erik

Datum: 14 november 2018
  • Uw beoordeling
  • Tip voor een leuk spel!
    Zetjes baseballpetjes achterstevoren op je hoofd, en bind de 'vesten' hier op vast. Zo werkt lasershooten bij vrijgezellenfeesten ook vaak. Dit maakt het spel nog veel spannender, omdat je - zodra je over een randje of om een hoekje kijkt - al meteen geraakt kunt worden.
    Je kunt petjes met verschillende kleuren gebruiken om teams nog herkenbaarder te maken.

L

Datum: 8 november 2018
  • Uw beoordeling
  • Wat is mijn zoontje hier blij mee. Vooral nu het vroeg donker word en dus extra spannend!
    Na een defect van een pistool super geholpen en binnen twee dagen was het alweer terug! Super correct afgehandeld!

Robby V.

Datum: 1 november 2018
  • Uw beoordeling
  • Na een verkeerde bestelling door te geven werd ik zeer snel hiervan op de hoogte gebracht zodat ik deze kon aanpassen dit zowel via telefoon als mail . Daarna was er iets fout gelopen met de levering die defect was toegekomen(schuld pakjesdienst). Dit werd onmiddellijk rechtgezet . Ondertussen doen de guns al goed dienst , de kids zijn er gek van en de papa's ook ;) Super product , geweldige service !

Annemiek

Datum: 19 oktober 2018
  • Uw beoordeling
  • Prima webshop, goede producten en snelle levering.

JohnV

Datum: 4 oktober 2018
  • Uw beoordeling
  • De kinderen en ik hebben het speelgoed al veel gebruikt. Je kan zelfs langs de zijkant raak schieten, en het feit dat je elkaar moet opzoeken om op elkaar te schieten maakt dat je actief bezig bent. Fortnite in het echt! Ik ben er zeker van dat dit speelgoed nog veel gebruikt zal worden. Bouwkwaliteit is goed, solide. Service van lightballte.nl is ook heel goed, artikel besteld bleek niet in voorraad, toch kregen we het artikel op tijd geleverd voor de verjaardag. Men had een aantal artikelen samengesteld ipv 1 doos. Dat is goede service! Ik hou ze in het oog voor extra artikelen, een vest lijkt me ook zeer leuk. Beter dan laser x, reviews op YouTube zeggen alles.

Artibor

Datum: 21 augustus 2018
  • Uw beoordeling
  • Heb meerdere camo sets besteld. Snelle levering, ziet er stevig en stoer uit. De laserguns hebben veel mogelijkheden en spannende geluidseffecten. Kinderen zijn er weg van, zo spelen ze computerspelletjes maar dan buiten in het echt. Heb ze nog te kort om de batterijduur en hoe de laserguns zich houden bij intensief gebruik te beoordelen.

David

Datum: 19 augustus 2018
  • Uw beoordeling
  • Eerst een mail gestuurd kreeg snel antwoord.
    Snelle levering.
    ZEKER TOP BEDRIJF.
    Wij zijn zeer tevreden over dit product.
    Mooi en robuust en werkt super.
    Zowel kids als volwassenen hadden plezier.
    Laag stroom verbruik.
    Dus niet elke keer batterijen vervangen.
    Geweldig om met z'n alle 's avonds lol te maken.
    Voor mij was dit een super aankoop.
    (Nu heb ik de buurt kinderen aan mijn deur.
    Of zij ook mogen.
    Wees gewaarschuwd!

Marion

Datum: 16 juli 2018
  • Uw beoordeling
  • Supersnelle levering!! Goede kwaliteit!! Zoontje is er super blij mee!

Sandra

Datum: 6 juli 2018
  • Uw beoordeling
  • Prima service!
    De levering via Postnl liep niet helemaal vlekkeloos. Het pakketje was volgens track&trace bezorgd echter nergens een briefje of pakketje in de buurt te vinden...
    Postnl was helaas niet erg behulpzaam en verwees mij terug naar de verkoper.
    Hier werd wel direct actie ondernomen!
    Het pakketje was een straat verder bezorgd...
    Mooie producten, goede communicatie en echt superleuk speelgoed!!

Rowan

Datum: 3 juli 2018
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering, gebruiksvriendelijk, een top product!

KV

Datum: 2 juli 2018
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering en direct het weekend uitgeprobeerd voor een kinderfeestje. Met wat voorbereiding voor een leuke buitenlocatie, enkele spel variaties en wat te drinken helemaal compleet.

Alfred

Datum: 26 juni 2018
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering van producten, pistolen zien er geweldig uit, kinderen zijn er erg blij mee, 50 meter schietafstand buiten in open lucht haalt het niet, (meer 20 meter) maar staat ook beschreven, bij zonlicht neemt de schietafstand af. Geweldig spel voor de kinderen.

Marc

Datum: 13 juni 2018
  • Uw beoordeling
  • Voorlopig alles dik in orde, hebben ze nog maar net een week, maar al goed mee gespeeld geweest, zelfs papa en grote zus doen af en toe mee. Hebben er nog wel maar 3 van de 4 getest, direct de 4de ook eens testen, wie weet doet die het niet ??

sportregio Getevallei

Datum: 11 juni 2018
  • Uw beoordeling
  • De service was gewoon super. zeer snelle service.

Robert

Datum: 10 juni 2018
  • Uw beoordeling
  • We hadden afgelopen weekend een verjaardagsfeestje van onze kinderen en zijn met 7 kinderen en met de laserpistolen de bossen in geweest, ze waren zo druk bezig dat we ze met moeite weer mee hebben kunnen nemen, echt een aanrader!!!

Yannick

Datum: 29 mei 2018
  • Uw beoordeling
  • We hadden 2 Guns en 2 maskers gekocht als cadeau. Vanaf het moment dat deze uit de doos zijn gekomen tot de moment dat de Kinderen gingen slapen hebben de geweren niet stil gelegen. De kwaliteit voelt heel degelijk aan. En de verschillende keuzes van kogels zijn ook heel tof. Ik denk dat ze nog veel leuke momenten gaan hebben met de geweren.

Nienke

Datum: 22 mei 2018
  • Uw beoordeling
  • Heel leuk speelgoed en goede service! Snelle levering en hulpvaardig, een aanrader!

Larry

Datum: 21 mei 2018
  • Uw beoordeling
  • De geweren zijn over het algemeen goed. Alleen er zat voor de 2e keer een defect geweer bij. Vorige keer is dit netjes opgelost. Ik hoop deze keer ook weer.

Kim

Datum: 14 april 2018
  • Uw beoordeling
  • Zo worden onze kinderen uitgedaagd lekker buiten te spelen, te rennen en plezier te maken. Makkelijk in gebruik, leuke uitstraling en niets wat een oog kan raken. Veilig speelgoed! De vier batterijen voelt als enige als een nadeel. Afwachten hoe lang ze mee gaan. Levering was netjes en vlot.

Willemijn

Datum: 12 april 2018
  • Uw beoordeling
  • Onwijs leuke set!
    Na ontvangst direct in gebruik genomen en een waar succes! Werkt ook goed op een zonnige dag!
    Het is mij helaas niet helemaal duidelijk of en hoe je de targets kunt inzetten... Je kunt ze niet tot een teamkleur benoemen en je kunt er ook niet uit opmaken welke teamkleur het meeste de target heeft geraakt. Wellicht een idee voor verdere verbetering van het product?!
    Ik raad dit echt aan voor actief spelplezier en zie uit naar verdere accessoires die men wellicht gaat uitgeven!

1-20 of 351

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 18