Beoordelingen

Bjorn

Datum: 22 mei 2019
  • Uw beoordeling
  • Goede en snelle levering ze werken perfect en het is lol voor jong en oud(zelfs ik als papa vind het leuk om te doen)

Monica

Datum: 21 mei 2019
  • Uw beoordeling
  • Goede snelle levering. Gewoon heel leuk speelgoed voor mijn jongens en vriendjes.

papaNiels

Datum: 20 mei 2019
  • Uw beoordeling
  • Goede levering, werken prima, lol voor allemaal, ook voor papa zelf!

Wilma

Datum: 17 mei 2019
  • Uw beoordeling
  • Super product! Snel geleverd! En de service is helemaal op en top!

Gijs

Datum: 17 mei 2019
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering en leuk speelgoed. kinderen (en ik) zijn er blij mee. worden nu al veel gebruikt. maken wel behoorlijk wat geluid maar is snel opgelost met klein stukje tape.

marianne charite

Datum: 13 mei 2019
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering en heel erg leuk speelgoed voor de jongens. ze zijn 9 en 11 jaar.

Inge

Datum: 8 mei 2019
  • Uw beoordeling
  • Erg leuk speelgoed. De laserguns doen het goed. Kunnen binnen en buiten gebruikt worden zonder extra attributen. Werken prima.

Steve

Datum: 6 mei 2019
  • Uw beoordeling
  • Vandaag de anti-cheat geweren binnengekregen en gelijk uitgetest. Je moet wat over hebben voor je zoon ;-). Geweren werken erg goed, ook vanaf zijkant kun je de tegenstander raken. Wat mij opviel is dat het bereik goed is. Vanaf een meter of 35 raakten wij elkaar in het daglicht, wellicht konden we van nog verder schieten, maar niet geprobeerd.

Lisa

Datum: 6 mei 2019
  • Uw beoordeling
  • Prima kwaliteit en geweldige service! Was benieuwd hoe het ging uitpakken maar alles werkte prima.

Lisa

Datum: 6 mei 2019
  • Uw beoordeling
  • Per ongeluk het verkeerde besteld en heb toen contact opgenomen via de live chat. Werd meteen geholpen en heb de (goede) guns nog mogen ontvangen voordat ik op vakantie ging! Super service!

Wilma

Datum: 1 mei 2019
  • Uw beoordeling
  • Snel antwoord op mijn vraag gekregen, besteld en de volgende dag al in huis!
    Heel erg tevreden dus!

Marc

Datum: 24 april 2019
  • Uw beoordeling
  • Prima kwaliteit en super snelle levering van de aangekochte artikelen.

Petra

Datum: 15 april 2019
  • Uw beoordeling
  • Voldoet naar verwachting dus bevalt zeker heel goed.

Bertus

Datum: 9 april 2019
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering en we zijn tevreden met de kwaliteit van dit product.

Rudy V.

Datum: 6 april 2019
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering, guns goed stevig verpakt, alles werkt prima en met infrarood super veilig. Kinderen zijn er heel blij mee en lopen het hele huis (en de tuin) rond ermee. Geen tijd meer voor hun tablet of nintendo switch... en dat maakt mij blij want nu bewegen ze tenminste ook nog :). Ik hoor wel af en toe al eens iemand zeggen dat de ander 'vals gespeeld' heeft (gun snel uitgeschakeld en terug opgezet om opnieuw 9 levens te hebben), dus misschien zijn de nieuwere 'anti-cheat' guns toch het overwegen waard...

Rudy V

Datum: 6 april 2019
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering, goede verpakking. Kinderen zijn superblij met de guns. Ze hebben ze nu enkele dagen en hebben zelfs hun Nintendo en tablets nog amper aangeraakt. Ze lopen het hele huis (en de tuin) rond met hun 'guns' en zijn er heel blij mee. Ben dus heel blij met de aankoop.

K

Datum: 5 april 2019
  • Uw beoordeling
  • Goede en snelle levering. Mijn zoontje is er erg blij mee. Wordt elke dag mee gespeeld.

Mo

Datum: 3 april 2019
  • Uw beoordeling
  • Goede en snelle levering. Onze kinderen spelen graag en veel met deze guns. Heb ze nu ook aan vriendjes kado gedaan. kunnen ze een groepsbattle houden.

Ronald

Datum: 1 april 2019
  • Uw beoordeling
  • Prima laserguns. Snelle levering. Onze kinderen zijn er super blij mee.

Jos

Datum: 28 maart 2019
  • Uw beoordeling
  • Super geregeld, snelle levering en leuke pistolen, het is de Real Life Fortnite voor de kids hier hoor :)

1-20 of 439

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 22