Beoordelingen

Mathijs

Datum: 7 juli 2017
  • Uw beoordeling
  • De laserguns zijn hartstikke leuk. Het pakket was snel geleverd. Misschien zou het nog mooier zijn met een boekje met mogelijke spelvarianten / spelregels.

Caren

Datum: 6 juli 2017
  • Uw beoordeling
  • Verzending was supersnel. Laserguns werken hartstikke goed en waren een hit op ons feest (vooral bij de volwassenen

Fran

Datum: 3 juli 2017
  • Uw beoordeling
  • Heel goede en snelle service. De producten worden binnen de opgegeven levertijd bezorgd. Bij vragen, wordt er ook heel snel en vriendelijk geantwoord. Wij zijn heel tevreden.

Bernice

Datum: 28 juni 2017
  • Uw beoordeling
  • Goed en snel te bereiken. Geeft goed service. Ideaal om met kinderen op eigen locatie te gaan kinderen. Kinderen gaan uit hun dak en zijn niet meer stoppen!

Erik

Datum: 26 juni 2017
  • Uw beoordeling
  • Het hoogtepunt van het feestje voor m'n zoon was de doos van Light Battle openen!
    De "guns" werken verrassend goed en accuraat.
    Er is al een hele dag intensief mee gespeeld zonder enige problemen.
    Ook bedankt voor de snelle service.

Jordy

Datum: 10 juni 2017
  • Uw beoordeling
  • Deze winkel is echt enorm goed. Ik had een paar pistolen besteld en heb daarna nog even gebeld om te vragen over de versturing. ik kreeg vrijwel meteen iemand aan de telefoon, mijn vragen gesteld en zelfs even gevraagd wanneer mijn order ongeveer binnen zou komen. toen een van de kleuren niet snel leverbaar bleek werd mij aangeboden een andere kleur mee te sturen om het sneller te laten verlopen. Geweldige service! Mocht ik er meer willen dan kom ik zeker terug!

Jasper

Datum: 9 juni 2017
  • Uw beoordeling
  • Ik was tevreden met de snelle aflevering, goed en leuk product!

Martijn

Datum: 2 juni 2017
  • Uw beoordeling
  • Bestelling en levering ging erg snel. Er werd met veel plezier mee gespeeld. Buiten met goed weer werken de laserguns echt een stuk minder goed, maar dat is bekend. Al om al zijn mijn kinderen er superblij mee

f

Datum: 27 mei 2017
  • Uw beoordeling
  • Op zich prima pistolen, reageren redelijk goed. Jammer dat je soms zelf moet schroeven om de herlaadknop te repareren.wel een goede reparatiegebruiksaanwijzing hiervoor.
    Er zitten geen gebruiksaanwijzingen bij de pistolen of de targets(hoevaak raken voor winnen...), dat is wel lastiger, staat ook niet op de site...

Remko

Datum: 21 mei 2017
  • Uw beoordeling
  • 4 laserguns en een robot insect besteld. Snelle levering. En alles werk! Gaat mijn zoon (en papa) veel plezier van hebben.

Ludwig

Datum: 18 mei 2017
  • Uw beoordeling
  • Wij waren uiterst tevreden over de service.
    Bij melding dat één van de laser-wapens niet goed functioneerde werd onmiddellijk een nieuw exemplaar opgestuurd. Dank voor de vlotte en aangename samenwerking.
    Groeten,
    Ludwig

Honebeek

Datum: 18 mei 2017
  • Uw beoordeling
  • Prachtig speelgoed, mijn jongetje van 9 is er super blij mee

Janine

Datum: 15 mei 2017
  • Uw beoordeling
  • Very fast delivery to Germany and the laser-weapons are working perfect.

Michele

Datum: 15 mei 2017
  • Uw beoordeling
  • Zeer goed, snelle correcte levering! Goed verpakt!

Fam

Datum: 2 mei 2017
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering en de lasergeweren zijn helemaal goedgekeurd.

Carla

Datum: 28 april 2017
  • Uw beoordeling
  • Goede snelle levering! Kids hebben er veel plezier van.
    Helaas klopte alleen de afmetingen van de site niet. Dit gemaild, maar zou aan de manier van meten liggen. De laserguns zijn echter niet hoger dan 17,5 cm en geen 27,5 cm. Klantenservice zou dus vriendelijker/beter mogen.

Mike

Datum: 18 april 2017
  • Uw beoordeling
  • Snelle en correcte levering, top materiaal en plezier voor de kinderen en de papa.

john doe

Datum: 18 april 2017
  • Uw beoordeling
  • Prima service, mooi op tijd bezorgd. De bijbehorende brillen zijn wat simpel, maar de kinderen zijn heel tevreden.

kristof

Datum: 18 april 2017
  • Uw beoordeling
  • Zeer goede (na) service (zelfs in het weekend). Snelle levering.

Jan De Meersman

Datum: 17 april 2017
  • Uw beoordeling
  • Zeer correcte afhandeling en levering. mijn Petekind en zijn vader waren in de wolken. en ik nog veel meer

1-20 of 280

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 14