Beoordelingen

Kim

Datum: 14 april 2018
  • Uw beoordeling
  • Zo worden onze kinderen uitgedaagd lekker buiten te spelen, te rennen en plezier te maken. Makkelijk in gebruik, leuke uitstraling en niets wat een oog kan raken. Veilig speelgoed! De vier batterijen voelt als enige als een nadeel. Afwachten hoe lang ze mee gaan. Levering was netjes en vlot.

Willemijn

Datum: 12 april 2018
  • Uw beoordeling
  • Onwijs leuke set!
    Na ontvangst direct in gebruik genomen en een waar succes! Werkt ook goed op een zonnige dag!
    Het is mij helaas niet helemaal duidelijk of en hoe je de targets kunt inzetten... Je kunt ze niet tot een teamkleur benoemen en je kunt er ook niet uit opmaken welke teamkleur het meeste de target heeft geraakt. Wellicht een idee voor verdere verbetering van het product?!
    Ik raad dit echt aan voor actief spelplezier en zie uit naar verdere accessoires die men wellicht gaat uitgeven!

John Doe

Datum: 7 april 2018
  • Uw beoordeling
  • Snelle reactie en bezorging en prima product ! Aanrader

Annemiek

Datum: 30 maart 2018
  • Uw beoordeling
  • Prima winkel, spullen snel in huis, een dag sneller dan op de site aangegeven.

roel

Datum: 27 maart 2018
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering.

    Kinderen zijn erg enthousiast over de laser pistolen
    helaas was op moment van bestellen niet de set leverbaar met de targets.

Varinia

Datum: 27 februari 2018
  • Uw beoordeling
  • 2 lazerguns besteld voor onze zoon zijn verjaardag.
    Het zou 3 werkdagen duren voor dat ik ze in huis had. Maar zit mijn verbazing had ik ze de volgende dag binnen. Helemaal top.

Marco Plas

Datum: 19 februari 2018
  • Uw beoordeling
  • Prima webwinkel. Producten waren er snel, zonder gedoe. Ik heb precies ontvangen wat werd aangeboden.

Marco

Datum: 19 februari 2018
  • Uw beoordeling
  • Ontzettend leuk, en aanstekelijk product. Leuk om samen met de kinderen te doen. Ook volwassenen worden weer even kind. Batterijen houden het verrassend lang vol.

Liz Paalman

Datum: 15 februari 2018
  • Uw beoordeling
  • Omdat ik heel laat pas van de moeder van de jarige Job te horen kreeg wat haar zoon graag als cadeau van al zijn vriendjes wilde hebben voor zijn verjaardag, kon pas daagse tevoren mijn bestelling plaatsen. Nadat ik voor de zekerheid hierover had gebeld om te vragen of ze het dezelfde dag nog op de post konden doen, en ik het cadeau ook rechtstreeks naar de jarige liet sturen, kwam het allemaal goed en werd daarmee het verjaardagsfeest extra geslaagd! Dank voor de ultra snelle service en we komen graag nog een keer een bestelling plaatsen. MVG

Liz Paalman

Datum: 15 februari 2018
  • Uw beoordeling
  • Omdat ik heel laat pas van de moeder van de jarige Job te horen kreeg wat haar zoon graag als cadeau van al zijn vriendjes wilde hebben voor zijn verjaardag, kon pas daagse tevoren mijn bestelling plaatsen. Nadat ik voor de zekerheid hierover had gebeld om te vragen of ze het dezelfde dag nog op de post konden doen, en ik het cadeau ook rechtstreeks naar de jarige liet sturen, kwam het allemaal goed en werd daarmee het verjaardagsfeest extra geslaagd! Dank voor de ultra snelle service en we komen graag nog een keer een bestelling plaatsen. MVG

Mtb

Datum: 5 februari 2018
  • Uw beoordeling
  • Wat een geweldig speelgoed. Zowel onze jongens van 4 en 7 als de buurkinderen van 12 en 15 zijn erg enthousiast met deze Lightbattle guns. Mooi en degelijk materiaal.
    Enige minpuntje is dat je de schakelaar steeds moet omzetten als je levens op zijn. Ik weet niet hoelang zo'n schuifje meegaat. Een knopje had mij handiger geleken. Ook is het jammer dat het geluid niet te dimmen is. Dit zou voor binnenshuis wel prettig zijn.
    Inmiddels is de bestelling voor nog 2 guns geplaatst. Wij zijn zeer tevreden!

Janna

Datum: 1 februari 2018
  • Uw beoordeling
  • Zeer snel verstuurd, goed verpakt, klasse!

    An sich werken de guns ook erg goed, voor zover we hebben kunnen beoordelen, maar we vinden de schietgeluiden dusdanig naar (verwacht: laserpistoolgeluiden; voor ons hoeft er sowieso niet perse geluid bij) dat ze weer teruggaan. We lasertaggen erg graag, en het is erg leuk dat bij ons in het bos te kunnen doen, en het idee dat de battle ongelimiteerd uit te breiden is is top, maar ik vind het uitermate onprettig in het aanpalende bosgebied met best realistisch klinkende schietgeluiden rond te gaan lopen. Als ze "pioe pioe" oid hadden gedaan hadden we dat nog wel uitgehouden.

    Ja, misschien raar om schietspelletjes te willen doen zonder realistische pistoolschot-geluiden, maar zo zijn wij.

Marion

Datum: 20 januari 2018
  • Uw beoordeling
  • Wij vonden het top geregeld makkelijk, snel en goed ingepakt ! We gaan zeker nog eens bestellen.

Rob

Datum: 6 januari 2018
  • Uw beoordeling
  • Ontzettend leuk product. Kinderen genieten ervan. Goede service vanuit het kantoor zo voor kerst.
    Helaas waren niet alle producten voorradig.

Tamara

Datum: 6 januari 2018
  • Uw beoordeling
  • Zeer snelle beantwoording van mijn vraag. De bestelling was, ondanks de week van kerst, sneller dan verwacht geleverd. Hierdoor konden we de laser guns meenemen op vakantie. Wat natuurlijk extra leuk was voor de kinderen. Ik raad deze site zeker aan en zal hier beslist in de toekomst nog bestellen!

Thomas

Datum: 2 januari 2018
  • Uw beoordeling
  • My son loves the guns.
    One gun had a small damage but lightbattle.nl sent immediately a new one free of charge.
    Very good, efficient and fast service.

sander

Datum: 31 december 2017
  • Uw beoordeling
  • Alles in orde, spijtig dat er geen vesten zijn!!!!

  • Goed nieuws. Waarschijnlijk zijn er aan het einde van het jaar Light Battle vesten beschikbaar.

LILIANE

Datum: 29 december 2017
  • Uw beoordeling
  • Prima service, dag na bestelling reeds geleverd ondanks de drukke periode!

Annemarie

Datum: 28 december 2017
  • Uw beoordeling
  • De bestelling werd snel afgeleverd. De batterijtjes voor de maskers waren tijdens het bestelproces niet meer leverbaar maar waren toch meegestuurd. Een fijne verrassing!

Cvw

Datum: 27 december 2017
  • Uw beoordeling
  • Alles vlot verlopen. Werkt zoals beschreven. Levering zoals beloofd.

1-20 of 333

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 17