Beoordelingen

Htals

Datum: 29 mei 2020
  • Uw beoordeling
  • Zeer snelle levering, klein defectje aan 1lasergun, maar werd onmiddellijk opgelost. Dag nadien al nieuw pistool in huis. Dikke pluim voor dienst na verkoop. Eindeloos speelplezier! Aanrader!

Peter

Datum: 29 mei 2020
  • Uw beoordeling
  • Goede en snelle service, degelijk verpakt. Laserguns voelen kwaliteitsvol aan.
    De kids hebben er al uren plezier aan beleefd.

Jet

Datum: 26 mei 2020
  • Uw beoordeling
  • Prima service, prettig gevoel.
    Heb je een vraag, meteen antwoord.
    Volgende dag konden we al los met de laserguns!
    Top.

Han

Datum: 25 mei 2020
  • Uw beoordeling
  • Snelle verzending en snelle reactie op vragen via de klantenservice. En het belangrijkste, de laseguns vallen goed in de smaak bij de kids. We hebben er al veel gebruik van gemaakt de afgelopen dagen.

Rudy

Datum: 22 mei 2020
  • Uw beoordeling
  • Snel geleverd, alles tip top in orde, kleinkinderen en opa heel tevreden.

Outger Terpstra

Datum: 8 mei 2020
  • Uw beoordeling
  • Snel geleverd en goede service.
    Bij vragen krijg je snel response!

dennis

Datum: 7 mei 2020
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering,goed verpakt, kinderen zijn er dolblij mee.Aanrader.

Olaf

Datum: 7 mei 2020
  • Uw beoordeling
  • Top speelgoed ! Snel geleverd, zorgvuldig ingepakt en al uren plezier mee beleefd!

Apie

Datum: 5 mei 2020
  • Uw beoordeling
  • We hadden een verkeerde keuze gemaakt en deze konden we zonder problemen retourneren. Nu de juiste spullen in huis en de kinderen zijn er erg blij mee. Vriendjes jaloers ;-)

Cindy

Datum: 30 april 2020
  • Uw beoordeling
  • Super snelle levering, keurig ingepakt en alles werkt volgens behoren. Top

Aiden

Datum: 14 april 2020
  • Uw beoordeling
  • Erg leuk spel voor overdag en in het donker. Zeker om samen te spelen met kinderen in de wijk. Je kan meerdere laserguns met elkaar koppelen en zo 2 of 3 teams vormen.

Jelle

Datum: 13 april 2020
  • Uw beoordeling
  • Supertof speelgoed, heel degelijke kwaliteit en de kinderen genieten er heel hard van.

Nathalie

Datum: 13 april 2020
  • Uw beoordeling
  • Super leuke laser guns en heel selle levering voor si un verjaardag. Top

m.korendijk1@gmail.com

Datum: 13 april 2020
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering en goede klantenservice. Reageren zelfs op paasdag.

Familie

Datum: 30 maart 2020
  • Uw beoordeling
  • Wij hebben de lasergameset snel en keurig verpakt ontvangen. Samen met onze kinderen (12 en 9 jaar) hebben wij al leuke games gespeeld. Ze zijn eenvoudig in gebruik, de kinderen kunnen zelf hun kleur, munitie ed. regelen. Wij zijn er blij mee!

isabelle

Datum: 24 maart 2020
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering. Goede hulp bij het afronden van de bestelling. De producten zijn top!

Kathleen

Datum: 14 maart 2020
  • Uw beoordeling
  • Super te verdelen van kinderen hebben hun heel erg geamuseerd en snel hier na bestelling en vriendelijke mensen kon er ook terecht met vragen voor ik het kocht
    Zeker een aanrader

TrWouter

Datum: 13 maart 2020
  • Uw beoordeling
  • Bangelijke levering! Heb 20 laserwapens gekocht voor een teambuilding, en ze zien er fantastisch uit. En precies sterk! Goede afhandeling, top product.

Jos

Datum: 13 maart 2020
  • Uw beoordeling
  • Snel en correct geleverd kleinkinderen zijn erg blij met de geleverde producten

John

Datum: 17 februari 2020
  • Uw beoordeling
  • Top product! Stevig materiaal. Je kan zelf instellen welke kleur jouw team heeft. Kids zijn er erg blij mee.

1-20 of 543

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 28