Beoordelingen

Rob

Datum: 30 augustus 2017
  • Uw beoordeling
  • Pistolen zijn erg leuk om mee te spelen, prima speelgoed. Snelle levering en perfecte service.

Marianne

Datum: 17 augustus 2017
  • Uw beoordeling
  • Volgende maand is ons kinderweekend en dan worden ze gebruikt. Jammer dat er geen batterijen bijzitten.

Floris

Datum: 14 augustus 2017
  • Uw beoordeling
  • Het is echt fantastisch om mee te spelen en het is zeker erg leuk om met 4 pistolen en met 4 maskers te spelen.

Debbie

Datum: 3 augustus 2017
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering en direct veel plezier van de laserguns. Even puzzelen hoe de targets werken.

Alex

Datum: 2 augustus 2017
  • Uw beoordeling
  • Goed product en een snelle levering, tot nu toe heel tevreden.

Johan

Datum: 17 juli 2017
  • Uw beoordeling
  • Bestelling zeer snel en mooi verpakt , guns zijn super en makkelijk te bedienen , ook de toebehoren brillen , vlag , kevers zijn super om mee te spelen , onze kleinkinderen zijn zeer gelukkig en wij moeten al niets meer extra zoeken voor hun feestjes leuk te maken . Zowel voor jong als oud hebben zelfs al filmpje moeten posten op YouTube als ze er mee spelen . Bedankt voor de goede communicatie , en prijs kwaliteit zeker een aanrader.

Mathijs

Datum: 7 juli 2017
  • Uw beoordeling
  • De laserguns zijn hartstikke leuk. Het pakket was snel geleverd. Misschien zou het nog mooier zijn met een boekje met mogelijke spelvarianten / spelregels.

Caren

Datum: 6 juli 2017
  • Uw beoordeling
  • Verzending was supersnel. Laserguns werken hartstikke goed en waren een hit op ons feest (vooral bij de volwassenen

Fran

Datum: 3 juli 2017
  • Uw beoordeling
  • Heel goede en snelle service. De producten worden binnen de opgegeven levertijd bezorgd. Bij vragen, wordt er ook heel snel en vriendelijk geantwoord. Wij zijn heel tevreden.

Bernice

Datum: 28 juni 2017
  • Uw beoordeling
  • Goed en snel te bereiken. Geeft goed service. Ideaal om met kinderen op eigen locatie te gaan kinderen. Kinderen gaan uit hun dak en zijn niet meer stoppen!

Erik

Datum: 26 juni 2017
  • Uw beoordeling
  • Het hoogtepunt van het feestje voor m'n zoon was de doos van Light Battle openen!
    De "guns" werken verrassend goed en accuraat.
    Er is al een hele dag intensief mee gespeeld zonder enige problemen.
    Ook bedankt voor de snelle service.

Jordy

Datum: 10 juni 2017
  • Uw beoordeling
  • Deze winkel is echt enorm goed. Ik had een paar pistolen besteld en heb daarna nog even gebeld om te vragen over de versturing. ik kreeg vrijwel meteen iemand aan de telefoon, mijn vragen gesteld en zelfs even gevraagd wanneer mijn order ongeveer binnen zou komen. toen een van de kleuren niet snel leverbaar bleek werd mij aangeboden een andere kleur mee te sturen om het sneller te laten verlopen. Geweldige service! Mocht ik er meer willen dan kom ik zeker terug!

Jasper

Datum: 9 juni 2017
  • Uw beoordeling
  • Ik was tevreden met de snelle aflevering, goed en leuk product!

Martijn

Datum: 2 juni 2017
  • Uw beoordeling
  • Bestelling en levering ging erg snel. Er werd met veel plezier mee gespeeld. Buiten met goed weer werken de laserguns echt een stuk minder goed, maar dat is bekend. Al om al zijn mijn kinderen er superblij mee

f

Datum: 27 mei 2017
  • Uw beoordeling
  • Op zich prima pistolen, reageren redelijk goed. Jammer dat je soms zelf moet schroeven om de herlaadknop te repareren.wel een goede reparatiegebruiksaanwijzing hiervoor.
    Er zitten geen gebruiksaanwijzingen bij de pistolen of de targets(hoevaak raken voor winnen...), dat is wel lastiger, staat ook niet op de site...

Remko

Datum: 21 mei 2017
  • Uw beoordeling
  • 4 laserguns en een robot insect besteld. Snelle levering. En alles werk! Gaat mijn zoon (en papa) veel plezier van hebben.

Ludwig

Datum: 18 mei 2017
  • Uw beoordeling
  • Wij waren uiterst tevreden over de service.
    Bij melding dat één van de laser-wapens niet goed functioneerde werd onmiddellijk een nieuw exemplaar opgestuurd. Dank voor de vlotte en aangename samenwerking.
    Groeten,
    Ludwig

Honebeek

Datum: 18 mei 2017
  • Uw beoordeling
  • Prachtig speelgoed, mijn jongetje van 9 is er super blij mee

Janine

Datum: 15 mei 2017
  • Uw beoordeling
  • Very fast delivery to Germany and the laser-weapons are working perfect.

Michele

Datum: 15 mei 2017
  • Uw beoordeling
  • Zeer goed, snelle correcte levering! Goed verpakt!

1-20 of 286

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 15