Beoordelingen

Marijje

Datum: 20 september 2019
  • Uw beoordeling
  • Nette service, goede en duidelijke communicatie.
    Website doet wat het belooft.

Maaike

Datum: 16 september 2019
  • Uw beoordeling
  • Wij zijn enorm tevreden over de service en de snelle levering van de materialen. Ook toen we later nog iets bij wilden bestellen, werd dat meteen geregeld. De jongens zijn er heel blij mee. Nu al veel plezier van gehad!

Marlies

Datum: 16 september 2019
  • Uw beoordeling
  • Alles prima in orde, een dag vroeger als gepland bezorgt.Alleen niet handig dat je je handtekening moet zetten voor het pakje, ik werk en ben bijna nooit thuis, laat hetpakje altijd bij de buren of achterom zetten, deze mogelijkheid had ik niet, jammer!

Patricia

Datum: 2 september 2019
  • Uw beoordeling
  • Snel geleverd! De kinderen zijn erg blij met hun laser pistolen!

sabrina

Datum: 2 september 2019
  • Uw beoordeling
  • Super leuk setje!!
    De kids vinden het leuker dan de Nerf pistolen!!
    Echt een aanrader!!

Rick E

Datum: 26 augustus 2019
  • Uw beoordeling
  • Fantastisch! Mooi speelgoed! Wij hebben de nieuwe anti-cheat pistolen gekocht. Ze werken prima, mijn jongens en ik zijn er heel blij mee. We hebben er meteen de nodige uren mee gespeeld. Vooral het feit dat de wapens van de zijkant te raken zijn (op 50m!), maakt het heel leuk. We hebben op verschillende sites in de stad gespeeld, dan is die afstand wel belangrijk.

    Jammer dat de rode en blauwe pistolen (al een lange tijd) niet op de site zelf te bestellen zijn. Die hebben wij bij bol.com gekocht.

    Snel geleverd!

    Als de jongens het leuk blijven vinden, ga ik meer spullen kopen in de toekomst.

Marijke

Datum: 22 augustus 2019
  • Uw beoordeling
  • Het product was er sneller dan verwacht! Fijne verrassing!

Marijke

Datum: 22 augustus 2019
  • Uw beoordeling
  • Ons product was er sneller dan verwacht! En de laser-geweren hebben al uren speelplezier opgeleverd.

W.

Datum: 19 augustus 2019
  • Uw beoordeling
  • Fijne snelle levering! Was een cadeau wat uitgepakt werd en meteen enthousiast heel de dag mee gespeeld is. Erg geslaagd dus.

Veerle

Datum: 15 augustus 2019
  • Uw beoordeling
  • Zeer goeie service. Er was een probleem met levering (door postNL) maar lightbattle was erg behulpzaam! Het werd correct en snel opgelost. Communicatie verliep ook erg goed!

N.Bongers

Datum: 8 augustus 2019
  • Uw beoordeling
  • Snel bezorgd, goed product/service. Niks op aan te merken

Jeroen

Datum: 6 augustus 2019
  • Uw beoordeling
  • Super online service, snelle verzending. Leuk product.

Maaike

Datum: 2 augustus 2019
  • Uw beoordeling
  • Zeer tevreden. Goede prijs en snelle levering! Mijn zoon is erg blij met de laser game set en speelt met de hele buurt. Erg leuk! Zeker een aanrader.

Boemy

Datum: 2 augustus 2019
  • Uw beoordeling
  • Een te gekke lasergame set voor jong en oud. Ik vond het te gek om er de eerste keer mee te spelen.

Nick

Datum: 24 juli 2019
  • Uw beoordeling
  • Ik heb een grote set besteld omdat de kids dit fantastisch vinden!
    product = perfecte prijs kwaliteit verhouding.
    Service = perfect.

Martijn Kleibergen

Datum: 22 juli 2019
  • Uw beoordeling
  • Snelle service en helaas was er 1 pistool stuk. Dit is keurig opgelost en de jongens kunnen heerlijk spelen.

Roy

Datum: 9 juli 2019
  • Uw beoordeling
  • Ik heb 4 battle geweren besteld als cadeau voor mijn zoontjes en heb ze afgelopen weekend met hen mogen testen. De verzending was overigens snel en correct. Het hele gezin heeft uiteindelijk meegespeeld en we vonden het fantastisch. De geweren werken prima en zien er gaaf uit. We hebben een middag gespeeld en de batterijen werken in ieder geval nog steeds. Echt een aanrader!

Vincent

Datum: 8 juli 2019
  • Uw beoordeling
  • Producten waren snel en netjes geleverd en goed verpakt.

Melissa

Datum: 8 juli 2019
  • Uw beoordeling
  • Erg leuk speelgoed! De kinderen spelen er erg veel mee en ook papa doet mee;)

John

Datum: 3 juli 2019
  • Uw beoordeling
  • Zeer snelle en correcte levering. Zou mooi zijn als er een versie komt met accu.

1-20 of 474

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 24