Beoordelingen

liz

Datum: 26 juli 2020
  • Uw beoordeling
  • Wij zijn erg tevreden met de gekochte producten. Ook de sevice die wij kregen toen wij dachten dat iets het niet deed was uitstekend. Wij werden vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

KCu

Datum: 20 juli 2020
  • Uw beoordeling
  • Fijn speelgoed aan een redelijke prijs en snel geleverd. Top.

Susanne

Datum: 13 juli 2020
  • Uw beoordeling
  • Als verjaardagscadeau('s) gegeven voor een jongen van 11.
    6 pistolen met 2 targets en een masker. He-le-maal super. Wat was hij blij! (En wij dus ook). Nu 2 dagen in bezit en er is, door jong en oud!, al goed gebruik van gemaakt. Een aanrader! Vandaar dan ook 5 sterren.

Maritska

Datum: 10 juli 2020
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering en alles in goede orde ontvangen. Blij mee!

Lieven

Datum: 3 juli 2020
  • Uw beoordeling
  • Uitstekende producten, de kinderen hebben er veel plezier aan. De service was ook perfect. Besteld en volgende dag netjes geleverd. Een echte aanrader.

Roy

Datum: 22 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Na het lezen van welke laserpistolen/ geweren er allemaal zijn, zijn we gaan kijken welke we willen.
    Na het bestellen goed op de hoogte gehouden van de status.
    Alles netjes geleverd in een stevige doos.
    Er is al veel mee gespeeld!

    Echt top dit.

Nathalie

Datum: 21 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Erg leuke producten, maar bovenal hele goede service!!

    Kinderen spelen graag met de pistolen. Laats een paar vesten bijhekocht, waarvan er twee vrij snel kapot gingen. Na een mailtje werd het direct opgelost en ontvingen we twee nieuwe vesten. Dat noem ik nog eens services!

Heleen

Datum: 15 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Super goede service! En goede producten. Onze kinderen spelen er veel mee.
    Als aan veel vrienden (met succes) aangeraden!

Michiel

Datum: 15 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Meerdere keren besteld via de duidelijke en up-to-date site. Elke keer weer keurig afgehandeld, op tijd en goed verpakt. Wij zijn zeer tevreden!

Pim

Datum: 15 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Ideaal voor uren spelplezier.
    Snel geleverd, ziet er allemaal prima uit!

`Renske

Datum: 14 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Goede en snelle service. Ik had vier laserguns besteld voor mijn zoontje. Eentje bleek niet goed te schieten. Na melding werd direct een nieuwe lasergun toegezonden. De laserguns zijn top: samen spelen en bewegen, zonder schermpje. Ook buiten werkt het. Plezier voor het hele gezin!

Rens

Datum: 10 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Netjes product levering was binnen 24 uur dus zeer tevreden over de service en het product.

Sergio

Datum: 1 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Snelle service, de volgende dag al bezorgd! Duidelijke uitleg bij de artikelen. 4 Lasergame pistolen met anti cheat en 4 vesten voor mijn zoontje zijn verjaardag gekocht. Hij (en ik ook) vindt het heel leuk om ermee te spelen.

Wing-Yen

Datum: 1 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Niks defect, alles is naar wens afgeleverd. Kan geen minpunten verzinnen.

Htals

Datum: 29 mei 2020
  • Uw beoordeling
  • Zeer snelle levering, klein defectje aan 1lasergun, maar werd onmiddellijk opgelost. Dag nadien al nieuw pistool in huis. Dikke pluim voor dienst na verkoop. Eindeloos speelplezier! Aanrader!

Peter

Datum: 29 mei 2020
  • Uw beoordeling
  • Goede en snelle service, degelijk verpakt. Laserguns voelen kwaliteitsvol aan.
    De kids hebben er al uren plezier aan beleefd.

Jet

Datum: 26 mei 2020
  • Uw beoordeling
  • Prima service, prettig gevoel.
    Heb je een vraag, meteen antwoord.
    Volgende dag konden we al los met de laserguns!
    Top.

Han

Datum: 25 mei 2020
  • Uw beoordeling
  • Snelle verzending en snelle reactie op vragen via de klantenservice. En het belangrijkste, de laseguns vallen goed in de smaak bij de kids. We hebben er al veel gebruik van gemaakt de afgelopen dagen.

Rudy

Datum: 22 mei 2020
  • Uw beoordeling
  • Snel geleverd, alles tip top in orde, kleinkinderen en opa heel tevreden.

Outger Terpstra

Datum: 8 mei 2020
  • Uw beoordeling
  • Snel geleverd en goede service.
    Bij vragen krijg je snel response!

1-20 of 557

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 28