Beoordelingen

Roy

Datum: 9 juli 2019
  • Uw beoordeling
  • Ik heb 4 battle geweren besteld als cadeau voor mijn zoontjes en heb ze afgelopen weekend met hen mogen testen. De verzending was overigens snel en correct. Het hele gezin heeft uiteindelijk meegespeeld en we vonden het fantastisch. De geweren werken prima en zien er gaaf uit. We hebben een middag gespeeld en de batterijen werken in ieder geval nog steeds. Echt een aanrader!

Vincent

Datum: 8 juli 2019
  • Uw beoordeling
  • Producten waren snel en netjes geleverd en goed verpakt.

Melissa

Datum: 8 juli 2019
  • Uw beoordeling
  • Erg leuk speelgoed! De kinderen spelen er erg veel mee en ook papa doet mee;)

John

Datum: 3 juli 2019
  • Uw beoordeling
  • Zeer snelle en correcte levering. Zou mooi zijn als er een versie komt met accu.

Bart

Datum: 28 juni 2019
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering met uitstekende track&t race. Goede en snelle service toen bleek dat er een klein probleem was.

Marty

Datum: 26 juni 2019
  • Uw beoordeling
  • Top laserguns waar de kinderen echt uren mee kunnen spelen!

Paul

Datum: 24 juni 2019
  • Uw beoordeling
  • Uitstekende service en goed product. Voor mijn zoontjes verjaardag gekocht en heb er zelf ook lol mee!

Esther

Datum: 21 juni 2019
  • Uw beoordeling
  • Super leuke set laserguns met target vesten gekocht. Een gun is defect, maar dat wordt opgelost is mij beloofd. Waarschijnlijk gewoon pech, want ze ogen verder degelijk. Vriendelijke service.

Grietje

Datum: 13 juni 2019
  • Uw beoordeling
  • Ik heb een bestelling gedaan en was een beetje laat voor de verjaardag van mijn zoon...
    Ferry dacht met mij mee en stelde voor dat ik het product zou komen halen (zelfs net na sluitingstijd!), aangezien ik in Zwolle woonde en het bedrijf ook in Zwolle zit. Mijn zoon (en zijn 2 broers) zijn super blij met deze 4 laserguns!! Het is echt een top cadeau! Bovendien spelen ze zo lekker buiten. Win-win. Bedankt Ferry en team! Top gedaan.

Ik

Datum: 7 juni 2019
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering en duidelijke en makkelijke bestelprocedure.

Peter C

Datum: 4 juni 2019
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering, correcte prijs en goede kwaliteit.

Christiaan van Hoegee

Datum: 4 juni 2019
  • Uw beoordeling
  • De service en communicatie zijn uitstekend!
    Snelle reacties en snelle levering van gerepareerde producten.
    Top winkel dus!

Annemie

Datum: 3 juni 2019
  • Uw beoordeling
  • Efficiënte website,Snel geleverd, goed product!!!

Carole

Datum: 3 juni 2019
  • Uw beoordeling
  • Goede website, goed afhandeling, vlotte levering. Prima!

Jan Van Elst

Datum: 3 juni 2019
  • Uw beoordeling
  • 4 laserguns besteld bij Light Battle, eerste levering misgegaan door een foutje van mijzelf, goed en snel opgelost. Communicatie verloopt vlotjes per mail. We zouden zeker opnieuw bestellen bij deze shop.

jolanda

Datum: 3 juni 2019
  • Uw beoordeling
  • Het bestellen en de levering gingen erg snel en makkelijk.
    Het product zelf ( de lazergame maskers ) valt een klein beetje tegen had ze iets groter verwacht maar dan had ik de maatvoering misschien iets beter zelf moeten nameten.
    ( ze zijn dus echt voor kleinere kids en niet echt geschikt voor jong volwassenen en zeker niet voor papa of mama.)

Bakker

Datum: 27 mei 2019
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering, praktische website, goed product! In één woord: prima!

Cindy

Datum: 23 mei 2019
  • Uw beoordeling
  • Prima, zoals op website beschreven, vlotte levering.

Marcel

Datum: 23 mei 2019
  • Uw beoordeling
  • Leuk product en snelle verzending in mooie stevige doos. Voor de prijs had ik verwacht er een eerste ste batterijen bijgeleverd te krijgen.

Bjorn

Datum: 22 mei 2019
  • Uw beoordeling
  • Goede en snelle levering ze werken perfect en het is lol voor jong en oud(zelfs ik als papa vind het leuk om te doen)

1-20 of 458

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 23