Beoordelingen

Marina

Datum: 8 september 2020
  • Uw beoordeling
  • zeker een 5! Super service en zeker naar verwachting.
    Echt wel een aanrader.

Scouting Ewijk

Datum: 8 september 2020
  • Uw beoordeling
  • Alles netjes en goed verpakt bezorgd binnen de afgesproken termijn.

Marco

Datum: 26 augustus 2020
  • Uw beoordeling
  • Prima product en goede en snelle levering. Kinderen zijn er blij mee. Ik had als ouder echter niet verwacht dat de guns zoveel geluid produceren! Dit vind ik een nadeel.

Fred

Datum: 17 augustus 2020
  • Uw beoordeling
  • Prima service, bezorging op vakantie adres. Werkt goed.

Edwin

Datum: 17 augustus 2020
  • Uw beoordeling
  • Is echt leuk speelgoed voor de kids.
    Mijn kids zijn 5 en 7 kunnen er goed mee overweg.

Dries Dokter

Datum: 8 augustus 2020
  • Uw beoordeling
  • Op mijn vragen van te voren (via email) werd snel gereageerd en ik kreeg een goed advies.De bestelling verliep vlekkeloos en zoals aangegeven had ik de pistolen de volgende dag in huis. Die pistolen werken precies zoals beschreven, behalve dan dat ze in het echt nog leuker zijn :-)

    Een ontzettende aanrader dus: zowel het product als het bedrijf.

liz

Datum: 26 juli 2020
  • Uw beoordeling
  • Wij zijn erg tevreden met de gekochte producten. Ook de sevice die wij kregen toen wij dachten dat iets het niet deed was uitstekend. Wij werden vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

KCu

Datum: 20 juli 2020
  • Uw beoordeling
  • Fijn speelgoed aan een redelijke prijs en snel geleverd. Top.

Susanne

Datum: 13 juli 2020
  • Uw beoordeling
  • Als verjaardagscadeau('s) gegeven voor een jongen van 11.
    6 pistolen met 2 targets en een masker. He-le-maal super. Wat was hij blij! (En wij dus ook). Nu 2 dagen in bezit en er is, door jong en oud!, al goed gebruik van gemaakt. Een aanrader! Vandaar dan ook 5 sterren.

Maritska

Datum: 10 juli 2020
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering en alles in goede orde ontvangen. Blij mee!

Lieven

Datum: 3 juli 2020
  • Uw beoordeling
  • Uitstekende producten, de kinderen hebben er veel plezier aan. De service was ook perfect. Besteld en volgende dag netjes geleverd. Een echte aanrader.

Roy

Datum: 22 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Na het lezen van welke laserpistolen/ geweren er allemaal zijn, zijn we gaan kijken welke we willen.
    Na het bestellen goed op de hoogte gehouden van de status.
    Alles netjes geleverd in een stevige doos.
    Er is al veel mee gespeeld!

    Echt top dit.

Nathalie

Datum: 21 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Erg leuke producten, maar bovenal hele goede service!!

    Kinderen spelen graag met de pistolen. Laats een paar vesten bijhekocht, waarvan er twee vrij snel kapot gingen. Na een mailtje werd het direct opgelost en ontvingen we twee nieuwe vesten. Dat noem ik nog eens services!

Heleen

Datum: 15 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Super goede service! En goede producten. Onze kinderen spelen er veel mee.
    Als aan veel vrienden (met succes) aangeraden!

Michiel

Datum: 15 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Meerdere keren besteld via de duidelijke en up-to-date site. Elke keer weer keurig afgehandeld, op tijd en goed verpakt. Wij zijn zeer tevreden!

Pim

Datum: 15 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Ideaal voor uren spelplezier.
    Snel geleverd, ziet er allemaal prima uit!

`Renske

Datum: 14 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Goede en snelle service. Ik had vier laserguns besteld voor mijn zoontje. Eentje bleek niet goed te schieten. Na melding werd direct een nieuwe lasergun toegezonden. De laserguns zijn top: samen spelen en bewegen, zonder schermpje. Ook buiten werkt het. Plezier voor het hele gezin!

Rens

Datum: 10 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Netjes product levering was binnen 24 uur dus zeer tevreden over de service en het product.

Sergio

Datum: 1 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Snelle service, de volgende dag al bezorgd! Duidelijke uitleg bij de artikelen. 4 Lasergame pistolen met anti cheat en 4 vesten voor mijn zoontje zijn verjaardag gekocht. Hij (en ik ook) vindt het heel leuk om ermee te spelen.

Wing-Yen

Datum: 1 juni 2020
  • Uw beoordeling
  • Niks defect, alles is naar wens afgeleverd. Kan geen minpunten verzinnen.

1-20 of 563

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 29