Beoordelingen

Jack

Datum: 10 november 2017
  • Uw beoordeling
  • Schitterende dingen voor jong en oud.snelle levering, we hebben er nu 12 en is echt feest in de straat.

Jack ruijs

Datum: 4 november 2017
  • Uw beoordeling
  • Super snelle levering.en de kinderen en papa zijn uit geput .

Gian

Datum: 2 november 2017
  • Uw beoordeling
  • Goede service, binnen 1 dag al geleverd!
    En er mankeert niets aan de artikelen

pietertje

Datum: 1 november 2017
  • Uw beoordeling
  • Het zou leuk zijn als julie bij de Light Battle Active Pistolen
    Ook vesten zouden maken die je aan moet trekken waardoor je op het lichaam moet schieten en dat je dan minder levens krijgt

Senne

Datum: 10 oktober 2017
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering, goeie prijs, wat wil je nog meer?

Margon

Datum: 2 oktober 2017
  • Uw beoordeling
  • De service is prima, snelle levering van de bestelde producten.

Kurt

Datum: 20 september 2017
  • Uw beoordeling
  • Onze zoons zijn superblij met deze guns! Er was een klein defect maar dit was in een mum van tijd opgelost door de firma! Geweldige service! We hebben er nu extra bijbesteld voor hun neefjes. Ondertussen wordt onze familie veroverd door de light battle boys :)

Karl

Datum: 31 augustus 2017
  • Uw beoordeling
  • Leuk product, ik wilde eigenlijk paintball guns open, maar dat geeft (op de openbare weg) tóch gezeur met voorbijgangers op (terwijl ze legaal op straat gebruikt mogen worden).
    Wel een beetje gedoe, aangezien alle spelers (9 á 10 jaar) z'n/haar eigen regels willen doordrukken, maar daar leren ze weer sociale vaardigheden van (als het goed is.....).
    Wel lullig dat de 4 guns (enkele dagen nadat ik ze bestelde) ongeveer 10% goedkoper aangeboden worden, maar goed, niet zeuren, maar spelen!

Rob

Datum: 30 augustus 2017
  • Uw beoordeling
  • Pistolen zijn erg leuk om mee te spelen, prima speelgoed. Snelle levering en perfecte service.

Marianne

Datum: 17 augustus 2017
  • Uw beoordeling
  • Volgende maand is ons kinderweekend en dan worden ze gebruikt. Jammer dat er geen batterijen bijzitten.

Floris

Datum: 14 augustus 2017
  • Uw beoordeling
  • Het is echt fantastisch om mee te spelen en het is zeker erg leuk om met 4 pistolen en met 4 maskers te spelen.

Debbie

Datum: 3 augustus 2017
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering en direct veel plezier van de laserguns. Even puzzelen hoe de targets werken.

Alex

Datum: 2 augustus 2017
  • Uw beoordeling
  • Goed product en een snelle levering, tot nu toe heel tevreden.

Guan

Datum: 26 juli 2017
  • Uw beoordeling
  • Één minpunt : PostNL laat het pakket onbeveiligd voor de voordeur staan !

Johan

Datum: 17 juli 2017
  • Uw beoordeling
  • Bestelling zeer snel en mooi verpakt , guns zijn super en makkelijk te bedienen , ook de toebehoren brillen , vlag , kevers zijn super om mee te spelen , onze kleinkinderen zijn zeer gelukkig en wij moeten al niets meer extra zoeken voor hun feestjes leuk te maken . Zowel voor jong als oud hebben zelfs al filmpje moeten posten op YouTube als ze er mee spelen . Bedankt voor de goede communicatie , en prijs kwaliteit zeker een aanrader.

Mathijs

Datum: 7 juli 2017
  • Uw beoordeling
  • De laserguns zijn hartstikke leuk. Het pakket was snel geleverd. Misschien zou het nog mooier zijn met een boekje met mogelijke spelvarianten / spelregels.

Caren

Datum: 6 juli 2017
  • Uw beoordeling
  • Verzending was supersnel. Laserguns werken hartstikke goed en waren een hit op ons feest (vooral bij de volwassenen

Fran

Datum: 3 juli 2017
  • Uw beoordeling
  • Heel goede en snelle service. De producten worden binnen de opgegeven levertijd bezorgd. Bij vragen, wordt er ook heel snel en vriendelijk geantwoord. Wij zijn heel tevreden.

Bernice

Datum: 28 juni 2017
  • Uw beoordeling
  • Goed en snel te bereiken. Geeft goed service. Ideaal om met kinderen op eigen locatie te gaan kinderen. Kinderen gaan uit hun dak en zijn niet meer stoppen!

Erik

Datum: 26 juni 2017
  • Uw beoordeling
  • Het hoogtepunt van het feestje voor m'n zoon was de doos van Light Battle openen!
    De "guns" werken verrassend goed en accuraat.
    Er is al een hele dag intensief mee gespeeld zonder enige problemen.
    Ook bedankt voor de snelle service.

1-20 of 295

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 15