Beoordelingen

Sandra

Datum: 6 juli 2018
  • Uw beoordeling
  • Prima service!
    De levering via Postnl liep niet helemaal vlekkeloos. Het pakketje was volgens track&trace bezorgd echter nergens een briefje of pakketje in de buurt te vinden...
    Postnl was helaas niet erg behulpzaam en verwees mij terug naar de verkoper.
    Hier werd wel direct actie ondernomen!
    Het pakketje was een straat verder bezorgd...
    Mooie producten, goede communicatie en echt superleuk speelgoed!!

Rowan

Datum: 3 juli 2018
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering, gebruiksvriendelijk, een top product!

KV

Datum: 2 juli 2018
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering en direct het weekend uitgeprobeerd voor een kinderfeestje. Met wat voorbereiding voor een leuke buitenlocatie, enkele spel variaties en wat te drinken helemaal compleet.

Alfred

Datum: 26 juni 2018
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering van producten, pistolen zien er geweldig uit, kinderen zijn er erg blij mee, 50 meter schietafstand buiten in open lucht haalt het niet, (meer 20 meter) maar staat ook beschreven, bij zonlicht neemt de schietafstand af. Geweldig spel voor de kinderen.

Marc

Datum: 13 juni 2018
  • Uw beoordeling
  • Voorlopig alles dik in orde, hebben ze nog maar net een week, maar al goed mee gespeeld geweest, zelfs papa en grote zus doen af en toe mee. Hebben er nog wel maar 3 van de 4 getest, direct de 4de ook eens testen, wie weet doet die het niet ??

sportregio Getevallei

Datum: 11 juni 2018
  • Uw beoordeling
  • De service was gewoon super. zeer snelle service.

Robert

Datum: 10 juni 2018
  • Uw beoordeling
  • We hadden afgelopen weekend een verjaardagsfeestje van onze kinderen en zijn met 7 kinderen en met de laserpistolen de bossen in geweest, ze waren zo druk bezig dat we ze met moeite weer mee hebben kunnen nemen, echt een aanrader!!!

Yannick

Datum: 29 mei 2018
  • Uw beoordeling
  • We hadden 2 Guns en 2 maskers gekocht als cadeau. Vanaf het moment dat deze uit de doos zijn gekomen tot de moment dat de Kinderen gingen slapen hebben de geweren niet stil gelegen. De kwaliteit voelt heel degelijk aan. En de verschillende keuzes van kogels zijn ook heel tof. Ik denk dat ze nog veel leuke momenten gaan hebben met de geweren.

Nienke

Datum: 22 mei 2018
  • Uw beoordeling
  • Heel leuk speelgoed en goede service! Snelle levering en hulpvaardig, een aanrader!

Larry

Datum: 21 mei 2018
  • Uw beoordeling
  • De geweren zijn over het algemeen goed. Alleen er zat voor de 2e keer een defect geweer bij. Vorige keer is dit netjes opgelost. Ik hoop deze keer ook weer.

Kim

Datum: 14 april 2018
  • Uw beoordeling
  • Zo worden onze kinderen uitgedaagd lekker buiten te spelen, te rennen en plezier te maken. Makkelijk in gebruik, leuke uitstraling en niets wat een oog kan raken. Veilig speelgoed! De vier batterijen voelt als enige als een nadeel. Afwachten hoe lang ze mee gaan. Levering was netjes en vlot.

Willemijn

Datum: 12 april 2018
  • Uw beoordeling
  • Onwijs leuke set!
    Na ontvangst direct in gebruik genomen en een waar succes! Werkt ook goed op een zonnige dag!
    Het is mij helaas niet helemaal duidelijk of en hoe je de targets kunt inzetten... Je kunt ze niet tot een teamkleur benoemen en je kunt er ook niet uit opmaken welke teamkleur het meeste de target heeft geraakt. Wellicht een idee voor verdere verbetering van het product?!
    Ik raad dit echt aan voor actief spelplezier en zie uit naar verdere accessoires die men wellicht gaat uitgeven!

John Doe

Datum: 7 april 2018
  • Uw beoordeling
  • Snelle reactie en bezorging en prima product ! Aanrader

Annemiek

Datum: 30 maart 2018
  • Uw beoordeling
  • Prima winkel, spullen snel in huis, een dag sneller dan op de site aangegeven.

roel

Datum: 27 maart 2018
  • Uw beoordeling
  • Snelle levering.

    Kinderen zijn erg enthousiast over de laser pistolen
    helaas was op moment van bestellen niet de set leverbaar met de targets.

Varinia

Datum: 27 februari 2018
  • Uw beoordeling
  • 2 lazerguns besteld voor onze zoon zijn verjaardag.
    Het zou 3 werkdagen duren voor dat ik ze in huis had. Maar zit mijn verbazing had ik ze de volgende dag binnen. Helemaal top.

Marco Plas

Datum: 19 februari 2018
  • Uw beoordeling
  • Prima webwinkel. Producten waren er snel, zonder gedoe. Ik heb precies ontvangen wat werd aangeboden.

Marco

Datum: 19 februari 2018
  • Uw beoordeling
  • Ontzettend leuk, en aanstekelijk product. Leuk om samen met de kinderen te doen. Ook volwassenen worden weer even kind. Batterijen houden het verrassend lang vol.

Liz Paalman

Datum: 15 februari 2018
  • Uw beoordeling
  • Omdat ik heel laat pas van de moeder van de jarige Job te horen kreeg wat haar zoon graag als cadeau van al zijn vriendjes wilde hebben voor zijn verjaardag, kon pas daagse tevoren mijn bestelling plaatsen. Nadat ik voor de zekerheid hierover had gebeld om te vragen of ze het dezelfde dag nog op de post konden doen, en ik het cadeau ook rechtstreeks naar de jarige liet sturen, kwam het allemaal goed en werd daarmee het verjaardagsfeest extra geslaagd! Dank voor de ultra snelle service en we komen graag nog een keer een bestelling plaatsen. MVG

Liz Paalman

Datum: 15 februari 2018
  • Uw beoordeling
  • Omdat ik heel laat pas van de moeder van de jarige Job te horen kreeg wat haar zoon graag als cadeau van al zijn vriendjes wilde hebben voor zijn verjaardag, kon pas daagse tevoren mijn bestelling plaatsen. Nadat ik voor de zekerheid hierover had gebeld om te vragen of ze het dezelfde dag nog op de post konden doen, en ik het cadeau ook rechtstreeks naar de jarige liet sturen, kwam het allemaal goed en werd daarmee het verjaardagsfeest extra geslaagd! Dank voor de ultra snelle service en we komen graag nog een keer een bestelling plaatsen. MVG

1-20 of 343

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 18

Tijdelijk beperkte voorraad

Beste klant,

Via onze webshop kunt u tijdelijk een beperkt aantal producten bestellen. Wij kunnen veel nog Light Battle voordeelsets leveren die niet in onze webshop staan. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden. Tevens zijn de Laser X sets nog volop leverbaar.

Alle producten zijn begin augustus weer volop leverbaar.


Wilt u weten of de door u gewenste producten leverbaar zijn, neem dan even contact op met ons serviceteam. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via 038-2022200 of via service@eushopping.nl.