Sharper Image set - 2 pistolen + 2 vesten

Product Code: 10750


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Sharper Image set - 2 pistolen + 2 vesten

Schrijf de eerste review van dit product

Normale prijs: Incl. BTW: € 34,50

Special Price Incl. BTW: € 29,95

Beschrijving

Details

Wil je super goedkoop lasergamen? Met deze lasergame set kan dat! Deze set is zeer eenvoudig in gebruik en is daarom de perfecte beginners lasergame set voor de kleinste lasergamers. Voel de spanning van het echte lasergamen en speel zo lang je maar wilt. De vesten en pistolen zijn niet aan elkaar verbonden door middel van een lastige kabel, zoals bijvoorbeeld bij de Laser X Micro Double Set. Je kunt snel beginnen met lasergamen, het is een kwestie van batterijen erin en spelen maar!

Hoe werkt het lasergamen?
Het doel van lasergamen is om je tegenstander te raken op het vest. Wanneer je tegenstander geraakt is, zal er een leven van het vest van je tegenstander af gaan. Als je tegenstander geen levens op het vest meer heeft, heb je het spel gewonnen.

Wat zit er in deze lasergame set?
Deze lasergame set bestaat uit 2 laserpistolen met 2 vesten en wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking. Aan de luxe cadeauverpakking is een handleiding in de Nederlandse, Duitse en Engelse taal toegevoegd.

Hoe werkt deze lasergame set?
Iedere speler krijgt een lasergame pistool en een vest. Je kunt 6 keer schieten met de lasergame pistolen voor je moet herladen. Het pistool maakt een echt laser geluid wanneer je vuurt. Je kunt elkaar tot een afstand van maximaal 20 meter raken. Voor het beste resultaat wordt aangeraden om deze set vooral binnen te gebruiken. Bij zonlicht kan je namelijk minder ver schieten.

Je moet proberen om je tegenstander op het vest te raken. Wanneer je geraakt wordt op je vest, hoor je een geluid en gaat je vest trillen. Je hebt 6 levens verdeeld over 3 levensbalken, dus 2 levens per levensbalk. Als je geraakt wordt zal je levensbalk eerst knipperen en wanneer je nog een keer geraakt wordt zal het licht van de levensbalk uit gaan. Als al je levens op zijn, zal je vest een geluid maken en enige tijd blijven trillen. Door alle licht- en geluidseffecten heb je het gevoel dat je in een echte lasergame arena staat.

Technische specificaties

LASERPISTOOL
- Batterijen: 2x AA alkaline batterijen
- Afmetingen (lxb): 22 x 14 cm

VEST
- Batterijen: 3x AAA alkaline batterijen
- Afmetingen (lxb): 14 x 11 cm

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: