Light Battle Active VIP Masker camo grijs

Product Code: LBA903


OP VOORRAAD: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Light Battle Active VIP Masker camo grijs

Schrijf de eerste review van dit product

Incl. BTW: € 7,76
Beschrijving

Details

Met dit stoere camouflage gekleurd Light Battle Active VIP Masker wordt lasergamen nog leuker. Met een lasergame masker speel je bijvoorbeeld het spel "bescherm de VIP". Eén speler van het team wordt aangewezen als VIP en draagt het lasergame masker. De VIP moet beschermt worden door zijn eigen team. Een team is uitgeschakeld als de levens op het lasergame masker van een VIP op zijn. Als de VIP is uitgeschakeld gaat het masker een aantal seconden trillen en gaan de levensbalken knipperen.

Hoe werkt een VIP masker?
Door met een Light Battle Active laser pistool of geweer op het masker te schieten wordt deze gekoppeld aan een teamkleur. Net als op het Light Battle Active laserpistool wordt het aantal levens op het masker weergegeven door drie levensbalken, hierbij staat levensbalk voor 3 levens. Afhankelijk van het soort munitie waarmee de tegenstander schiet, zijn er 3 tot 9 schoten nodig om de VIP uit te schakelen. Bij gebruik van het masker samen met een lasergame pistool of geweer, telt het aantal levens op het VIP masker. Er is verder geen communicatie tussen het masker en het laser pistool. Als het masker een leven verliest, zal dit niet gebeuren op het laser pistool of geweer.

Het Light Battle Active VIP Masker werkt op 3 LR44 knoopcelbatterijen (niet inbegrepen). Het VIP masker heeft de afmetingen: 17 x 10.5 x 8 cm. Light Battle Active is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en staat garant voor urenlang speelplezier met het hele gezin!

100% veilig
Alle Light Battle Active producten maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Alle Light Battle Active producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Light Battle Active laser game accessoires
Light Battle Active lasergame maskers zijn te combineren met alle andere Light Battle Active pistolen en geweren. Accessoires, zoals een target zorgt voor nog meer spelmogelijkheden. Om nóg meer speelplezier te beleven, kan je ook de Light Battle Active Targets aan uw lasergame set toevoegen. Met de targets speel je bijvoorbeeld "verover de vlag". De meest populaire uitbreiding op de lasergame set is het Light Battle Active vest.

Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: