Offerte aanvraagformulier

Bij aanschaf van 24 pistolen of meer kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier. Voordat u de offerte aanvraag indient, verzoeken wij u vriendelijk eerst kennis te nemen van onze garantievoorwaarden.

Zakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en overige niet particulier gebruik
Light Battle wordt veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. De Light Battle producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een duidelijke fabricagefout of defect tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via onze ServiceDesk.
Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.

Indien u beschikt over een geldig BTW nummer en uw bedrijf is gevestigd buiten Nederland en binnen de EU, dan kunt u een offerte aanvragen zonder BTW. Vermeld bij de aanvraag in dat geval ook uw BTW nummer. Het adres dat behoort bij het BTW nummer dient overeen te komen met het afleveradres. Een offerte zonder BTW is niet mogelijk voor Nederlandse bedrijven.

  • Alleen invullen als uw bedrijf beschikt over een geldig BTW nummer en een 0% BTW factuur wenst te ontvangen.

* Verplichte velden